Bedste kapsel kaffemaskine – de 9 bedste kapselmaskiner i test

2819

Kaffemaskiner med kapsler bliver mere og mere populære hos forbrugerne, og det findes der forskellige forklaringer på. Først og fremmest skyldes det, at der i dag findes et langt større sortiment af kaffemaskiner med kapsler end tidligere, og du kan som forbruger desuden vælge mellem et stort og spændende udvalg af kapsler.

Markedet for kapselmaskiner er således et helt andet i dag end for blot ganske få år siden, og derfor oplever man i øjeblikket et salg af kapselmaskiner som aldrig før. I denne artikel vil du blive præsenteret for en række kapselmaskiner, så du kan finde ud af, hvilken kapselmaskine der passer bedst til dig.

Med kapselmaskinens indtog er kaffeverdenen i dag en helt anden. Tidligere var det kun muligt at brygge enten stempelkaffe eller filterkaffe, men kapselmaskinen åbner op for en lang række nye muligheder, som forbrugere landet over i den grad har hungret efter. Der er således ingen tvivl om, at forbrugerne herhjemme ønsker kaffe i høj kvalitet, men de er ikke interesserede i at bruge en mindre formue på en dyr espressomaskine. Derfor er kapselmaskinen et rigtig godt alternativ, og med blot et enkelt tryk på maskinen får man serveret en god kop kaffe, der smager præcis som den kaffe, du køber på en café.

Vi har her i artiklen samlet ni forskellige kapselmaskiner fra nogle af de førende brands på markedet netop nu. Disse maskiner er forskellige, når det gælder pris, design og funktioner, men fælles for dem alle er, at de har en høj kvalitet. Ved at præsentere dig for forskellige kapselmaskiner vil du forhåbentlig nemmere kunne danne dig et samlet overblik over, hvilke kapselmaskiner der findes på markedet i dag og dermed også, hvilken model der formår at leve op til dine individuelle præferencer.

Find den bedste kapselmaskine

Med en kapselmaskine får du mulighed for at brygge en kop lækker kaffe på blot 30 sekunder, hvorfor det er det oplagte valg for dig, der enten drikker en enkelt eller få kopper kaffe ad gangen. Det er derimod ikke en god løsning for dig, der foretrækker at lave en hel kande kaffe. Det handler således om at identificere sine behov, da der findes mange muligheder på markedet – såsom en kaffemaskine med kværnkaffemaskine med termokande og kaffemaskine med timer. I vores test introducerer vi dig for en lang række af de bedste modeller på markedet, hvorfor du er garanteret at kunne finde den rette for dig, uanset hvad du har af individuelle præferencer og behov. Du er således kommet til det rigtige sted, såfremt du ønsker at investere i en kapselmaskine til hjemmet, da vi præsenterer dig for alt det, der er værd at vide, inden du går ud og køber din nye kapselmaskine til hjemmet.

Krups Dolce Gusto Oblo Black Kapselmaskine

krups-dolce-gusto-oblo-black

Vi starter vores test ud med Dolce Gusto Oblo Black-modellen fra Krups. Denne kapselmaskine er det oplagte valg for dig, der ønsker at kunne nyde en kop kaffe i høj kvalitet med god smag uden besvær. Du skal derfor bare finde den smag, du foretrækker, sætte kapslen i maskinen, trykke på en enkelt knap, og så klarer den resten for dig. Ydermere skal det nævnes, at den er udstyret med en smart autosluk-funktion, hvilket vil sige, at maskinen slukker automatisk, såfremt du ikke har brugt den i noget tid.

Der er ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en yderst stilfuld kapselmaskine grundet det originale og flotte design, der gør, at den passer perfekt ind i det moderne og nordiske køkken. Den måler desuden 25 centimeter i bredden, 32 centimeter i højden og 18 centimeter i dybden, og det er således en kompakt model. Med blot en enkelt bevægelse kan du lave en perfekt kop kaffe ligesom en professionel barista, og du kan tilmed få blød og lækker crema på toppen, hvis det ønskes. Du er desuden garanteret, at hver enkelt kop kaffe har en god smag, eftersom samtlige kapsler er lufttætte, så kaffen nemmere kan holde sig frisk. Vælg mellem 40 forskellige varianter, og du vil med garanti kunne finde den type, du foretrækker, hvad end det er en cappuccino eller espresso. Du kan tilmed vælge kolde drikke, varm chokolade eller en kop te, og alt kan således lade sig gøre ved køb af Dolce Gusto Oblo kapselmaskine fra Krups.

Specifikationer:
 • Sort
 • Kapsel
 • 0,8 liter
 • 1500 watt
 • Autosluk
 • 2,57 kg.

Udgået…

Nespresso Vertuo Plus Black Kapselmaskine

Den næste model i vores test er fra det anerkendte brand Nespresso, og modellen hedder Vertuo Plus Black. Ved køb af denne kapselmaskine får du en model med automatisk udsmidning af de kapsler, du har brugt, og den har desuden elektrisk lukning og åbning. Ydermere kan du bruge den til forskellige kopstørrelser, og den har flytbar vandtank og justerbar kopholder. Der er således ingen tvivl om, at du får rigtig meget for pengene, når du vælger at investere i Nespresso Vertuo Plus, der tilmed fås i et flot design, hvorfor den vil kunne passe ind i hvilket som helst skandinavisk køkken.

Kapselmaskinen er fremstillet ud fra et helt nyt kaffesystem, der brygger kaffe med lækker og delikat crema. Derudover er maskinen i stand til at brygge kaffe til fem forskellige kopstørrelser, og du kan således vælge mellem espresso, dobbelt espresso, gran lungo, mug og alto. Ydermere er maskinen udstyret med den yderst innovative bryggeteknologi Centrifusion, som betyder, at kapslen kan rotere 7000 gange i minuttet. Det sikrer dig den ideelle blanding af vand og kaffe, og det frigiver desuden det maksimale i forhold til både smag og aroma. Det skal desuden nævnes, at hver enkelt kaffekapsel har en stregkode, som teknologien i maskinen er i stand til at genkende, hvorefter den tilpasser hver enkelt variant. Det gælder både i forhold til kopstørrelse, rotationshastighed, temperatur, vandmængde og mængde af crema. Det vil altså sige, at du gang på gang er garanteret en kop friskbrygget kaffe uanset kopstørrelse eller variant ved blot et enkelt tryk på maskinen, og du får det således ikke nemmere.

Specifikationer:
 • Sort
 • Kapsel
 • 1,7 liter
 • 1260 watt
 • Autosluk
 • 4,90 kg.
Der er ingen priser at vise

Nespresso Pixie C60TI Electric Titan Kapselmaskine

Vi fortsætter vores test af kapselmaskiner med Nespresso Pixie C60TI Electric Titan i titanium med en kapacitet på 0,7 liter. Denne maskine har en vægt på blot 2,74 kg samt en højtrykspumpe på 19 bar. Der er således tale om en lille og kompakt model, der stadig har masser af ydeevne. Det skal desuden nævnes, at varmeelementet er med termoblok, og derudover har den en programmerbar og automatisk mængdekontrol. Det er ydermere muligt at lave en kop kaffe, når det er mørkt, eftersom kontrolknapperne har baglys, og disse slukker automatisk efter ni minutter, så maskinen ikke bruger unødvendig strøm.

Det er uden tvivl det oplagte valg for dig, der søger en kapselmaskine, der er simpel, nem at betjene, og som samtidig har mange egenskaber og funktioner. Maskinen er for eksempel udstyret med et energibesparende program, et funktionelt håndtag, og den har desuden en opsamlingsbeholder til brugte kapsler med plads til ti kapsler. Kopristen på maskinen er foldbar, og der er masser af plads til større glas, såfremt du foretrækker at nyde en stor kop kaffe. Der følger 16 originale kapsler med, når du investerer i Pixie C60TI Electric Titan fra Nespresso, og endelig skal det nævnes, at den er udstyret med kabelskjuler, og at vandbeholderen er aftagelig. Ved køb af denne kapselmaskine skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og nyde smagen, da den klarer resten for dig. Der er nemlig her tale om en simpel maskine, der ikke kræver andet, end at du blot skal finde den smag, du kan lide, og derefter skal du trykke på en enkelt knap.

Specifikationer:
 • Titanium
 • Kapsel
 • 0,7 liter
 • 1260 watt
 • 2,74 kg.

Udgået…

Nespresso Expert C80-EU-BK-NE Kapselmaskine

Er du på udkig efter den bedste kapselmaskine, er denne model fra Nespresso et rigtig godt bud. Nespresso hører til blandt de mest populære brands, når det gælder kapselmaskiner, og når du vælger Expert C80-EU-BK-NE, bliver det aldrig nemmere for dig at brygge en kop velsmagende kaffe i høj kvalitet. Alt, du skal gøre, er at vælge den kapsel, du foretrækker, sætte den i maskinen og trykke på en knap. Derudover skal det nævnes, at maskinens vandbeholder har en kapacitet på 1,11 liter, og at maskinen tilmed slukker automatisk, såfremt du ikke bruger den i et stykke tid.

Når du investerer i denne kapselmaskine fra Nespresso, får du en lang række valgmuligheder, og du kan for eksempel vælge mellem fire kopstørrelser. Du kan tilmed nyde den nye Nespresso Americano, hvor du får en mere mild kaffeoplevelse, og derudover kan du vælge mellem hele tre forskellige temperaturer. Noget andet ganske særligt ved denne kapselmaskine er, at den har et unikt design med en finish i børstet aluminium samt et banebrydende bagsidedesign, hvorfor den vil pynte i hvilket som helst køkken. Derudover kan du ved valg af denne brygge din helt egen brugerdefinerede kop kaffe efter dine individuelle præferencer ved hjælp af Bluetooth-teknologi, og maskinen er tilmed nem at pleje og vedligeholde. Når du køber Expert C80-EU-BK-NE fra Nespresso får du meget for pengene med fem programmerbare kopstørrelser, tidsindstillet brygning, vedligeholdelsesvarsel og automatisk kapseludskydning. På trods af de mange funktioner og egenskaber er maskinen simpel at anvende, hvorfor det er det ideelle valg for dig, der ønsker en enkel maskine med mange funktioner i et unikt design.

Specifikationer:
 • Sort
 • Kapsel
 • 1,11 liter
 • Autosluk
 • 4,40 kg.

Udgået…

Nespresso Lattissima Touch Kapselmaskine

Den næste model i vores test er også fra Nespresso, og der er her tale om Lattissima Touch-modellen. Hvis du vælger denne model, kan du nemt og hurtigt brygge din foretrukne kop kaffe, hvad end det er en latte macchiato, espresso eller cappuccino. Du kan frit vælge mellem forskellige kaffe- og mælkedrikke ved hjælp af det brugervenlige kontrolpanel, som alle og enhver vil kunne finde ud af at anvende. Du har desuden mulighed for selv at variere teksturen på mælkeskummet grundet den smarte mælkeskumsregulator, der er integreret i maskinen, ligesom du kan lave mere skum, hvis det ønskes.

Når du vælger Lattissima Touch fra Nespresso, er du sikker på, at du får uendelige valgmuligheder, når det gælder tilberedningen af din kaffe. Det bliver derfor ikke nemmere for dig at tilberede din yndlingskaffe, og så kan du endda gøre det ved blot et enkelt tryk på knappen ved hjælp af One Touch-systemet. Det skal desuden nævnes, at du kan opbevare mælkebeholderen i køleskabet, så du er sikker på, at mælken til din kaffe altid er frisk. Derefter skal du blot montere beholderen på maskinen, og så får du kort tid efter mælkeskum, der er blødt og fint ligesom på en café. Noget andet ganske særligt ved denne maskine fra Nespresso er, at samtlige dele nemt og hurtigt kan fjernes, så du lettere vil kunne rengøre og vedligeholde den. Som om det ikke var nok, har den også et automatisk rengøringssystem, og maskinen giver dig besked, når du skal afkalke den.

Specifikationer:
 • Sølv
 • Kapsel
 • 0,9 liter
 • Mælkeskummer
 • 4,50 kg.
Der er ingen priser at vise

Bosch Tassimo TAS4504 Kapselmaskine

Vi fortsætter testen af de bedste kapselmaskiner med Tassimo TAS4504-modellen fra Bosch i klar hvid. Hvis du vælger denne maskine, kan du lave over 40 velkendte drikke ved blot et enkelt tryk på maskinen, og det bliver således ikke nemmere for dig at brygge den drik, du foretrækker. Ydermere er maskinen udstyret med en aftagelig og stor vandtank, så du kan brygge flere kopper mellem påfyldningerne. Du får desuden en mere rig og bedre smag grundet BRITA MAXTRA-vandfiltreringsteknologien, som denne kapselmaskine er udstyret med. Det særlige ved dette system er, at det reducerer både klorin og kalksten i vandet, og det resulterer i, at din kaffe får en bedre smag og aroma. Dette system gør tilmed levetiden på maskinen markant længere, og det skal tilmed nævnes, at den viser det digitalt på skærmen, når det er på tide med en udskiftning af filtret.

Tassimo TAS4504-modellen fra Bosch er desuden velegnet til alle kopstørrelser, da platformens højde kan justeres til både store, mellemstore og små kaffekopper. Foretrækker du at drikke din kaffe af et rejsekrus eller meget store kopper, kan platformen endda fjernes helt. Maskinen er ydermere udstyret med en ekstra vandbeholder, hvilket er en fordel, når du skal tilberede flere drikke lige efter hinanden. Med denne maskine behøver du derfor ikke hele tiden genopfylde beholderen, men i stedet kan du blot slappe af og koncentrere dig om at være en god vært for dine gæster, når de kommer og besøger dig.

Specifikationer:
 • 1300 watt
 • Aftagelig vandtank
 • Kapsel
 • Autosluk.
Der er ingen priser at vise

Nespresso Citiz Black Kapselmaskine

Den næste model i vores test af kapselmaskiner er Citiz Black-modellen fra Nespresso. Når du investerer i denne maskine, kan du vide dig sikker på, at du får mest muligt ud af din daglige kaffe. Derudover fås den i et simpelt design og en slank form, der gør, at den med garanti vil kunne passe ind i et moderne og skandinavisk køkken. Hvis du køber denne maskine, kan du vælge mellem en lang række af de originale kapsler fra Nespresso – lige fra lungo til espresso, og den har ydermere et tryk på 19 bar. Det, der også adskiller denne Citiz Black-model fra andre maskiner er, at den har en perfekt og konstant vandtemperatur, så du kan få mest mulig aroma og smag ud af hver enkelt kaffekapsel, som du anvender. Det tager desuden ikke mere end blot 25 sekunder for maskinen at brygge den kop kaffe, som du foretrækker og elsker at drikke hver dag. Når du har brugt en kapsel, smider maskinen automatisk denne i en beholder, som du hurtigt og nemt kan tømme, når du gør maskinen ren. Foretrækker du en cappuccino fra tid til anden, er det muligt at tilkøbe en mælkeskummer til denne kapselmaskine, men hvis det er noget, du drikker hver dag, kan du også købe Citiz Black med indbygget mælkeskummer.

Der er ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en kapselmaskine i en høj kvalitet, der gang på gang formår at imponere forbrugere over hele verden. Du skal blot trykke en enkelt gang på maskinen, og så bliver kaffekapslen forvandlet til en kop velsmagende kaffe, ligesom du kan lide den. Det skal desuden nævnes, at vandbeholderen rummer en liter vand, og at den også er udstyret med autosluk, så du kan spare på udgiften til strøm.

Specifikationer:
 • Sort
 • Kapsel
 • En liter
 • 1260 watt
 • Autosluk
 • 3,30 kg.
Der er ingen priser at vise

Nescafé Dolce Gusto Drop Kapselmaskine

Den næstsidste model i vores søgen efter den bedste kapselmaskine er Dolce Gusto Drop fra Nescafé. Der er her tale om en smuk maskine, og designet er tydeligvis inspireret af en kaffedråbe. Maskinen vil med garanti kunne pifte dit køkken op, og den fås tilmed i tre forskellige farver og måler 25 centimeter i bredden, 32 centimeter i højden og 25 centimeter i dybden. Ved køb af denne professionelle kapselmaskine fra Nescafé har du mulighed for at brygge en kop kaffe præcis som en professionel barista. Ydermere kan du nemt og hurtigt lave fløjlsblød og lækker crema på toppen, og hver eneste kop har en unik smag, da samtlige kapsler er lufttætte. Det skal desuden nævnes, at maskinen er nem at anvende, og du skal derfor ikke gøre andet end at tilføje kapslen, indstille mængden og trykke på en knap. Derudover slukker maskinen helt automatisk, hvis du ikke har brugt den i fem minutter. Det gør den på grund af det smarte Eco-mode-system, hvilket betyder, maskinen har energimærke A.

Nyd over 40 forskellige drikke, når du investerer i Dolce Gusto Drop fra Nescafé, og her taler vi naturligvis både om kolde og varme drikke. Det betyder, at du for eksempel kan lave dig selv en kop chokolade, te eller kaffe, og du kan både brygge en fyldig grande, en stærk ristretto eller en aromatisk lungo. Alt kan simpelthen lade sig gøre, hvis du vælger denne kapselmaskine, som tilmed giver dig et lækkert mælkeskum på din cappuccino. Er du således på udkig efter en professionel maskine i høj kvalitet med et unikt design, er denne uden tvivl det ideelle valg for

Specifikationer:
 • 1500 watt
 • En kop
 • 0,8 liter
 • 15 bar
 • Kapsel
 • Hvid
 • Tre kg.
Butik
Pris
Link

Nescafé Dolce Gusto Colors Kapselmaskine

Vi slutter vores test af kapselmaskiner med endnu en model fra Nescafé, og her er der tale om Dolce Gusto Colors-maskinen. Modellen fås i et unikt design, og den måler 37 centimeter i højden, 18 centimeter i bredden samt 21 centimeter i dybden. Den fås desuden med et udskifteligt cover i tre flotte farver, men du kan også nøjes med det originale sorte cover, såfremt det ønskes. På den måde kan du være med til at gøre din kapselmaskine mere personlig. Du kan vælge lige netop den farve, som du kan lide, og som passer til dit køkken. Maskinen er kompatibel med kaffekapsler til Nescafé Dolce Gusto, og derudover leverer den et imponerende tryk på helt op til 15 bar. Det betyder, at du får mulighed for at lave kaffe præcis som en professionel barista samt med en blød og delikat crema på toppen.

Du kan vælge mellem 40 forskellige drikke, og det smarte er, at det ikke kræver mere end et enkelt tryk på en knap. Du kan desuden indstille størrelsen på drikken grundet den smarte Play & Select-funktion, så du kan nyde din foretrukne drik i en høj kop, såfremt det ønskes. Ydermere kan du være sikker på, at maskinen altid holdes pæn og ren ved hjælp af EasyClean-kapselholderen, og derudover er den udstyret med en Eco-mode-funktion, der betyder, at den slukker af sig selv efter et minut.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Automatisk renseprogram.
Der er ingen priser at vise

Sådan vælger du den bedste kapselmaskine

Såfremt du er på udkig efter en kapselmaskine til køkkenet, er der en række faktorer, du bør overveje forinden. Du bør blandt andet tænke over, hvad du primært ønsker at bruge den til, hvor meget du kommer til at bruge den, og om du gerne vil have mulighed for at skumme mælk eller opvarme mælk til kaffen. Disse overvejelser er nemlig afgørende for, hvilken kapselmaskine du bør vælge. Der findes for eksempel en række modeller med integreret mælkeskummer, men du kan også i stedet vælge at tilkøbe en mælkeskummer til din maskine. Hvis du foretrækker mælk til kaffen, bør du uden tvivl købe mælkeskummeren sammen med din kapselmaskine, da du således sparer penge.

Udover de ovenstående overvejelser er det desuden en god idé at tænke over tilgængeligheden af de kapsler, som maskinen gør brug af, og hvad disse koster. Det er vidt forskelligt, hvor lette kapslerne er at købe, og hvad prisen på dem er. Dette er ydermere relevant, eftersom flere og flere fremstiller kopikapsler, og det bør du være meget opmærksom, da garantien på maskinen ikke altid dækker, såfremt du har anvendt kopikapsler. Netop af denne årsag kan det anbefales, at du undersøger priserne på originalkapslerne for at se, om du vil kunne få råd til disse på langt sigt.

Kapselmaskiner fås i mange former, farver og størrelser

Foruden at tænke over prisen på de originale kapsler og tilgængeligheden af disse bør du også overveje kapselmaskinens udseende og design. Det er naturligvis ikke den vigtigste faktor i forhold til en kapselmaskine, men det er alligevel værd at tage med i sine overvejelser, da det er en maskine, der skal stå fremme i dit køkken. I dag er det muligt at finde et bredt udvalg af kapselmaskiner i forskellige former, farver og størrelser, hvorfor du med sikkerhed vil kunne finde lige netop den model, som du foretrækker. Ydermere bør du tænke over, om du ønsker en kapselmaskine med manuelle trykknapper eller med touchskærm. Dette er udelukkende en smagssag, hvorfor det blot handler om at finde ud af, hvad dit behov er.

Vær meget opmærksom på vandtryk, temperatur og hastighed

Du bør også være opmærksom på forhold som vandtryk, vandtemperatur og hastighed, da disse forhold har en afgørende rolle i forhold til kaffens konsistens og smag. Du vil opleve, at disse parametre som regel vil være afgørende, hvis du investerer i en dyrere kapselmaskine, da resultatet af kaffen vil være bedre. Derudover er der stor forskel på strømforbruget fra maskine til maskine, men eftersom man typisk bruger kapselmaskinen i ganske kort tid ad gangen, er dette ikke afgørende for, hvilken model skal vælge. Du bør i stedet undersøge størrelsen på maskinens vandtank, da denne har betydning for, hvor ofte den skal fyldes op, og det er særligt vigtigt, såfremt I er flere om at anvende maskinen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here