Robotgulvvasker – Top 15 robot gulvvaskere på markeder

602
gulvvasker

Sidst opdateret d. 09-07-2022 af Nanna Petersson

Robotgulvvasker du så længe har manglet i din dagligdag!

Rengøring af dine gulve kan være en uoverskuelig opgave. Det er ofte en af de sidste ting på vores to-do liste, og det er ikke altid sjovt. Men hvad nu, hvis der fandtes en gulvrengøringsrobot, der kunne tage sig af opgaven for dig? Mød robotgulvvasker maskinen, der revolutionerer den måde, vi gør vores hjem rent på ved hjælp af de nyeste teknologiske produkter.

Hvad er en robotgulvvasker?

En robotgulvvasker er en lile, selvstændig enhed, der kan vaske gulve for dig. Den har 2 vandtanke. En tank, hvor man fylder rent vand på, eventuel med lidt rengøringsmiddel, og den anden tank suger det beskidte vand op igen, så der kommer minimalt vand på gulvet.

Det er en automatiseret gulvvasker, som klarer selve vaskningen for dig, uden at du behøver at røre en finger! Nogle modeller kan du styre via en tilhørende app og time den til at starte på et bestemt tidspunkt, så du kan komme hjem fra job til et nyvasket gulv.

Denne robotgulvvasker test er en guide og vejledning til dig, som står og gerne vil investere i en sådan en maskine, men ikke ved, hvilken man skal vælge.

Vi har udgangspunkt i følgende for hver robot:

 • Mærke og model
 • Brugervenlighed
 • Størrelse
 • Udseende
 • Smarte funktioner

OBS! Læg mærke til, at der i denne test også indgår robotstøvsugere, som både kan suge og vaske gulv samtidig. Vi vil dog gøre opmærksom på dette.


Modellen, der er 100% gulvvasker

iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker

robotgulvvasker

Braava Jet M-gulvrengøringsrobotten fra iRobot er en god mulighed for at holde dine gulve rene. Denne lille, lette robot er udstyret med nok juice til at dække op til 150 kvadratmeter på en enkelt opladning, hvilket gør den perfekt til lejligheder eller mindre hjem. Den er også støjsvag, så du behøver ikke at bekymre dig om, at den forstyrrer din familie (eller dine naboer). Og i modsætning til andre gulvrengøringsrobotter har Braava Jet en automatisk opladningsfunktion, der lader den vende tilbage til sin opladningsport, når den er tør for strøm – du skal ikke længere komme hjem fra arbejde for at finde ud af, at du gik glip af et vigtigt møde, fordi nogen har glemt at lade den være tilsluttet.

Den kan stemmestyres, hvilket gør den kompatibel i det moderne hjem, hvor Google Assistant har styring. Robotten kan nemlig styres, times og indstilles via din smartphone, nemt og enkelt. Braava Jet M-gulvrengøringsrobotten er det perfekte valg for alle, der ønsker at holde deres gulve rene uden at skulle røre en finger. Egnet til alle gulv typer, uanset om du har trægulve, flisegulve eller gulvtæpper – denne lille fyr vil gøre alt dit beskidte arbejde, fjerner selv de genstridige pletter, så du i stedet kan nyde at tilbringe tid med familien!

Fordele:

 • Kan stemmestyres
 • Samarbejder igennem en app
 • Kan vaske alle typer gulve
 • Har et smart og moderne design
 • Har præcisionsjetspray
 • Kan komme ind i alle hjørner pga. den firkantede form
Butik
Pris
Link
1.199,00
4.829,00
5.114,00
9.999,00

Modeller, der både kan suge og vaske

Xiaomi rengøringsrobot – Mi Robot Vacuum Mop Pro

robotgulvvasker

Xiaomi rengøringsrobotten – Mi Robot Vacuum Mop Pro – er den seneste og mest avancerede tilføjelse til Xiaomi robotfamilien. Denne kraftfulde, lille maskine har en masse funktioner, der gør den perfekt til at holde dine gulve rene.

Den første ting, du vil elske ved denne robotstøvsuger, er dens design. Den er lille og let, så den nemt kan rykkes rundt på forskellige etager, hvis der er behov for det. Den er også enkel og stilfuld i dets udseende, så den passer ind i det moderne hjem. Den fås både i hvid og sort.

Det er en robot, som både kan støvsuge og vaske gulvet på samme tid. Den har en stor sugekraft samtidig med, at den kan vaske gulvet til præcision. dem kan styrte rundt i din bolig i hele 110 minutter ad gangen, så du kan sætte den igang via din telefon, en app, som så kan styre den, selvom du ikke er i hjemmet.

Du kan time den til at starte på et bestemt tidspunkt igennem appen, der kan du også se, hvor langt den er nået på sin rute, og du kan endda snakke til den igennem Google Assistens og give den ordre til at gå i gang eller afslutte sit arbejde.

Denne robotstøvsuger er god til familier med kæledyr, da den har en rengøringsfunktion for dyrehår, der er specielt designet til at opsamle alle dyrehår fra dine gulve.

Xiaomi rengøringsrobotten – Mi Robot Vacuum Mop Pro – er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem, og den vil helt sikkert gøre det nemt at holde dine gulve rene!

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 110 minutter
 • Kan styres via en app + stemmestyres
 • Kan rengøre op til 200 m2
 • Integreret objekthukommelse

Butik
Pris
Link
2.130,20

Xiaomi Roborock S6 MaxV robotgulvvasker

robotgulvvasker

Xiaomi Roborock S60 er en fantastisk robotstøvsuger og gulvasker i én og samme maskine. Men hvad nu, hvis du har brug for noget endnu mere kraftfuldt? Den nye Xiaomi Roborock S61 MaxV er svaret! Denne robot har dobbelt så stor sugestyrke som den originale, hvilket gør den perfekt til den lette rengøring af store områder alle gulv typer og tæpper. Samt mere præcisionsorienteret, når den skal vaske gulvet.

Den har også en længere batterilevetid, hvilket betyder, at du kan få mere ud af det på en enkel opladning. Hvis du leder efter den perfekte robotstøvsuger eller robotgulvvasker, skal du ikke lede længere end til Xiaomi Roborock S61 MaxV, som rengør som ved professionelt brug.

Den er kompatibel med Google home, hvortil du kan styre mange ting, såsom vandmængden, hvor den skal støvsuge i hvilke rum, og så har en den intregreret hukommelse, hvortil den kan lære din hjem at kende. Det er en smart funktion, fordi den på sigt vil undgå at støde ind i ting, fordi den kan huske fra sidst den kørte der, at der stod en genstand dér og lave virtuelle vægge.

Den kan køre i hele 180 minutter, hvor den både kan støvsuge dit hjem og vaske det på samme tid, og så kan den håndtere hele 240 m2 med effektiv rengøring.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 180 minutter
 • Kan styres via en app
 • Kan rengøre op til 240 m2
 • Integreret objekthukommelse

Butik
Pris
Link
3.149,00
3.149,00

Roborock S5 Max robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Roborock S5 har været en populær robotstøvsuger i længere tid. Dette er en flot gulvrengøringsmaskine som både fås i sort og hvid. Det er en 2i1 model, som både kan støvsuge og vaske gulv på samme tid.

Roborock S5 har en sugestyrke på 5200 mAh, som er ligeså effektiv som almindelige støvsugere. Batteriets levetid er også blevet forbedret og holder nu op til 190 minutter mod 180 minutter på S6 modellen. Dette gør det den perfekte robotstøvsuger til store hjem.

Roborock S5 har en vandtank, som er justerbar og den kan bruges til at rengøre både hårde gulve og tæpper.

Den kan styres via en app, hvortil du kan time den til at støvsyge eller vaske i et bestemt rum, og du kan følge med i, hvor langt den er nået. Fra et fuldt opladet batteri kan den vaske og støvsuge hele 200 m2.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 190 minutter
 • Kan styres via en app
 • Kan rengøre op til 200 m2
 • Integreret objekthukommelse

Butik
Pris
Link
3.799,00 3.299,00

Ecovacs Deebot Ozmo T9 robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsugeren er den smarteste robotstøvsuger på markedet i dag og er bygget med Amazon Alexa. Når du er væk i for lang tid, oplader denne lille fyr automatisk sig selv og går i gang med arbejdet.

Ozmo T9 er udstyret med en komplet pakke af sensorer til at hjælpe med at navigere rundt i din hus.

Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsugeren bruger en børsteløs motor, som hjælper dine gulve med at forblive i uberørt stand ved ikke at kaste snavs og støv ud over det hele. Du kan begynde at bruge Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsugeren, så snart den er fuldt opladet; efter én opladning kan denne robotstøvsugeren kan arbejde uafbrudt i 175 minutter. Hvis du har et stort hus, kan du købe flere opladningsstationer, så dine gulve aldrig bliver urene.

Hvis din Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsuger er snavset efter en lang dag med brug, kan du med et enkelt tryk på en knap, eller via appen sætte den igang med at støvsuge eller vaske fx i køkkenet, på badeværelset.

Den har også en integreret duftspreder, som betyder, at den vil efterlade en frisk duft, hvor den har været, så der vil dufte dejligt og efterlade rene gulve i dit hjem, når den har været igang.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 175 minutter
 • Kan styres via en app og stemmestyring
 • Har en kraftfuld sugeevne
 • Integreret objekthukommelse
 • Inkl. luftduftspreder

Butik
Pris
Link
4.067,21
4.373,00
4.373,00
5.137,00
5.137,00

iRobot Roomba 1138 robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Roomba 1138-robotstøvsugeren er en af de mest effektive og prisvenlige modeller på markedet. Den har en kraftig motor, der kan opsamle selv de mindste stykker snavs, støv og dyrehår, samtidig med, at den kan vaske dit gulv, da den har en integreret moppe.

Den kan som den nyeste teknologisk udstyr idag styres igennem en Smart app, hvortil den både kan styres manuelt, men også stemmestyres. Den kan arbejde for dig i hele 110 minutter, og du kan time den til at støvsuge og vaske, imens du er på arbejde, så du kommer hjem til et rent og fint hjem.

Denne model er helt sikkert en af de billigste modeller, men hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. iRobot er et velset mærke, som ved hvad de laver, og denne model er en 2i1 model, samtidig med, at den er til den billige side i forhold til nogen af de andre modeller, som vi har med i denne test.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 110 minutter
 • Kan styres via en app og stemmestyring
 • Har en kraftfuld sugeevne
 • Integreret objekthukommelse

Butik
Pris
Link
2.494,00
2.494,00

ZACO A9S Pro Robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

ZACO A9S Pro Robotstøvsugeren er en smart og innovativ enhed med mange funktioner. Den første ting, der får dette produkt til at skille sig ud fra andre robotstøvsugere, er dets evne til at rengøre trægulve uden særlige tilbehør. Robotten bruger sensorerne på undersiden til at bestemme, hvilken type overflade den skal rengøre, og justerer sine indstillinger i overensstemmelse hermed.

ZACO A9S Pro Robotstøvsugeren har et langtidsholdbart lithium-ion-batteri, der kører i over 110 minutter på en opladning og lader sig selv op igen i dockingstationen, så den kan fortsætte med at rengøre, indtil hele din gulvet er rent.

ZACO A9S Pro-robotstøvsugeren har et lavt design, så den kan komme ind under møbler og andre steder, som en større robotstøvsuger ikke kan komme ind, så robotten kan rengøre alle kroge og hjørner i dit hjem.

De dybdegående kundeanmeldelser har været overvældende positive, med mange kunder, der siger, at ZACO A9S Pro er alt det, de ønskede i en robotstøvsuger og mere til. Mange ejere er glade for, hvor stille den er sammenlignet med andre robotstøvsugere og for dens evne til at rengøre alle dele af deres hjem uden at efterlade noget rod.

ZACO A9S Pro robotstøvsugeren kan styres via WiFi, og den kan også times til at starte et bestemt sted og desuden også stemmestyres. Og for at det ikke skal være nok, så medfølger der også en fjernbetjening.

Den har desuden også en fremragende gulvvaskefunktion, som kan vaske ligesom en manuel moppe, så uanset om du vil have støvsuget eller vasket gulv, så kan denne model klare det for dig.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Kan håndteret hele 110 m2
 • Kan styres via en app, stemmestyring og fjernbetjening
 • Den har et panoview, som gør, at den har et overblik
 • 4 rengøringsindstillinger

Butik
Pris
Link
2.299,00
3.199,00
3.199,00

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 27103 robotgulvvasker

robotgulvvasker

Xiaomi Mi Robotstøvsuge/moppen er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Den er perfekt til at fjerne snavs og støv fra dine gulve, og den leveres også med et moppetilbehør, så du nemt kan vaske gulvet på samme tid. Denne model fra Xiaomi er nem at bruge, og den vil helt sikkert gøre dine rengøringsopgaver meget nemmere og sjovere, for du behøver stort set ikke at røre en finger, efter du anskaffer dig sådan en.

Udover at den er ren og stilfuld i sit design, så er den udstyret med et avanceret, og intelligent navigationssystem, da den har hele 15 sensorer, som den anvender, når den kører rundt i dit hjem.

Den kan støvsuge og vaske hele 120 m2, og denen robot er udstyret med en selvladende funktion, som gør, at så snart robotten har 15% strøm tilbage, så vil den søge mod sin ladestander, så du aldrig står med en udkørt robot et uheldigt sted.

Den kan køre over høje forhindringer (2cm), så hvis du har et hus med høje lister eller paneler, gulvtæpper eller andet, så er det ikke et problem for denne Xiaomi Mi Robot.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Kan håndteret hele 120 m2
 • Kan styres via en app og stemmestyring
 • Har hele 15 sensorer
 • Kan køre over 2 cm høje forhindringer

Butik
Pris
Link
1.399,00 1.319,00
1.703,00

Roborock S7 robotstøvsuger RR2001 + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Roborock S7-robotstøvsugeren RR2001 er et solidt stykke teknik, som både kan støvsuge, men også vaske dit gulv på én og samme tid. Når Roborock S7 RR2001 RR2001 er tændt, afslører den sit fulde potentiale ved at kortlægge dit hjem og skabe optimal rengøring rute.

Roborock S7-robotstøvsugeren RR2001 er udstyret med en laserafstandssensor, der scanner omgivelserne i 360 grader og registrerer størrelsen af forhindringer og deres afstand. Roborock S7 lærer indretningen af dit hjem ved at beregne præcise rumdimensioner. Den smarte robot ved, hvor den kan passere, og hvor det vil være svært at gå . Den viser dig også kortet over rengøringsområdet i appen.

Roborock S7-robotstøvsugeren RR2001 er en af de få robotter med indbygget vandtank, så den kan suge og moppe på samme tid. Tanken er placeret under hovedbørsten, så når du mopper, er det ikke nødvendigt at fjerne yderligere komponenter. Efter påfyldning kan vandtanken let fjernes fra apparatet og genopfyldes.

Roborock S7-robotstøvsugeren RR2001 har en særlig højfrekvent ultralydssensor, der til enhver tid scanner dine gulve for at genkende snavsede steder i realtid. Robotten bruger disse oplysninger, når den planlægger den optimale rengøringsrute, så den ikke går glip af noget.

Den kan køre i hele 180 minutter på én opladning, men til gengæld skal den bruge hele 6 timer på at lade batteriet helt op igen.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Arbejdstid på hele 180 minutter
 • Kan styres via en app og fjernbetjening
 • Har light touch bumper-sensorer

Butik
Pris
Link
379,00
3.392,00
3.399,00
3.936,00
3.936,00
6.440,00
6.440,00
9.990,00

ZACO V5s Pro Robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Mange mennesker oplever, at der bare ikke er nok timer i døgnet til at gøre rent i deres hus. De har ikke tid til at støvsuge, støve og moppe, så de udskyder det hele tiden, indtil det virker som for meget arbejde. Nogle tænker på at hyre en rengøringsdame eller endda købe en robotstøvsuger, men de ved ikke, hvad man skal kigge efter i en robotstøvsuger.

ZACO har fremstillet robotstøvsugere af høj kvalitet i over 7 år, så de ved præcis, hvad folk ønsker i en robotstøvsuger. Derfor har de valgt at markedsføre ZACO V5s Pro robotstøvsugeren ZACO V5s Pro.

Den ZACO V5s Pro er en ny model fra virksomheden. Nogle af dens funktioner omfatter:

Den har op til 5200 mAh, så den kan rengøre i næsten 2 timer, før den skal genoplades. Da de fleste mennesker i gennemsnit bruger 30 minutter om dagen på at støvsuge deres gulve, burde det være rigeligt med tid for en robotstøvsuger til at få arbejdet gjort for dem.

Det er også en af de eneste robotstøvsugere, der kan vaske dine gulve, og derfor er den blevet populær i lande som Indien og Mellemøsten, hvor folk søger en nem måde at holde deres hus rent på uden at hyre hjælp udefra eller købe en våd/tør støvsuger.

ZACO V5s Pro-robotstøvsugeren vejer 2,24 kg, så det er en af de lettere robotstøvsugere på markedet. Denne robotstøvsuger er også designet til at kunne klatre over omkring 90 procent af alle typer forhindringer i dit hjem.

Der medfølger en fjernbetjening med robotten, så du nemt kan styre den fra sofaen. Det er ideelt, hvis du ikke er til smart-apps.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Arbejdstid på 120 minutter
 • Kan styres via en fjernbetjening
 • Har et smukt udseende

Butik
Pris
Link
305,00
324,00
1.509,00
1.509,00

Cleanmate S2000 Pro Max robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Cleanmate S2000 Pro Max bruger den nyeste robotstøvsugerteknologi til at give dig et rent gulv.

Den har et vaskbart filter, gør det muligt at udskifte det mindre hyppigt, så din robotstøvsuger kan køre med maksimal ydeevne. Den har store hjul med slidbaner, så den kan bevæge sig over forhindringer som f.eks. ledninger og kabler. Den gennemfører en hel rengøringscyklus på kun en time!

Den er innovativt designet med et kamera placeret på toppen, der scanner dit gulv for at kortlægge sin handlingsplan, og derefter rengør i lige linjer, indtil den er færdig. Dette gør det muligt for Cleanmate S2000 Pro Max til at rengøre dit hjem på 120 m.

Med et design med lav profil kan den passe under de fleste senge og møbler, så du kan gøre grundigt rent i hele huset. Dens 475 ml støvbeholder kan rumme mere snavs og beskidt vand, så den ikke behøver at blive tømt så ofte. Én opladning holder i over to timer! (210 minutter)

Denne model har en integreret hukommelse, så den kan huske, hvor den støvsugede eller vaskede fra sidste rute, så den lagre det i hukommelsen, så den ved, hvor der er mest beskidt. Men du kan også igennem den kompatible app bestemme, hvor den skal køre, hvis der er akut brug for hjælp.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Arbejdstid på 210 minutter og 120 m2
 • WiFi og app-kompatibel
 • Har et selvtømmende funktion ved ladestation
 • Systematisk og intelligent navigationssystem

Butik
Pris
Link
3.999,00

Lenovo T1S robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Hvis du har brug for rengøring af dit hus, men ikke har tid til det, kommer Lenovo T1S-robotstøvsugeren automatisk til hjælp. Produktets avancerede teknologi gør det muligt for den at rengøre gulve på en effektiv måde. Du kan også bruge dens smartphoneapplikation eller brug din stemme til at få robotstøvsugeren til at gøre mere.

Den kraftfulde 5200 mAh Li-ion-polymerbatteri giver robotstøvsugeren en lang driftstid. Det tager et par timer at oplade den helt, og derefter kan den rengøre hele dit hus i 150 minutter på et areal op til 200 m2!

Denne model er ligesom de fleste andre modeller i denne test, 2i1 maskine. Den kan både støvsuge og vaske gulv samtidig. Hvad mere har man brug for?

Den autonome maskine bruger navigationssensorer til at undgå at falde ned ad trapper eller støde ind i andre genstande i dit hjem. Lenovo T1S akkumulerer point på sit kort over dit hus, så den husker indretningen af dine rum og undgår dem i fremtiden. Denne funktion gør rengøringen meget effektiv, fordi denne robotstøvsuger ved, hvor den allerede har været

Lenovo T1S er en af de mest prisvenlige modeller på markedet, og så er det ikke engang den dyreste på markedet.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Arbejdstid på 150 minutter på 200 m2
 • WiFi og app-kompatibel og smarthome
 • Systematisk navigationsystem

Butik
Pris
Link
3.218,00

Eufy RoboVac G10 Hybrid Robotgulvvasker

robotgulvvasker

Eufy RoboVac G10 Hybrid-støvsugeren er en kombination af en støvsuger og en robotgulvvasker. Den har et elegant og simpelt design, og så er den WiFi kompatibel både smart home Google og Alexa.

Den kan rumme hele 500 ml snavs, som gør det som én af de største i denne test. Så du behøver ikke at tænke på, at den skal tømmes hele tiden. Hvis du har travlt, kan den køre i 1 time og derefter genoptages, når du er klar.

Den er god til at opsamle partikler, der hverken er for store eller for små, men hvis der er større genstande end dette, vil børsten skubbe dem mod væggen i stedet for at suge dem op.

Du skal ikke bekymre dig om at skulle købe nye filtre. Den leveres med to genanvendelige livstidsfiltre, der kan vaskes og ikke skal udskiftes i mindst seks måneder.

Den har ingen skrappe bevægelser, så du kan køre rundt med den, selv om der er babyer eller kæledyr i huset. Desuden beskytter dens indbyggede anti-fald-/kollisionssensorer dine møbler og andre værdigenstande.

Den kører i 100 minutter og vender derefter tilbage til sin opladningsdock for at genoplade. Den husker det sted, hvor docken blev sat sidste gang. Så der er ingen grund til at flytte rundt på den længere, medmindre du beslutter dig for, at det ville være rart, hvis det pågældende sted nu var optaget af noget andet. Denne funktion gør også dit liv nemmere, når du støvsuger eller vasker i mere end ét rum.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Arbejdstid på 100 minutter
 • WiFi og app-kompatibel med Google og Alexa
 • Systematisk gyro-navigation
Butik
Pris
Link