Popcornmaskine test – 7 forskellige popcornmaskiner du bør eje

1419
popcornmaskine

Sidst opdateret d. 23-04-2024 af Nanna Petersson

Findes der noget bedre end at få byens luksus derhjemme? For når det kommer til popcorn, der smager af noget ud over det sædvanlige, kigger vi som regel mod biograferne og tivoli. De mestrer kunsten og formår at lave fantastiske og velsmagende popcorn. Men heldigvis er der råd for det, hvis du gerne vil have perfekte popcorn derhjemme.

Popcornmaskiner findes der nok af i dag, og det kan gøre det vanskeligt at vælge den helt rette for dig. Når det kommer til køb af en popcornmaskine, er det vigtigt at kende de vigtigste funktioner og specifikationer hos de mange forskellige modeller.

I denne test får du det fulde overblik over nogle af de bedste modeller på markedet. Vi tager udgangspunkt i andre brugeres erfaringer og de egenskaber, som den pågældende model har. På den måde kan du komme din tvivl til livs, og du kan i stedet finde ud af, hvilken popcornmaskine du skal købe.

Champion Retro popcornmaskine – cinema style

popcornmaskine

Fordele
  • God model til prisen
  • Ægte cinema style
  • Flotte detaljer og professionelt setup.
Ulemper
  • Begrænset mængde popcorn på samme tid

Hvis du går og drømmer om en popcornmaskine, der minder dig om fortiden, er denne model fra Champion lige noget for dig. Designet er nemlig det helt særlige ved denne model, og her får du en popcornmaskine i cinema style. Den giver dig den helt rigtige følelse af hjemmebiograf med flotte detaljer og en smuk, rød farve.

Maskinen består af en lille kasserolle, hvor du blander dine popcorn med enten smør eller olie. Popcornene falder ned den i den store beholder, hvor de kan holde sig varme. Maskinen har indbygget belysning, der både gør den flot, samtidig med at du nemt kan se, hvor mange popcorn der er i maskinen.

Popcornmaskinen giver dig popcorn på få minutter, og den egner sig til cirka en til tre deciliter popcorn per omgang. Den har en låge på forsiden, der giver dig nem adgang. Du får også en målekop med i købet, så du nemt kan dosere korrekt. Den kobles blot til din stikkontakt og har en ledningslængde på 50 cm.

Butik
Pris
Link
249,00 199,00
209,00
239,95
630,00
666,00
815,00
899,95
1.694,00

kitchenOne

504,00

Gå til butik

Severin popcornmaskine – lille og billig

severin opcornmaskine

Fordele
  • Fylder væsentligt mindre end mange andre
  • Mulighed for at lave popcorn uden fedtstof
  • Praktisk og let at bruge
Ulemper
  • Halter på designfronten
  • Begrænset mængde popcorn på samme tid.

Denne popcornmaskine fra Severin er perfekt for dig, der har begrænset plads. Og med det mener vi, at det primært er størrelsen, der er den vigtigste feature ved denne model. Her får du en billig og lille popcornmaskine, der giver alle og enhver mulighed for at få lækre popcorn derhjemme.

Maskinen er yderst vellidt blandt mange brugere. For her får du også muligheden for at lave lækre popcorn uden at bruge nogen form for fedtstof. Og måske det lyder lidt for godt til at være sandt, men det er heldigvis muligt med denne popcornmaskine fra Severin. Noget, som vi ser som et stort plus. Du får popcorn på 2,5 minutter, og du kan følge godt med på grund af det transparente låg.

Selve udformningen mangler dog lidt på designfronten i forhold til den første model. Her får du en hvid plastikskal med et transparent låg i plast. Du får altså ren plast, og det er et minus ved denne model. Den er til gengæld udstyret med nonslipfødder, der får maskinen til at stå godt fast.

Popcornmaskinen fra Severin har en effekt på 120 watt. Du slipper helt for rengøring, da der ikke er noget fedtstof i brug, men der er dog flere brugere, der nævner, at der kommer lidt for mange majskerner ud.

Butik
Pris
Link
2.248,00
2.727,00
3.495,00
3.695,00