Øretermometer Test 2023 – Her er 8 pålidelige øretermometer

2226
øretermometer

Sidst opdateret d. 17-02-2023 af Tim Petersson

Øretermometer er en god måde at tage dit barns temperatur på, uden at du behøver at forstyrre det. De er også meget nøjagtige og kan bruges til både voksne og børn.

I denne test på Osmedhus.dk vil vi vise de 8 mest pålidelige øretermotre på markedet, som kan give dig en sikker og hurtig måling. Vi vil nævne fordele og ulemper ved hver type termometer, og sidst vil vi gå i nærmere detaljer om, hvad man skal kigge efter hos de forskellige øretermometre og hvilket termometer man bør vælge, som passer til ens behov.

Her har vi fundet forskellige øretermometer på markedet, læst anmeldelser og meget mere for at kunne lave denne øretermometer test. I denne test har vi lagt stor vælge på øretermometerets:

 • Nøjagtighed
 • Temperaturskala
 • Mærke
 • Pris
 • Brugervenlighed
 • Øvrige funktioner

Vi har ligeledes opstillet, hvor de forskellige apparater kan købes billigst. Og du forpligter dig ikke til at købe, når du trykker på “Køb nu” knappen, du viderstilles blot til forhandlerens side, hvor du kan læse meget mere om produktet.

Braun ThermoScan 7 Øretermometer IRT 6520

øretermometer Hvis du leder efter et pålideligt og præcist øretermometer, er Braun ThermoScan 7 et godt valg at overveje. Dette Braun øretermometer er designet til at tage hurtige og nemme målinger af dit barns eller voksnes temperatur.Termometeret er også udstyret med en feberalarm, der lyder, hvis den målte temperatur overstiger den fastsatte tærskelværdi. En af fordelene ved Braun ThermoScan er, at det kan bruges til både voksne og børn. Apparatet har et enkelt design og er let at betjene. Det tager kun få sekunder at få en præcis aflæsning, hvilket vises på den store baggrundsbelyste LCD-skærm. Termometeret har også en hukommelsesfunktion, der gemmer op til 9 målinger, så du kan følge dit barns temperatur over tid. Braun ThermoScan drives af to AAA-batterier (medfølger). Termometeret har mange fordele, som gør det brugervenligt og værd at foretrække. For eksempel kan det bruges i mørke, da det har natbelysning, den viser sågar målingen i farver: grøn, hvis temperaturen er eller under 37,0 grader, gul, når temperaturen er over 38,1, og når temperaturen er over 38,8 grader, så lyser den rød.

 • Viser målingen i farver – grøn, gul og rød.
 • Måler i infrarød
 • Har en høj nøjagtighed
 • Har et ergonomisk greb og læseligt display
 • Kan gemme op til 9 målinger i sin hukommelse
Der er ingen priser at vise

Tommee Tippee Digital Øretermometer

øretermometer Hvis du er på udkig efter et digitalt øretermometer af høj kvalitet, er Tommee Tippee et godt valg. De laver nogle af de bedste termometre på markedet, og deres produkter er dækket af en solid garanti. Tommee Tippee Digital Ear Thermometer er et godt valg for alle, der leder efter et pålideligt termometer af høj kvalitet. Det har et stort, letlæseligt display og er meget nemt at bruge. Det leveres også med et praktisk opbevaringsetui, og så kan den huske de sidste 9 målinger. Desuden et det rart at have i hånden og har et moderne og elegant design. Termometeret er dækket af to års garanti, hvilket gør den til en god investering. Der medfølger 8 covers, som gør den hygiejne venlig at bruge. Så Heel familien kan bruge den uden at dele ørevoks. Covers kan tilkøbes ved siden af.

 • Kan måle i Fahrenheit og Celsius
 • Kan memorer 9 målinger
 • Har stort LCD-display
Butik
Billede
Pris
Link
349,00

Omron GentleTemp 520 Øretermometer

øretermometer Leder du efter et pålideligt og præcist øretermometer? Så skal du ikke lede længere end til Omron GentleTemp 520 Øretermometeret! Dette termometer er perfekt til både voksne og børn og er designet til at give hurtige og præcise aflæsninger. GentleTemp 520 Øretermometeret er også anbefalet af børnelæger, hvilket gør det til det perfekte valg for familier med små børn. Med en enkel one-touch-betjening er dette termometer let at bruge og perfekt til at tage temperaturmålinger på farten. Desuden gør de bløde ørespidser det behageligt at bruge, selv for dem med følsomme ører. Så hvis du leder efter et pålideligt og præcist øretermometer, skal du sørge for at tjekke Omron GentleTemp 520 øretermometer.

 • Har en præcis måling
 • Kan vise målingen i Fahrenheit og Celsius
 • Måler med infrarødt
Butik
Billede
Pris
Link
299,00
349,00 299,00

ValMed Infrarødt Øretermometer

øretermometer Leder du efter et godt, infrarødt øretermometer? Så kig ikke længere end ValMed infrarødt øretermometer! Dette termometer er perfekt til at tage temperaturen på dine kære, og det er meget nemt at bruge. Det er også meget overkommeligt, hvilket gør det til et godt valg for familier på et budget. Desuden leveres den med en praktisk opbevaringskasse, der gør den nem at tage med dig på farten. Så hvis du leder efter et infrarødt øretermometer af god kvalitet, skal du sørge for at tjekke ValMed infrarødt øretermometer ud! Den måler med en rimelig nøjagtighed, og den kan gemme de seneste 10 målinger, så du nemt kan sammenligne udviklingen. Den har et fint, lille display, som kan vise målingerne og de tidligere målinger.

 • Måler med infrarød
 • Kan gemme op til 10 målinger
 • Slukker automatisk ved inaktivitet
Butik
Billede
Pris
Link
185,00
207,00
249,95 207,00

Béaba 3-I-1 Termometer

øretermometer Leder du efter et termometer, der kan det hele? Så kig ikke længere end til denne Béaba 3-I-1 model. Dette praktiske, lille apparat er perfekt til at tage temperaturmålinger på både babyer og voksne. Det kan bruges i øret, i panden og i rummet, hvilket gør det til en alsidig løsning til enhver situation. Den kan for eksempel lave en hurtig måling af badevand eller en sikker måling af modermælkserstatningen man laver i køkkenet. Desuden er det nemt at bruge og leveres med en række funktioner, der gør det til en leg at tage temperaturmålinger. Den kan gemme helt op til 20 målinger, som gør det ideelt at følge med i udviklingen og sammenligne. Den indikerer også igennem farve på displayet om der er feber eller ikke feber. Lyser displayet grønt, er der ikke feber, men lyser det rødt, så er der tale om feber. Dette øretermometer har et ergonomisk design, som gør den rar at holde i hånden. Den er i hvid og lyseblå farve, som også gør den ganske nydelig at se på.

 • Har 3i1 funktion – Kan måle på pande, i øret og i luften
 • Kan gemme op til 20 målinger
 • Er digitalt, infrarød og kontaktløs.
Butik
Billede
Pris
Link
379,00
399,95

Salter – Digital Feber Øretermometer

øretermometer Salter er et mærke, som du kan stole på, når det gælder kvalitetsprodukter, og dette digitale feber-øre-termometer er ingen undtagelse. Hold styr på din families temperaturer med dette termometer, der både er let at bruge og nøjagtigt. Med feber er det vigtigt at få hjælp så hurtigt som muligt, og dette termometer giver dig hurtigt og nemt de oplysninger, du har brug for.

Termometeret er lille og handy, og det passer ideelt ind i øret, uanset om det til på en baby, barn eller voksen. Det har et stort og læsbart display, som kan fortælle dig temperaturen, både i celsius og fahrenheit. Apparatet er også vandtæt, så du kan bruge det i badet eller brusebadet uden at bekymre dig om det.

 • Vandtæt
 • Hurtig indikation ved målingen
 • Giver feberalarm ved høj temperaturmåling
 • Slukker automatisk ved inaktivitet
Butik
Billede
Pris
Link
159,00
399,95 299,95

Melissa 2 in 1 digitalt øretermometer/pandetermometer

øretermometer Leder du efter et kvalitetstermometer, der kan det hele? Tjek Melissa 2 i 1 digitale termometre, til øre og pande. Dette fantastiske apparat kan tage nøjagtige temperaturmålinger af både øre og pande, hvilket gør det perfekt til brug for både børn og voksne. Desuden er det nemt at bruge og leveres med en praktisk bæretaske.

Dette er en af de gode infrarøde øretermometre på markedet, som kan måle i øret, men også på panden, hvis det er mere praktisk i en given situation. Desuden kan den også måle andre ting og genstande, såsom temperaturen på badevand eller modermælkserstatningen.

Det har et elegant og stilet design i sorte og hvide farver, og så har den et ergonomisk og rart håndtag. Den har et stort display, og viser målingen i farver. Mellem 34-37,1 viser den grøn, mellem 37,2,38,1, viser den orange, og når den er 38,2-43, så lyder den rød. Melissa laver rigtig mange gode apparater, såsom håndmixer og isterningsmaskiner. Men øretermometer kan de altså også lave som kan give nøjagtige måling.

 • Giver nøjagtige måling inden for 1 sekund
 • Viser temperaturmåling i farver
 • 2i1 funktion
 • Hygiejnisk, da det ka bruges af hele familien
 • Stilrent designet

øretermometer

199,00

Gå til butik

Infrarød Øretermometer – Chicco

øretermometer Chicco har lavet dette infrarøde termometre, som kan måde med høj nøjagtighed i øret, både på spædbørn, børn og voksne. Termometret er ekstremt præcist, hvilket gør dem populære til brug hos spædbørn og småbørn. De infrarøde øretermometre er også FDA-godkendt og kalibreret.

Termometeret er ekstremt let at bruge med en enkelt knap. LCD-skærmen er stor og let at læse, hvilket gør det perfekt til temperaturmåling i mørke eller under dårlige lysforhold. Apparatet slukker automatisk efter 30 sekunder uden brug for at fjerne batteriet, hvilket gør det til et meget økonomisk valg.

Dette Chicco digitale termometer laver en alarm, hvis temperaturen er over 37,5 C. Og så kan den gemme helt op til 25 målinger, så du nem kan følge med i feberen udvikling.

 • Meget præcise målinger uden at generer trommehinden
 • Ideelt til spædbørn og små børn
 • Følg med i temperaturudviklingen, da den kan gemme hele 25 målinger
Der er ingen priser at vise
øretermometer

Hvad er et øretermometer?

Et øretermometer er et medicinsk apparat, der bruges til at måle temperaturen i en persons øre. De er normalt batteridrevne og kan bruges til at måle temperaturen hos både voksne og børn. Øretermometre anses for at være mere nøjagtige end andre typer termometre, f.eks. termometre til mund eller pande.

Kender du den bedste måde at tage en persons temperatur på? Tro det eller ej, men der er tre hovedmåder at gøre dette på – gennem øret, munden og endetarmen. Hver metode har sine egne fordele og ulemper.

Øret er nok det mest almindelige sted at tage en persons temperatur i hjemmet. Et øretermometer er meget nemt at bruge – du skal blot stikke det ind i personens øre og vente et par sekunder, til det tager en måling.

Øretermometre anses for at være meget nøjagtige, især sammenlignet med andre metoder som f.eks. at tage temperaturen i munden eller endetarmen. Men vi kan ikke komme uden om, at for at få den mest præcise måling, så skal vi måle i endetarmen, hvilket de stadig gør på sygehuse og hos nogle læger.

Der er forskellige termometre på markedet

Der findes et par forskellige typer øretermometre på markedet. Den mest almindelige type er det digitale termometer, som giver en aflæsning på få sekunder. Der findes også infrarøde øretermometre, som bruger lys til at måle temperaturen. Disse termometre har tendens til at være dyrere, men de er meget nøjagtige og kan anvendes på børn og voksne. Hvis du leder efter et pålideligt og brugervenligt øretermometer, er et digitalt termometer det bedste valg. Sørg for at få et, der har en feberalarm, som lyder, hvis personens temperatur er over 37 grader celsius. Dette kan være meget nyttigt, hvis du forsøger overvåge et sygt barns temperatur.

Hvornår har man feber?

Feber defineres normalt som en kropstemperatur på 37 grader Celsius eller derover. Det er dog vigtigt at huske, at alles kropstemperatur varierer, og at der ikke findes ét endegyldigt svar på dette spørgsmål. Hvis du er bekymret over din eller dit barns temperatur, er det altid bedst at kontakte en læge eller lægevagten.

Hvordan virker øretermometer?

Øretermometre fungerer ved at måle den infrarøde stråling, der udsendes fra trommehinden. Denne stråling påvirkes af temperaturen i det omgivende væv, og det er derfor, at øretermometre er så nøjagtige. Man tager sit øretermometer, fører det ind i øret, og gerne helt ind i trommehinden, uden at det gør ondt. Dertil beder man termometret om at tage en måling, og derfor er det vigtigt, at man holder apparatet helt stille i øret, indtil målingen er vist i displayet.

Celsius eller fahrenheit?

Øretermometre måler normalt i grader Celsius, men der findes også nogle, der måler i Fahrenheit. Sørg for at tjekke temperaturskalaen før du bruger det. De fleste termometrer kan måle både i celsius og fahrenheit. I Danmark måler vi normal i celsius.

Hvilket øretermometer skal man vælge?

Når du er på udkig efter et øretermometer, er det vigtigt at vælge det rigtige. Der findes et par forskellige typer øretermometre på markedet, men den mest almindelige type er det digitale termometer og de infrarøde apparater. Denne type termometer er meget nem at bruge og giver en hurtig aflæsning. Det er også meget præcist, hvilket gør det til et godt valg for folk i alle aldre. Uanset hvad, så er det vigtigt at have et termometer i sit hjem, for at holde en optimal sundhed og velvære.

Tænk på mærket

Når du er på udkig efter et øretermometer, er det vigtigt at tænke på mærket. Ikke alle mærker er lige gode, og nogle er mere pålidelige end andre. Kig efter et mærke, der har et godt ry og er kendt for at lave kvalitetsprodukter, såsom disse vi har listet i denne øretermometer test. Hvis du ikke er sikker på, hvilket mærke du skal vælge, kan du spørge din apoteker eller læge til råds.

Størrelsen

En anden ting, du skal tænke på, når du vælger et øretermometer, er størrelsen. Nogle termometre er lidt tykke og er måske ikke egnede til børn. Hvis du leder efter et termometer, der er let at bruge og passer godt ind i dit barns øre, skal du vælge et af de mindre infrarøde apparater. Disse har tendens til at være dyrere, men de er investeringen værd, hvis du har små børn.

Batteriet

Når du køber et øretermometer, skal du sørge for at tjekke, hvilken type batterier det kan bruge. Nogle termometre bruger almindelige AA- eller AAA-batterier, mens andre kræver specielle litiumbatterier. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type batteri dit termometer bruger, kan du kontakte producenten for yderligere oplysninger, hvis ikke det står i manualen.

Prisen

Endelig er prisen en anden ting, du skal overveje, når du vælger et øretermometer. Øretermometre kan variere ret meget i pris, så det er vigtigt at finde et, der passer til dit budget. Det er dog vigtigt at huske, at du får, hvad du betaler for, og at et billigt termometer kan være upålidelige. Vi håber, at du er blevet klogere på brugen af øretermometre, samt gjort det nemmere for dig at vælge det rette apparat, der passer bedst til dig og din familie.

Nanna Petersson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here