Robotgulvvasker – Top 15 robot gulvvaskere på markeder

1782
gulvvasker

Sidst opdateret d. 19-04-2024 af Nanna Petersson

Vi har udgangspunkt i følgende for hver robot:

 • Mærke og model
 • Brugervenlighed
 • Størrelse
 • Udseende
 • Smarte funktioner

Robotgulvvasker du så længe har manglet i din dagligdag!

Rengøring af dine gulve kan være en uoverskuelig opgave. Det er ofte en af de sidste ting på vores to-do liste, og det er ikke altid sjovt. Men hvad nu, hvis der fandtes en gulvrengøringsrobot, der kunne tage sig af opgaven for dig? Mød robotgulvvasker maskinen, der revolutionerer den måde, vi gør vores hjem rent på ved hjælp af de nyeste teknologiske produkter.

Hvad er en robotgulvvasker?

En robotgulvvasker er en lile, selvstændig enhed, der kan vaske gulve for dig. Den har 2 vandtanke. En tank, hvor man fylder rent vand på, eventuel med lidt rengøringsmiddel, og den anden tank suger det beskidte vand op igen, så der kommer minimalt vand på gulvet.

Det er en automatiseret gulvvasker, som klarer selve vaskningen for dig, uden at du behøver at røre en finger! Nogle modeller kan du styre via en tilhørende app og time den til at starte på et bestemt tidspunkt, så du kan komme hjem fra job til et nyvasket gulv.

Denne robotgulvvasker test er en guide og vejledning til dig, som står og gerne vil investere i en sådan en maskine, men ikke ved, hvilken man skal vælge.

OBS! Læg mærke til, at der i denne test også indgår robotstøvsugere, som både kan suge og vaske gulv samtidig. Vi vil dog gøre opmærksom på dette.


Modellen, der er 100% gulvvasker

iRobot Braava Jet M6 robotgulvvasker

robotgulvvasker

Braava Jet M-gulvrengøringsrobotten fra iRobot er en god mulighed for at holde dine gulve rene. Denne lille, lette robot er udstyret med nok juice til at dække op til 150 kvadratmeter på en enkelt opladning, hvilket gør den perfekt til lejligheder eller mindre hjem. Den er også støjsvag, så du behøver ikke at bekymre dig om, at den forstyrrer din familie (eller dine naboer). Og i modsætning til andre gulvrengøringsrobotter har Braava Jet en automatisk opladningsfunktion, der lader den vende tilbage til sin opladningsport, når den er tør for strøm – du skal ikke længere komme hjem fra arbejde for at finde ud af, at du gik glip af et vigtigt møde, fordi nogen har glemt at lade den være tilsluttet.

Den kan stemmestyres, hvilket gør den kompatibel i det moderne hjem, hvor Google Assistant har styring. Robotten kan nemlig styres, times og indstilles via din smartphone, nemt og enkelt. Braava Jet M-gulvrengøringsrobotten er det perfekte valg for alle, der ønsker at holde deres gulve rene uden at skulle røre en finger. Egnet til alle gulv typer, uanset om du har trægulve, flisegulve eller gulvtæpper – denne lille fyr vil gøre alt dit beskidte arbejde, fjerner selv de genstridige pletter, så du i stedet kan nyde at tilbringe tid med familien!

Fordele:

 • Kan stemmestyres
 • Samarbejder igennem en app
 • Kan vaske alle typer gulve
 • Har et smart og moderne design
 • Har præcisionsjetspray
 • Kan komme ind i alle hjørner pga. den firkantede form
Butik
Pris
Link
1.199,00
5.499,00
5.499,00
5.499,00

Modeller, der både kan suge og vaske

Xiaomi rengøringsrobot – Mi Robot Vacuum Mop Pro

robotgulvvasker

Xiaomi rengøringsrobotten – Mi Robot Vacuum Mop Pro – er den seneste og mest avancerede tilføjelse til Xiaomi robotfamilien. Denne kraftfulde, lille maskine har en masse funktioner, der gør den perfekt til at holde dine gulve rene.

Den første ting, du vil elske ved denne robotstøvsuger, er dens design. Den er lille og let, så den nemt kan rykkes rundt på forskellige etager, hvis der er behov for det. Den er også enkel og stilfuld i dets udseende, så den passer ind i det moderne hjem. Den fås både i hvid og sort.

Det er en robot, som både kan støvsuge og vaske gulvet på samme tid. Den har en stor sugekraft samtidig med, at den kan vaske gulvet til præcision. dem kan styrte rundt i din bolig i hele 110 minutter ad gangen, så du kan sætte den igang via din telefon, en app, som så kan styre den, selvom du ikke er i hjemmet.

Du kan time den til at starte på et bestemt tidspunkt igennem appen, der kan du også se, hvor langt den er nået på sin rute, og du kan endda snakke til den igennem Google Assistens og give den ordre til at gå i gang eller afslutte sit arbejde.

Denne robotstøvsuger er god til familier med kæledyr, da den har en rengøringsfunktion for dyrehår, der er specielt designet til at opsamle alle dyrehår fra dine gulve.

Xiaomi rengøringsrobotten – Mi Robot Vacuum Mop Pro – er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem, og den vil helt sikkert gøre det nemt at holde dine gulve rene!

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 110 minutter
 • Kan styres via en app + stemmestyres
 • Kan rengøre op til 200 m2
 • Integreret objekthukommelse

Butik
Pris
Link
3.498,00

Xiaomi Roborock S6 MaxV robotgulvvasker

robotgulvvasker

Xiaomi Roborock S60 er en fantastisk robotstøvsuger og gulvasker i én og samme maskine. Men hvad nu, hvis du har brug for noget endnu mere kraftfuldt? Den nye Xiaomi Roborock S61 MaxV er svaret! Denne robot har dobbelt så stor sugestyrke som den originale, hvilket gør den perfekt til den lette rengøring af store områder alle gulv typer og tæpper. Samt mere præcisionsorienteret, når den skal vaske gulvet.

Den har også en længere batterilevetid, hvilket betyder, at du kan få mere ud af det på en enkel opladning. Hvis du leder efter den perfekte robotstøvsuger eller robotgulvvasker, skal du ikke lede længere end til Xiaomi Roborock S61 MaxV, som rengør som ved professionelt brug.

Den er kompatibel med Google home, hvortil du kan styre mange ting, såsom vandmængden, hvor den skal støvsuge i hvilke rum, og så har en den intregreret hukommelse, hvortil den kan lære din hjem at kende. Det er en smart funktion, fordi den på sigt vil undgå at støde ind i ting, fordi den kan huske fra sidst den kørte der, at der stod en genstand dér og lave virtuelle vægge.

Den kan køre i hele 180 minutter, hvor den både kan støvsuge dit hjem og vaske det på samme tid, og så kan den håndtere hele 240 m2 med effektiv rengøring.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 180 minutter
 • Kan styres via en app
 • Kan rengøre op til 240 m2
 • Integreret objekthukommelse

Der er ingen priser at vise

Roborock S5 Max robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Roborock S5 har været en populær robotstøvsuger i længere tid. Dette er en flot gulvrengøringsmaskine som både fås i sort og hvid. Det er en 2i1 model, som både kan støvsuge og vaske gulv på samme tid.

Roborock S5 har en sugestyrke på 5200 mAh, som er ligeså effektiv som almindelige støvsugere. Batteriets levetid er også blevet forbedret og holder nu op til 190 minutter mod 180 minutter på S6 modellen. Dette gør det den perfekte robotstøvsuger til store hjem.

Roborock S5 har en vandtank, som er justerbar og den kan bruges til at rengøre både hårde gulve og tæpper.

Den kan styres via en app, hvortil du kan time den til at støvsyge eller vaske i et bestemt rum, og du kan følge med i, hvor langt den er nået. Fra et fuldt opladet batteri kan den vaske og støvsuge hele 200 m2.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 190 minutter
 • Kan styres via en app
 • Kan rengøre op til 200 m2
 • Integreret objekthukommelse

Der er ingen priser at vise

Ecovacs Deebot Ozmo T9 robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsugeren er den smarteste robotstøvsuger på markedet i dag og er bygget med Amazon Alexa. Når du er væk i for lang tid, oplader denne lille fyr automatisk sig selv og går i gang med arbejdet.

Ozmo T9 er udstyret med en komplet pakke af sensorer til at hjælpe med at navigere rundt i din hus.

Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsugeren bruger en børsteløs motor, som hjælper dine gulve med at forblive i uberørt stand ved ikke at kaste snavs og støv ud over det hele. Du kan begynde at bruge Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsugeren, så snart den er fuldt opladet; efter én opladning kan denne robotstøvsugeren kan arbejde uafbrudt i 175 minutter. Hvis du har et stort hus, kan du købe flere opladningsstationer, så dine gulve aldrig bliver urene.

Hvis din Ecovacs Deebot Ozmo T9-robotstøvsuger er snavset efter en lang dag med brug, kan du med et enkelt tryk på en knap, eller via appen sætte den igang med at støvsuge eller vaske fx i køkkenet, på badeværelset.

Den har også en integreret duftspreder, som betyder, at den vil efterlade en frisk duft, hvor den har været, så der vil dufte dejligt og efterlade rene gulve i dit hjem, når den har været igang.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 175 minutter
 • Kan styres via en app og stemmestyring
 • Har en kraftfuld sugeevne
 • Integreret objekthukommelse
 • Inkl. luftduftspreder

Butik
Pris
Link
3.220,00
4.499,00 3.567,00

iRobot Roomba 1138 robotstøvsuger + robotgulvvasker

robotgulvvasker

Roomba 1138-robotstøvsugeren er en af de mest effektive og prisvenlige modeller på markedet. Den har en kraftig motor, der kan opsamle selv de mindste stykker snavs, støv og dyrehår, samtidig med, at den kan vaske dit gulv, da den har en integreret moppe.

Den kan som den nyeste teknologisk udstyr idag styres igennem en Smart app, hvortil den både kan styres manuelt, men også stemmestyres. Den kan arbejde for dig i hele 110 minutter, og du kan time den til at støvsuge og vaske, imens du er på arbejde, så du kommer hjem til et rent og fint hjem.

Denne model er helt sikkert en af de billigste modeller, men hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. iRobot er et velset mærke, som ved hvad de laver, og denne model er en 2i1 model, samtidig med, at den er til den billige side i forhold til nogen af de andre modeller, som vi har med i denne test.

Fordele:

 • Kan suge og vaske på samme tid
 • Batteritid på 110 minutter
 • Kan styres via en app og stemmestyring
 • Har en kraftfuld sugeevne
 • Integreret objekthukommelse

Butik
Pris
Link
349,00
2.799,00
4.999,00
5.499,00
5.499,00