Bedste espressomaskine med mælkeskummer – de 9 bedste i test

2933

Kaffe fylder en stor rolle i de fleste danskeres dagligdag, og det er de færreste danskere, der vil kunne komme igennem en hel dag uden at drikke kaffe. Det betyder samtidig, at de sætter større og større krav til kaffens kvalitet, hvorfor ganske almindelig kaffe ikke længere synes at være tilstrækkeligt. Med en espressomaskine med mælkeskummer kan man lave en kop kaffe i høj kvalitet på ganske kort tid.

Dog findes der rigtig mange forskellige modeller og typer, hvad angår espressomaskiner med mælkeskummer, så det kan være svært for den enkelte forbruger at vælge. Heldigvis er der gode råd at hente her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for en espressomaskine med mælkeskummer test. På den måde kan du forhåbentlig blive meget klogere på, hvilken model der formår at dække dine behov og krav.

Find den bedste espressomaskine med mælkeskummer

Eftersom kaffe er en afgørende del af danskernes liv, bliver det ligeledes mere og mere populært at gå på café og nyde enten en espresso, cappuccino eller en latte med venner eller kollegaer. Dette kan dog hurtigt gå hen og blive en dyr affære, hvorfor en espressomaskine med mælkeskummer er et oplagt valg. Med denne kan du nemlig selv lege barista derhjemme, hvor det er dig, der serverer kvalitetskaffe til dine venner. Her hos Kaffeguru.dk giver vi dig et samlet overblik over de bedste espressomaskiner med mælkeskummer på markedet netop nu, så du kan lave cappuccino på præcis samme måde, som de gør på de dyre caféer rundt omkring i byerne. Vi præsenterer dig nemlig for al relevant information om espressomaskiner med mælkeskummer fra nogle af de førende brands, hvormed du får de bedste forudsætninger for at træffe et korrekt valg, når du skal ud at købe din nye espressomaskine med mælkeskummer.

Med en mælkeskummer får du flere muligheder

Der findes i dag en lang række typer af espressomaskiner, såsom fuldautomatiske espressomaskiner, manuelle espressomaskiner, semiautomatiske espressomaskiner og espressomaskiner til indbygning. Disse kommer desuden med forskellige teknologier, systemer og funktioner. Man kan for eksempel købe en espressomaskine med kværn, og endelig kan man vælge en espressomaskine med mælkeskummer. Det er nemlig værd at gøre opmærksom på, at det bestemt ikke er alle modeller, som har en mælkeskummer. Dette er dog klart en fordel, eftersom en mælkeskummer giver dig en lang række nye muligheder, og man kan således brygge forskellige typer af kaffe. Man kan blandt andet lave en cafe latte eller en cappuccino, hvorfor en espressomaskine med mælkeskummer er et populært valg blandt danske forbrugere, der stiller store krav til deres kaffe. I denne espressomaskine med mælkeskummer test har vi hos Kaffeguru.dk samlet de førende produkter fra de bedste brands på markedet netop nu, så du forhåbentlig kan blive meget klogere på, hvilken espressomaskine med mælkeskummer du bør vælge til dit hjem.

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B Espressomaskine

delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-b

Vi starter vores espressomaskine med mælkeskummer test ud med denne testvinder i sort fra DeLonghi. Modellen hedder Magnifica S ECAM 21.117.B, og det er en fuldautomatisk espressomaskine med mælkeskummer, der har en kapacitet på hele 1,8 liter. Med denne espressomaskine får du rig mulighed for at lege barista i dit eget køkken, da den hjælper dig med at brygge en lækker kop kaffe ved hvert brug. Du kan desuden lave en lang række forskellige varianter, ligesom du nemt kan indstille styrken på bryggen. I og med at der er tale om en fuldautomatisk model, behøver du ikke at foretage dig særlig meget. Maskinen klarer stort set det hele for dig. Det er derfor det oplagte valg for dig, der leder efter en espressomaskine med mælkeskummer, hvor du blot kan trykke på en enkelt knap, og herefter læne dig tilbage og vente på, at maskinen giver dig det, du vil have. Det skal desuden nævnes, at vandbeholderen kan indeholde 1,8 liter vand, mens bønnebeholderen har en kapacitet på 250 gram. Maskinen slukker desuden helt automatisk, når du ikke bruger den, for dermed at spare dig for strømudgifter, og endelig er den udstyret med et automatisk renseprogram.

Ved valg af denne espressomaskine med mælkeskummer kan du servere lækre cappuccinoer til venner og familie på ganske kort tid, og den fås i en flot sort farve, hvilket gør, at den vil passe perfekt ind i det moderne køkken. Det skal dog nævnes, at den ikke har nogen mælkebeholder.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1450 watt
 • Automatisk renseprogram
Butik
Pris
Link

Siemens EQ.9 TI903209RW

Det næste produkt i denne espressomaskine med kværn test er en model fra Siemens. Det særlige ved denne espressomaskine er blandt andet, at den er udstyret med sensoFlow System, der betyder, at vandet altid bliver opvarmet til den korrekte temperatur under brygningen. Du er således garanteret en fantastisk kop espresso ved hvert eneste brug ved valg af denne Siemens EQ.9-model. Herudover er den i stand til at presse kaffepulveret perfekt sammen grundet den konvekse presser og det præcise tryksystem. Det vil sige, at maskinen kan trække flere aromastoffer ud af kaffen, hvilket resulterer i en optimal kaffenydelse. Maskinen er ydermere udstyret med funktionen aromaDouble Shot, der giver kaffen en endnu bedre aroma, da den dermed har to brygge- og maleprocesser. Det betyder desuden, at du undgår den bitre eftersmag, der sommetider er kendetegnet ved kaffe, og i stedet udelukkende får det bedste ud af bønnerne.

Det er ikke blot smagen, der er i en klasse for sig, når man investerer i denne espressomaskine med kværn fra Siemens – det samme er betjeningen. Maskinen er nemlig udstyret med et farverigt og innovativt display, der er nemt at betjene, og som desuden giver maskinen et moderne udtryk. På den måde vil du nemt kunne finde ud af at aktivere alle de tekniske funktioner ved hjælp af den interaktive menu, der er ganske særlig for denne model. Disse funktioner omfatter blandt andet, at du nemt kan vælge imellem hele tre forskellige kopstørrelser, og herudover bliver kaffen brygget ved blot et enkelt tryk på en knap. Det bliver således ikke nemmere for dig at brygge en kop velsmagende espresso end med denne Siemens espressomaskine med kværn.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 2,3 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • 1500 watt
Butik
Billede
Pris
Link
1.957,00

DeLonghi ECAM510.55.M Espressomaskine

Vi fortsætter vores test af espressomaskiner med mælkeskummer med endnu en model fra DeLonghi. Denne gang er der tale om modellen ECAM510.55.M, der er Tænk-testvinder i 2018. Modellen fås i komplet stål, hvilket giver den et eksklusivt look. Herudover kan du styre den med en app, hvilket bestemt må siges at være en fordel for dig, der har særligt travlt om morgenen. På den måde kan du nemlig vælge, hvilken kop kaffe den skal lave, mens du for eksempel står på dit badeværelse og gør dig klar om morgenen eller er ved at tage tøj på i soveværelset. Ydermere er denne espressomaskine med mælkeskummer fra DeLonghi udstyret med 2,8 tommer LCD-display, der gør, at den er nem at betjene, og den har desuden kopvarmer. Herudover medfølger otte opskrifter, når du køber denne model, så du kan få masser af inspiration til din næste kop kaffe.

Når du vælger denne ECAM510.55.M fra DeLonghi, kan du hurtigt og nemt brygge din foretrukne kop kaffe og variere den, præcis som du ønsker. Det er således det oplagte valg for dig, der er træt af kedelig kaffe, der ikke rigtig smager af noget. Mælkeskummeren gør desuden, at du nemt kan lave lækkert mælkeskum til din cappuccino, hvorfor du aldrig behøver at besøge en café igen. Ydermere skal det nævnes, at beholderen til bønner har en kapacitet på 250 gram, mens vandbeholderen kan rumme hele 1,8 liter vand. Der er altså alt i alt tale om en maskine i høj kvalitet i et eksklusivt design, der giver dig rig mulighed for at eksperimentere med forskellige typer af kaffe, aromaer og smage.

Specifikationer:
 • Rustfrit stål
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • 1450 watt
 • Automatisk renseprogram

Udgået…

Siemens EQ3 TI313219RW Espressomaskine

Næste model i testen er denne Siemens EQ3 TI313219RW, der er en fuldautomatisk, kompakt espressomaskine med mælkeskummer. Det betyder, at du kan lave både cappuccino, cafe latte og espresso og så endda til alle kopstørrelser. Maskinen er nemlig udstyret med et højdejusterbart mundstykke, hvorfor den er velegnet til alle glas, selv et 15 centimeter højt latte macchiato-glas. Herudover betyder det smarte sensoFlow System, at maskinen altid opvarmer vandet til rette temperatur under brygningen, så du opnår en maksimal aroma, uanset hvilken kaffetype du foretrækker. Dette er dog langt fra den eneste funktion, denne espressomaskine fra Siemens er udstyret med. Den har også en dobbeltkop-funktion, så du kan lave enten to kopper cafe creme eller to kopper espresso på samme tid. Denne maskine er således det oplagte valg for dig, der ofte nyder en kop kaffe om morgenen med din partner eller en veninde.

Det særlige ved denne model er desuden, at den brygger dig din foretrukne kop kaffe ved blot et enkelt tryk på en knap, og du er desuden altid garanteret fint og fast mælkeskum. Denne espressomaskine er nemlig udstyret med funktionen milkPerfect, der betyder, at den automatisk pisker direkte ned i koppen, hvilket resulterer i, at det faste skum lægger sig ovenpå mælken helt af sig selv. Det er desuden nemt og hurtigt at rengøre mælkeskummeren, da du blot skal tage den af og putte den i opvaskemaskinen. Generelt er denne model fra Siemens særligt kendt for sin innovative rengøringsteknologi, og den sørger blandt andet for en hygiejnisk rengøring af samtlige ledninger i maskinen efter hver brygning. På den måde kan du vide dig sikker på, at din foretrukne kop kaffe altid bliver brygget med frisk vand. Du opnår altså optimal nydelse og perfektion ved køb af denne espressomaskine med mælkeskummer fra Siemens.

Specifikationer:
 • Fuldautomatisk
 • 1,4 liter
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1300 watt
 • Automatisk renseprogram
Der er ingen priser at vise

Siemens TE653318RW Espressomaskine

Den næste model i vores espressomaskine med mælkeskummer test er endnu en model fra Siemens. Det særlige ved denne TE653318RW-model er især det innovative varmesystem, som Siemens kalder for sensoFlow, der resulterer i en konstant bryggetemperatur, og du opnår således en mere optimal nydelse og smagsoplevelse. Herudover kan du selv vælge imellem forskellige mælkespecialiteter og aromaer ved hjælp af CoffeeSelect Display, og OneTouch-funktionen gør, at du kan lave en lang række forskellige typer af kaffe ved blot et enkelt tryk – hvad end du foretrækker latte macchiato, espresso eller cappuccino.

Ved valg af denne espressomaskine med mælkeskummer fra Siemens behøver du ikke at indtaste dine præferencer ved hvert eneste brug, men i stedet gemmer den dine favoritter – både hvad angår kaffetype og mælkespecialiteter. Dette er således det oplagte valg for dig, der har meget travlt med at komme ud ad døren om morgenen, da du blot skal trykke på en knap, og så brygger den din kaffe, præcis som du kan lide den. En anden fordel ved denne maskine er, at den er udstyret med automatisk damprengøring, hvorfor du er garanteret, at hele mælkesystemet rengøres effektivt og grundigt efter brug. Herudover skal det nævnes, at der medfølger en måleske, en teststrip for vandets hårdhedsgrad, forbindelsesslange til mælkedyse og hæverør til mælkteknisk data. Når du vælger denne fuldautomatiske espressomaskine med mælkeskummer fra Siemens, er du således garanteret at få rigtig meget for pengene, og den fås desuden i et eksklusivt design, der gør, at den passer perfekt ind i det skandinaviske og moderne køkken.

Specifikationer:
 • Brun
 • Fuldautomatisk
 • 1,7 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1500 watt
 • Automatisk renseprogram
Butik
Pris
Link

Melitta CI Silver Espressomaskine

Melitta CI Silver er en fuldautomatisk espressomaskine med mælkeskummer, der er i stand til at tilpasse sig lige netop dine præferencer. Det betyder, at du kan få individuel kaffenydelse ved hvert eneste brug, og herudover er den udstyret med en to-kammeret bønnebeholder. På den måde er du garanteret de helt rette kaffebønner til din foretrukne kop kaffe, hvad end du ønsker espresso eller cafe creme. Ved valg af denne maskine slipper du desuden for at indstille dine præferencer, hver eneste gang du skal lave dig en kop kaffe. Egenskaben Min Kaffehukommelse muliggør, at du kan indstille dine kaffepræferencer individuelt, og maskinen er således i stand til at huske disse personlige indstillinger – og det kan den endda gøre for helt op til fire personer. Det gør, at Melitta CI Silver er det oplagte valg til husstanden med op til fire kaffeelskere.

Det er afgørende for kaffens kvalitet, at den forberedes på den korrekte måde. Det er du garanteret ved valg af denne fuldautomatiske espressomaskine, der tilføjer ingredienserne i den rigtige rækkefølge, hvorfor du er sikret den originale forberedelsesproces. Du kan desuden nemt og hurtigt navigere gennem menuen takket været den brugervenlige menu, og det skal desuden nævnes, at maskinen både er nem at rengøre og vedligeholde. Du kan nemlig let og hurtigt fjerne mælkesystemet, og du kan endda komme mælkebeholderen i opvaskemaskinen. Den er desuden udstyret med funktionen Nem Damprengøring, så du kan bruge damp og varmt vand til hurtigt at rengøre i de dele, der er i kontakt med mælk, hver eneste gang du bruger dem.

Specifikationer:
 • Sølv
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1400 watt
 • Automatisk renseprogram
Der er ingen priser at vise

Melitta Caffeo Passione OT Black Espressomaskine

Den næste model i vores espressomaskine med mælkeskummer test er denne Caffeo Passione OT Black fra Melitta. Der er her tale om en testvindende fuldautomatisk model i sort med indbygget kaffekværn, autosluk, og herudover har den en kapacitet på 1,2 liter. Ved blot et tryk på en knap kan du lave en lang række kaffespecialiteter såsom ristretto, lungo, espresso, cappuccino, cafe creme og latte macchiato, ligesom du kan få varmt vand og opskummet mælk. Ydermere fås den i et kompakt og elegant design, hvorfor du kan vide dig sikker på, at der også vil være plads til den i dit køkken. Den bliver desuden rost for, at den er let at rengøre og yderst hygiejnisk, og endelig imponerer den gang på gang forbrugere landet over med sin brugervenlighed.

Maskinen er udstyret med Best Aroma System Plus, der gør, at hver eneste kaffevariant tilberedes frisk og på den korrekte måde, og kaffesmagen er altid perfekt grundet den smarte Aromasafe forsegling, som bønnebeholderen er udstyret med. Herudover har den et højopløseligt TFT-farvedisplay, der giver dig maksimal brugervenlighed og intuitiv betjening, og du bliver ledt gennem menuen ved hjælp af den selvforklarende instruktion. Dette er således det oplagte valg for dig, der ønsker en simpel espressomaskine med mælkeskummer, som desuden giver dig mange forskellige kaffevarianter at vælge imellem. Maskinen har nemlig en opskriftsfunktion, der gør, at du udover de fire klassikere kan skabe seks kaffespecialiteter såsom cafe au lait, americano, lungo og espresso macchiato. Herudover er der ingen tvivl om, at denne model fra Melitta sætter helt nye standarder for espressomaskiners design, og den bliver blandt andet rost for at være visuelt imponerende og for sin unikke kompakthed.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,2 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • 1450 watt
Butik
Billede
Pris
Link
3.535,01

Philips EP5330/10 Espressomaskine

Få mulighed for at eksperimentere med en lang række kaffetyper med denne fuldautomatiske espressomaskine med mælkeskummer fra Philips. Det betyder, at du nemt vil kunne lave både en cafe au lait, en americano og en espresso. Den er blandt andet udstyret med en LatteGo-skummer, der blander luft og mælk, så du kan få lækkert mælkeskum i din kop ved perfekt temperatur. Denne kan du desuden nemt og hurtigt gøre rent under rindende vand. Det særlige ved denne espressomaskine fra Philips er desuden, at den har 100 procent keramiske kværne, der er slidstærke, hvilket betyder, at du kan nyde mere end 20.000 kopper kaffer. Herudover er maskinen udstyret med AquaClean vandfiltret, så du får rent og klart vand, helt uden du behøver at afkalke maskinen, når du skifter filtret. Ved valg af denne espressomaskine med mælkeskummer får du altså en lang række kaffevarianter at vælge imellem, nem rengøring, og du kan desuden justere og gemme dine kaffefavoritter. Der er således ingen tvivl om, at du får rigtig meget for dine penge, når du køber denne espressomaskine fra Philips, og maskinen slukker desuden helt automatisk, såfremt du ikke bruger den i noget tid.

Udvikl dine egne evner som barista hjemme i dit køkken med denne espressomaskine, der har en kapacitet på 1,8 liter vand, og som desuden kan indeholde 250 gram bønner. Når du køber denne, er du garanteret at kunne lave den helt perfekte kop kaffe ved hvert brug, uanset hvilken variant du foretrækker, og den giver dig ydermere mulighed for nemt og hurtigt at indstille styrken på din bryg.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • Automatisk renseprogram
Butik
Pris
Link

DeLonghi EC685.M Espressomaskine

Den næste model i vores espressomaskine med mælkeskummer test er denne DeLonghi EC685.M. Der er her tale om en maskine i et slankt design, hvilket giver den et moderne og enkelt udtryk. Herudover har den en justerbar dobbelt drypbakke, der betyder, at du både kan sætte en stor og lille kop under udløbet, og kaffen mister således ikke temperaturen, hvad end du foretrækker en stor eller lille drik. Maskinen er ydermere udstyret med elektronik og termoblok, der forbedrer både brugervenligheden, maskinens kvalitet og effektiviteten. Ved valg af denne model er du altså garanteret en praktisk og fleksibel espressomaskine med en særlig høj ydeevne.

Er du på udkig efter en espressomaskine i et professionelt design, er denne model fra DeLonghi helt bestemt et rigtig godt bud. Den fås nemlig med en flot kromfinish, og herudover minder filterholderen om den måde, en traditionel barista forbereder en kop espresso på. Den er desuden i stand til hurtig opvarmning på blot 40 sekunder, og den smarte flowstop-funktion gør, at du nemt kan tilpasse vandmængden i kaffen. Ydermere roses denne model ofte for sit brugervenlige kontrolpanel med tre knapper, der er oplyste, og herudover har den en kopvarmer. Det er desuden det oplagte valg for dig, der foretrækker en cappuccino, da det justerbare cappuccino-system gør, at den blander mælk, damp og luft for herefter at producere en cremet og rig skum. Der er således ingen tvivl om, at du opnår mange funktioner og egenskaber ved køb af denne espressomaskine med mælkeskummer fra DeLonghi, der er yderst brugervenlig, samtidig med at den fås i et eksklusivt design, hvorfor den passer ind i hvilket som helst moderne køkken.

Specifikationer:
 • Stål
 • Semiautomatisk
 • 1,1 liter
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1300 watt
Butik
Billede
Pris
Link
1.299,00
1.596,00

Nivona CafeRomatica 680 Espressomaskine

Vi slutter vores espressomaskine med mælkeskummer test af med denne CafeRomatica 680 espressomaskine fra Nivona. Der er her tale om en yderst moderne model med 3D kubus-front med eksklusive kromdetaljer, der gør, at den med garanti vil tiltrække blikke i køkkenet. Herudover giver den dig mulighed for at forberede en perfekt kop kaffe på ingen tid, hvilket både er til glæde for dig selv og dine gæster. Med det unikke Aroma Balance System kan du indstille tre forskellige aromaprofiler, og du får således en spændende og bred variation af både aromaer og smagsnuancer. Du kan vælge imellem Intens, Dynamisk og Konstant, og du kan således nemt få din kaffe, lige som du foretrækker den, når du investerer i denne maskine. Udover disse tre forskellige aromaprofiler er den udstyret med en ECO-tilstand, så du kan spare mest mulig energi, mens du bruger den, ligesom at den har en integreret Bluetooth-modul, som du kan koble til din Nivona app. Ydermere er den udstyret med en helt særlig mælkeskummer, der giver dig cremet skum ovenpå din cappuccino, og denne er desuden nem at rengøre.

Er du på udkig efter en espressomaskine med mælkeskummer, der er nem at håndtere, er denne model fra Nivona et oplagt valg, da den er udstyret med det smarte TFT-farvedisplay. Ydermere giver den dig mulighed for at gemme helt op til fem individuelle opskrifter, og du kan desuden vælge din kaffetemperatur på tre forskellige niveauer, mens kaffestyrken kan indstilles på fem niveauer. Der er således ikke det, der ikke er muligt ved valg af denne espressomaskine, der giver dig en fantastisk smagsoplevelse ved hvert brug.

Specifikationer:
 • Fuldautomatisk
 • 2,2 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Mælkeskummer
 • 1455 watt
Butik
Pris
Link

Det bør du være opmærksom på, når du skal vælge espressomaskine

Når du skal ud at investere i din egen espressomaskine, er der en lang række faktorer, du bør være særligt opmærksom på. Først skal du beslutte dig for, hvorvidt du ønsker en automatisk, semiautomatisk eller manuel espressomaskine. Ved valg af en automatisk espressomaskine kan du nemt og hurtigt brygge dig en kop espresso, da du blot skal trykke på en enkelt knap, hvorefter maskinen klarer resten for dig. Med en semiautomatisk espressomaskine skal du selv kværne bønnerne. Det er dog vigtigt at nævne, at dette ikke er særligt krævende, og det gør desuden brygningen mere personlig, da du dermed selv kan ændre smagsoplevelsen. Endelig kan du vælge en manuel espressomaskine, der er det oplagte valg for dig, der vil være med under hele processen.

Espressomaskiner fås med en lang række funktioner

Hernæst bør du tænke over, hvilket behov du har, da dette er afgørende for, hvilke funktioner din espressomaskine skal have. Du kan for eksempel få en model med indbygget kaffekværn, der betyder, at den er i stand til at kværne hele kaffebønner, før du skal lave din espresso. Det resulterer i en espresso med maksimal smag, men du kan dog også vælge at købe din egen kaffekværn ved siden af din espressomaskine. Ydermere kan du naturligvis vælge en espressomaskine med mælkeskummer, hvilket samtlige af modellerne i ovenstående test er udstyret med. De fleste espressomaskiner leveres med mælkeskummer, da det muliggør, at du kan lave en kaffedrik med tilhørende varmt mælkeskum. Du behøver således ikke kun lave espresso på din maskine, men det muliggør en lang række andre muligheder, hvorfor du aldrig behøver at sætte dine fødder i en café igen.

Rengøringen er særlig vigtig med en mælkeskummer

Du bør desuden være særligt opmærksom på, hvor stor en kapacitet vandbeholderen har. Det forholder sig sådan, at langt de fleste maskiner er i stand til at indeholde mellem 1-2 liter vand, og det bør være rigeligt til at kunne dække de flestes behov. Ydermere er det vidt forskelligt fra model til model, hvor nemme de er at vedligeholde og rengøre, hvorfor du også bør være særligt opmærksom på dette, når du skal investere i en espressomaskine. Der er visse maskiner, der godt kan tåle, at du blot putter tilbehøret i opvaskemaskinen, mens andre er udstyret med et dampsystem, der er i stand til at rense maskinen automatisk. Når du investerer i en espressomaskine med mælkeskummer, er rengøringsaspektet særligt vigtigt, da maskinen hurtigt kan blive uhygiejnisk, hvis mælkeskummet og dets rester står for længe ved stuetemperatur uden at blive gjort rent. Derfor bør du undersøge, hvorvidt du kan gøre skummeren grundigt og ordentligt rent på en nem måde, så du er garanteret, at der ikke sidder mælkerester omkring den.

Nanna Petersson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here