Æggekoger Test (2023) – De 10 bedste æggekogere på markedet

808
æggekoger

Sidst opdateret d. 17-01-2023 af Nanna Petersson

Elsker du også æg? Så er en æggekoger et godt køb. Her får du ægget lige præcis, som du godt kan lide det. Om end det er blødkogt eller hårdkogt. En æggekoger, er en maskine, ligesom riskogeren, som bare gør madlavningen så nemt!

Du tænker måske, at en æggekoger er et overflødigt og unødvendig maskine, når man har en gryde. I bund og grund og er det korrekt, men en gryde klarer ikke kogningen automatisk, som æggekogerne gør. Vi har så travlt i dag, og vil gerne være den bedste kok i køkkenet, men det kan være svært at jonglere med flere forskellige retter, som er vel tilberedt hver evig, eneste gang. – Hvorfor ikke gøre det nemt for sig selv, når nu, man kan?

Æggekogeren kan lave perfekte æg hver gang. Uanset om det er æg til morgenbordet, aftensmaden eller til andre retter.

Vi har samlet denne komplette test af æggekogeren, med udgangspunkt i:

  • Udseendet
  • Antal af æg
  • Brugervenlighed
  • Pris
  • Funktionalitet
  • Strømforbrug

⇒ Vi skal gøre opmærksom på, at alle de brugbare informationer til denne test, har vi fundet hos de forskellige producenter og tests, samt hos forbrugernes meninger og holdninger om købet af produktet, og derfra udarbejdet i et samlet perspektiv til ære for dig. ⇐


•••

OBH Nordica æggekoger OBH6731

æggekoger

OBH laver rigtig mange forskellige maskiner, som alle har en høj standard, hvad angår kvalitet. Udseendet er der heller ikke noget at sætte en finger på, da den er sort og i rustfrit stål, som passer ind i det moderne køkken. Med denne æggekoger kan du lave 6 æg ad gangen. Maskinen har plastiklåg, så du kan følge med i æggeprocessen.

Du kan tilberede ægget på 3 måder: Blødkogt, mellemkogt og hårdkogt. På siden af maskinen kan du vælge, hvilken type æg, du gerne vil have, og når maskinen laver sit lydsignal, så er det en indikation for, at ægget er færdigkogt, klar til at blive spist.

Det bliver simpelthen ikke nemmere at koge æggene til den perfektion, du ønsker. Der medfølger et bæger, med tydelig indikation for, hvor meget vand der skal i, ud fra hvilken stand ægget skal være.

Tekniske informationer:

Plads til: 6 æg
Programmer: 4 (Sluk, Blød, mellem, hård)
Medfølger: Målebæger
Timer: Ja
Watt: 435 W

Butik
Billede
Pris
Link
199,00
349,00 199,00
305,00 249,00

•••

Severin Æggekoger – 3161

æggekoger

Severin er et godt valg indenfor mange køkkenmaskiner. Denne æggekoger (model 3161) kan koge 3 æg adgangen. En perfekt æggekoger til den lille familie, eller til familien, som ikke spiser så mange æg ad gangen. Den har et automatisk kontrolsystem, som betyder, at den kan koge dine æg til perfektion.

Fordelen ved denne æggekoger fra Severin er, at den ikke er så stor, er, at den nemt og elegant kan sættes ned i en skuffe eller et skab, og gemmes væk. Du kan også hurtigt tage den frem igen, og begynde at koge æg, uden at du behøver at holde øje.

Den kan koge dit æg i 3 forskellige hårdheder.

Tekniske informationer:

Plads til: 3 æg
Programmer: 4 (Sluk, Blød, mellem, hård)
Medfølger: Målebæger
Timer: Ja
Watt: 300 W

Butik
Billede
Pris
Link
215,00
224,00

•••

Steba Æggekoger EK5

æggekoger

Denne model fra Steba, har lavet flere forskellige moller, som alle er at foretrække. Men lige med denne maskine har vi taget udgangspunkt i, hvor funktionel den egentlig er. Den kan nemlig koge op til 8 æg ad gangen, samtidig med, at den også kan du også lave pocherede æg, da der medfølger 2 bakker, men knækker ægget ud i og sætter ind i kogeren.

Her kan du altså lave en ordentlig bunke æg om til morgen bordet, til påskefrokosten, eller når man bare har lyst til æg.

Du sætter de antal æg i du kan spise, så tilføjer du den rette mængde vand, indstiller den til start, og så begynder den at koge æg. Du kan vælge 3 forskellige hårdheder af ægget.

Tekniske informationer:

Plads til: 8 æg
Programmer: 4 (Sluk, Blød, mellem, hård)
Medfølger: Bæger til vand
Timer: Ja
Watt: 400 watt

Der er ingen priser at vise

•••

Emerio Æggekoger

Fancy og stilfuld æggekoger fra Emerio. Nu bliver det ikke nemmere at koge æg, for den både lyser og larmer, når æggene er færdige. Du kan få æggene, lige som du gerne vil have den, da den kan koge mange æg, der er nemlig plads til hele 6 æg.

Du kan vælge 3 forskellige hårdheder af ægget: Smilende æg, blødkogte og hårdkogte. Æggene er klar på få minutter, alt efter hårdhed og den rette mængde vand.

Æggekogeren har gennemsigtigt låg, så du kan følge med i processen. Der medfølger en lille kop, med indikator på, så du ved præcis, hvor meget vand der skal i, for den rette hårdhed.

Tekniske informationer:

Plads til: 6 æg
Programmer: 4 (Sluk, Blød, mellem, hård)
Medfølger: Målebæger
Timer: Ja
Watt: 400 watt

Butik
Billede
Pris
Link
273,84

•••

Caso E9 Æggekoger

æggekoger

Denne caso model minder meget om Steba og Emerio modellerne, rent udseende-mæssigt. Caso kan koge op til 8 æg, så har den non-stick belægning, så den er ultra nem at rengøre.

Denne vil jeg mene, er en af de bedste æggekoger på markedet, da den kan koge mange æg ad gangen, og så er den også yderst pæn at se på, som passer ind i køkkenet. Den har også en letforståelig brugervenlighed, da drejefunktionen gør det nemt at vælge, hvilken hårdhed æggene skal have. Du kan vælge mellem blødkogte, mellemkogte og hårdkogte.

Maskinen giver et lydsignal, når æggene er klar, og så bruger den ikke særlig meget strøm (effekt), så den er også miljøvenlig. Sidst, men ikke mindst, så er prisen også ganske fornuftig.

Tekniske informationer:

Plads til: 8 æg
Programmer: 4 (Sluk, Blød, mellem, hård)
Medfølger: Målebæger
Timer: Ja
Watt: 220 watt

Butik
Billede
Pris
Link
280,24
399,00 345,00

•••

Cloer Æggekoger

æggekoger

Cloer er en lille æggekoger, som har plads til 3 æg. Den kan, det mest praktiske en æggekoger, skal kunne. Den har dog ikke mange forskellige indstillinger, den har en tænd og sluk-knap. Det er sådan set det. Den kan tilberede til et perfekt æg, og æggekogeren giver også et lydsignal, når ægget er færdigkogt.

Det er en utrolig og effektiv æggekoger, vi har med at gøre her, med denne tyske Cloer model. Der finde også Cloer modeller, som kan rumme flere æg, og har lidt flere funktioner. Det er især praktisk, hvis man ofte koger mange æg adgangen, eller hvis man bare har en stor familie.

Denne lille Cloer model, fås også i farven hvid. Den er lille og praktisk. Ledningen kan rulles rundt om “halsen” på maskinen, og nemt gemmes væk i et skab eller skuffe.

Tekniske informationer:

Plads til: 3 æg
Programmer: 1
Medfølger: Vandbæger
Timer: Ja
Watt: 300 watt

Butik
Billede
Pris
Link
272,63

•••

Cuisinart Æggekoger

æggekoger

Denne æggekoger fra Cuisinart er den bedste æggekoger til den store familie. Der er nemlig plads til hele 10 æg. Samtidig har den en unik og anderledes udseende end de andre æggekogere på markedet. Den er nemlig formet som et æg i designet, i sort plastik og et låg, som kan tages af, i rustfrit stål.

Denne æggekoger kan både pocherede æg, koge æg og, endda også lave omeletter. Den kan koge dine æg i 3 hårdheder: Blød, medium og hård.

Der følger en omeletbakke med, som passer til cirka 3 æg. Dertil medfølger der også en pocheringsbakke, som passer til cirka 4 æg.

Med denne æggekoger, så får du rigeligt med muligheder for at få æg indenbords. Æg kan både spises til morgen, frokost og aftensmad, da æg også er sundt!

Dog skal du også smide lidt flere penge efter lige denne model fra Cuisinart. Til gengæld, kan den også det hele, ser flot og stilfuld ud, og yderst effektiv!

Tekniske informationer:

Plads til: 10 æg
Programmer: 5 (Blød, medium, hård, porchering, omelet)
Medfølger: 1 Målebæger, 2 æggebæger, 1 omeletbakke, 1 pocheringsbakke
Timer: Ja
Watt: 600 watt

Butik
Billede
Pris
Link
345,00

•••

Gastroback æggekoger

æggekoger

Stilfuld æggekoger, der koger dine æg til perfektion, hver evig, eneste gang. Den er ikke særlig stor, og fylder derfor ikke meget i hverken skabe eller skuffer. Den kan koge 3 æg ad gangen, omend du vil have dit æg blødkogte æg, hårdkogte, eller smilende.

Denne æggekoger fra Gatroback giver lydsignal, når æggene er færdige, så du behøver ikke at holde øje. Den klarer det helt selv. Det eneste, du skal gøre er, at fylde vand i, mængden af vand, afhænger af, hvilken type æg du ønsker.

Med æggekogeren medfølger en holder til æggene, samt en æggeprikker, så det bliver nemmere at pille ægget. Maskinen har en tænd sluk knap med lys i, så den er meget brugervenlig.

Her har du en æggekoger, der passer til dig, der bor alene, eller som i ny og næ har lyst til et æg eller to.

Tekniske informationer:

Plads til: 3 æg
Programmer: 3 (Blød, medium, hård)
Medfølger: 1 vandbæger
Timer: Ja
Watt: 350 watt

Butik
Billede
Pris
Link
299,00 239,00

•••

Hamilton Beach æggekoger

æggekoger

Lille og super praktisk æggekoger, som kan meget mere end at lave blødkogte æg. Den er i en fin mint-farve, og så er den ikke særlig stor, så den kan stå med på bordet.

Den har indikationer for, hvornår den er klar, og hvornår den ikke er klar. Når den lyser rød, er den ikke klar, og når den lyser grøn, så er den klar.

Den kan koge 6 æg ad gangen. Den kan lave dine æg, veltilberedte hver gang på under 10 minutter. Den kan koge æg, der er blødkogte, hårdkogte og smilende. Dertil den denne æggekoger altså også lave 2 små ægge-omeletter, og også porchere dine æg.

Med denne æggekoger kan du simpelthen lave dine helt egne æggemuffins, og tilføje de ingredienser, du ønsker, såsom purløg, bacon, reven ost, eller hvad du ellers foretrækker.

Maskinen har ligesom to etager. Nederst kan du koge op til 6 æg på én gang, og på anden etage, kan du lægge din omeletbakke på, og lave omeletter og pocherede æg.

Tekniske informationer:

Plads til: 6 æg
Programmer: 5 (Blød, medium, hård, omeletter, porchering)
Medfølger: 1 Målebæger
1 omeletbakke
Timer: Ja
Watt: 350

Butik
Billede
Pris
Link
264,00

•••

WMF Stelio Æggekoger

æggekoger

Rund æggekoger, i stil med Cuisinart i formen. Denne æggekoger kan koge 7 æg ad gangen.

Den kan tilberede dine æg, som du ønsker, og når æggene er færdige, giver æggekogeren et lydsignal. Derfor vil du ikke være i tvivl om, hvornår dine æg er klar. Udover den æggekoger kan koge æg, så kan er den også flot i køkkenet med sin runde form, og låg i rustfrit stål.

Den har tænd sluk i siden, og så kan du via en drejeknap, justere hårdheden af dine æg.

Tekniske informationer:

Plads til: 7 æg
Programmer: 3 (Blød, medium, hård)
Medfølger: 1 Målebæger
Timer: Ja
Watt: 350

Butik
Billede
Pris
Link
369,00
399,00