Bordopvaskemaskine – 7 bud på rent service

722

Hvis du er træt af at skulle tage opvasken i hånden og tørre af, kan du med fordel kigge efter en bordopvaskemaskine. En bordopvaskemaskine er den perfekte løsning til dig, der eksempelvis ikke har så meget køkkenplads. Maskinen placeres nemlig bare direkte på bordet, og den fylder ikke ret meget. På den måde er den også det ideelle valg til en mindre lejlighed eller sommerhuset, hvor en traditionel opvaskemaskine hurtigt kan fylde for meget. 

Uanset om du er på udkig efter en bordopvaskemaskine til hjemmet eller til feriehytten, kan det være svært at få et overblik over de mange forskellige modeller og brands. Her på siden har vi udvalgt en række produkter, så du kan få inspiration til dit køb. 

bordopvasker

Hvis du vil have en klassisk bordopvaskemaskine, der passer godt ind i køkkenet, kunne denne model fra Bosch formentlig være noget for dig. Det stilistiske design synes meget tiltalende og passer nok ind i de flestes indretning. Maskinen har et lavt energiforbrug med energimærket A+ og tørreevne B, der giver et effektivt tørreresultat af servicet. 

Til trods for maskinens størrelsen er der alligevel plads til 6 standardkuverter, så du behøver som udgangspunkt ikke at gå på kompromis med din vask. Samtidig er der indbygget en mængdesensor, der sørger for, at vandforbruget tilpasses den mængde tallerkner, bestik og glas, som du skal have rengjort. Herved kan du være sikker på, at din service bliver ordentlig ren samtidig med, at der spares på unødigt brug af vand. 

Med denne bordopvaskemaskine fra Bosch har du mulighed for at anvende et særligt glasprogram (40°C), der vasker og tørrer dine glas yderst skånsomt. Hvis du er træt af pletter og slid på dine glas, kan du med fordel kigge på en maskine med sådan et program. Derudover kan du vælge mellem seks forskellige vaskeprogrammer, og du har derfor god mulighed for at vælge en vask, der passer til netop dit behov. 

Det er ikke kun vaskeprogrammerne, der er skånsomme. Med et lydniveau på 49 dB får du en nærmest lydløs vask, og du undgår derfor at opleve den lille maskine bliver et forstyrrende element i køkkenet. Endelig har denne opvaskemaskine en resttidsindikering i minutter, så du altid kan holde øje med, hvornår en opvask er rengjort og klar til at blive brugt på ny. 

Butik
Billede
Pris
Link
2.762,00
4.199,00
4.599,00
4.599,00

Electrolux-bordopvaskemaskine ESF2400OW (hvid)

bordopvasker

Bordopvaskemaskinen fra Electrolux er et andet godt bud på en kvalitetsmaskine, der passer til stort set alle hjem. Maskinen har flotte, rene linjer, og den matcher derfor på mange måder den typiske køkkenindretning. Med en bordopvaskemaskine fra det populære brand kan du tage opvasken med ekstra god samvittighed. Ligesom den foregående opvaskemaskine har denne model nemlig energimærke A+, der er din garanti for økonomisk forbrug af vand og elektricitet. Det er både godt for miljøet – og ikke mindst for pengepungen. 

Denne opvaskemaskine giver dig også mulighed for at vaske på seks forskellige programmer. Dog skiller denne maskine sig særligt ud ved at tilbyde et unikt 20-minutters program. Herved får du en hurtig og effektiv vask, hvilket måske kan være at foretrække, hvis I er en lidt større familie, eller hvis du generelt får brug for at vaske en del service. Med denne bordmodel får du samtidig seks kuverters kapacitet, hvilket giver en optimal vaskeplads. 

Lydniveauet på denne bordopvaskemaskine er lidt højere sammenlignet med de andre modeller. Med et lydniveau på 52 dB giver den en smule mere lyd end sine konkurrenter, dog uden at det synes forstyrrende. Til gengæld har denne fritstående model en tørreevne, der ligger på niveau A, hvilket et det højeste i kategorien. Derfor kan du altid være sikker på, at servicet er helt ren og tør, når opvaskemaskinens vaskeprogram er færdig.

Med et digitalt display og indikator for resterende opvasketid er Electrolux-modellen et godt bud på en bordopvaskemaskine til dig, der søger en moderne vaskemulighed. 

Butik
Billede
Pris
Link
2.437,00
3.795,00 2.714,00
2.714,00