Robotplæneklipper test – Se den store test med 12 modeller

15902

Sidst opdateret d. 17-07-2022 af Tim Petersson

Hvis du er træt af at slå græs om sommeren og foråret, er det måske på tide, at du prøver at investere i en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper skal du nemlig ikke røre en finger selv, og den sørger simpelthen for, at din græsplæne kommer til at stå skarpt på ingen tid.

Hvis man ikke har den store erfaring med robotplæneklippere, kan det dog være en smule svært at finde ud af, hvilken model man skal vælge. Der findes nemlig rigtig mange forskellige modeller på markedet, og de kan ofte noget forskelligt. Derudover har din have nogle særlige behov, og derfor er der sikkert en helt bestemt model, der vil matche din have bedre end andre.

Modellerne er der mange af, og derfor har du måske en smule svært ved at danne dig et overblik over, hvad der egentlig findes på markedet. Ligeledes kan det være svært at finde ud af, hvilken model der vil være ideel til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken robotplæneklipper du skal investere i, kan du læse med her, hvor du får et godt overblik over dine muligheder. Dette gælder både, når det kommer til, hvilken model du skal investere i, men også hvordan du finder frem til den helt rigtige model.

WORX Landroid m500 – Testvinder

Fordele:

 • Besidder cut edge specifikation
 • Efterlader en flot og nyslået græsplæne
 • Kan indstilles efter behov.

Ulemper:

 • Er kun ideel til mellemstore haver.

Hvis du gerne vil have en græsplæne, der står super skarpt, uden du selv skal til at slå den, vil denne helt nye Worx Landroid m500 robotplæneklipper måske være ideel for dig. Denne model kan nemlig lynhurtigt klare græsslåningen for dig. Den besidder en intelligent planlægning og navigation, som er mere effektiv end mange andre robotplæneklippere.

Derudover leverer den altid en flot græsplæne med hjælp fra dens cut to edge specifikation. Dermed er denne model rigtig god, hvis du gerne vil have en græsplæne, som kommer til at stå super skarpt. Derudover vil denne model passe godt til mellemstore haver på op til omkring 500 m2. Samtidig er den smart og nem at sætte op, og du kan tilpasse den efter dine egne behov.

Det betyder altså, at du eksempelvis kan sætte den til at slå græsset på tidspunkter, hvor du alligevel ikke bruger haven. Denne robotplæneklipper har også flere forskellige opladningsmuligheder, og det medfølgende batteri kan passe til alle slags produkter fra Worx. Derfor vil det helt klart også være en fordel at investere i denne model, hvis du allerede er i besiddelse af andre produkter fra Worx.

Derudover skal den registreres med en specifik pinkode, og på den måde er den også sikret mod tyveri. Her får du altså en model, der er perfekt til dig, der ønsker en effektiv robotplæneklipper til en mellemstor have.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.599,00 Læs mere
4.999,00 Læs mere
5.016,25 Læs mere
5.299,00 Læs mere

Worx Landroid M700

Fordele:

 • Kommer helt ud til kanterne
 • Efterlader en smuk græsplæne
 • Fleksibel og hurtig.

Ulemper:

 • Lang opladningstid.

Denne model minder meget om den foregående fra Worx. Dog er denne model mere velegnet til haver på op til 700 m2, hvilket altså gør den ideel til dig, der har en relativ stor have. Hvis du gerne vil have en robotplæneklipper, der besidder den nyeste teknologi, vil denne model ligeledes passe fint til dig.

Her får du nemlig en robotplæneklipper, der er mere fleksibel og hurtigere end mange andre robotplæneklippere på markedet. Det betyder også, at du kan forvente at få en smuk græsplæne på meget kort tid. Denne model besidder ligeledes cut to edge specifikation, hvilket gør, at den kommer helt ud til kanten.

Samtidig kan denne robotplæneklipper også tilpasses, så den passer ind i dit eget skema. Du kan dermed også indstille den til at slå græsset, når det passer dig bedst. Som noget ekstra smart kan denne model kobles til en app på din smartphone, og på den måde vil du altid have kontrol over den, når det kommer til, hvornår den skal slå græsset.

Ligeledes har den mange forskellige opladningsmuligheder, hvilket gør denne model meget fleksibel. Du skal altså investere i denne robotplæneklipper, hvis du gerne vil have en hurtig og fleksibel model, der besidder den nyeste teknologi. Samtidig er den ideel, hvis du har en relativ stor have, som du simpelthen er træt af at bruge tid på at ordne.

Forhandler Totalpris Læs mere
5.679,00 Læs mere
5.679,00 Læs mere
5.989,00 Læs mere

Grouw L1200 App Control

Fordele:

 • Simpel programmering
 • Kan klare plæner på op til 1200 m2
 • Justerbar klippehøjde
 • Kan styres via app til smartphone.

Ulemper:

 • Relativ lang opladningstid.

Hvis du er den heldige ejer af en meget stor have, vil denne model fra Grouw måske være den ideelle for dig. Det er super lækkert at have en stor græsplæne om sommeren, hvor man bruger meget tid udenfor. Dog skal græsplænen også vedligeholdes, og her bliver det mere besværligt, jo større den er.

Denne robotplæneklipper fra Grouw kan nemt vedligeholde en græsplæne på op til 1200 m2 for dig. Det er en model, der er virkelig nem at sætte op ved hjælp af LCD-display og tastatur, og så kan den tilmed kobles til en app via Bluetooth. På den måde kan du nemt følge robotplæneklipperens status.

Den kan køre i ca. 60 min. og har derudover en opladningstid på 120 min. Derudover kører robotplæneklipperen selv tilbage til sin station, når den har brug for en opladning. På den måde slipper du for at skulle holde øje med, om den er tilstrækkeligt opladet hele tiden. Det er bestemt en model, der er ideel til at vedligeholde en stor græsplæne, og med den justerbare klippehøjde kan du få din græsplæne, lige som du ønsker den.

Samtidig kan robotplæneklipperen nemt tyverisikres med din helt egen personlige pinkode. Hvis du har brug for en god og effektiv robotplæneklipper, som er ideel til græsplæner på omkring 1200 m2, er denne model et rigtig godt bud.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.849,00 Læs mere
4.849,00 Læs mere
4.995,00 Læs mere

Robomow RC304U

Fordele:

 • Hurtig opladningstid samt klippetid
 • Stærkt klippesystem med kantklip
 • Efterlader en smuk græsplæne efter få timer.

Ulemper:

 • Ikke god til ujævnt areal.

Hvis du har øje for detaljen, når det kommer til vedligeholdelsen af din græsplæne, vil denne model fra Robomow måske være den perfekte robotplæneklipper for dig. Denne model besidder nemlig et helt unikt kantklip, som gør, at din plæne bliver klippet til perfektion. Den kommer godt ud i alle hjørner af græsplænen, og du kan være sikker på, at din græsplæne bliver grundigt klippet.

Dermed får du også en stærk og hurtig robotplæneklipper, som med garanti kan klippe plænen, lige som du ønsker. Derudover kan den klippe din græsplæne på få timer, og så kan den også kobles til en app på din smartphone, så du kan holde øje med den hele tiden. Du kan altså altid holde øje med denne models programstatus, også selvom du ikke nødvendigvis er i nærheden af den.

Med denne super smarte og effektive model fra Robomow får du meget mere tid til at hygge med venner og familie på en varm sommerdag, fordi den simpelthen klarer arbejdet med græsplænen for dig. Alt, du skal gøre, er bare at starte den, og så kan du forvente en smuk klippet græsplæne efter et par timer.

Denne model har nemlig en hurtig ladetid på omkring 50-70 min. samt en klippetid på 45-50 min., hvilket betyder, at den er hurtig og effektiv. Dermed vil der efter kort tid være plads til en masse leg i haven.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.000,00 Læs mere

Grouw m800 App Control

Fordele:

 • Altid klar til brug
 • Kan styres via smartphone
 • Personlig tyverisikring.

Ulemper:

 • Kan være tung.

Med denne model kan du slå en græsplæne, der er op til 800 m2. Dermed er den altså også ideel til relativ store haver. Samtidig tager den kun omkring 80 min. om at oplade, og den kører i op til 60 min., hvilket betyder, at du næsten kan bruge den når som helst. Derudover sørger den for at vende tilbage til sin station helt af sig selv, når behovet for en opladning melder sig.

På den måde risikerer du aldrig, at den ikke er opladet, når du har behov for at få den brugt. Dette er i den grad også med til at gøre denne robotplæneklipper til en meget fleksibel en af slagsen. Samtidig har du mulighed for at indstille den efter dine egne behov, og så kan den tilmed kobles til en app på din smartphone, så du kan holde øje med den når som helst. Derudover har den en klippebredde på 18 cm og en klippehøjde på mellem 20-60 mm.

Det er dermed en robotplæneklipper, der er perfekt for dig, der har en relativ stor have, og som samtidig ikke vil være afhængig af at skulle sørge for at lade plæneklipperen op. Det klarer den nemlig helt selv, så den altid er klar til brug. Derudover kan du tyverisikre den ved at lave din helt egen personlige pinkode, så du forhindrer, at en eventuel tyv skulle få fingrene i den.

Forhandler Totalpris Læs mere
3.949,00 Læs mere
3.949,00 Læs mere

Gardena Sileno City 250 – 2022

Fordele:

 • Kan klare hældninger
 • Klipper til perfektion.

Ulemper:

 • Er kun ideel til mindre arealer.

Hvis du har en mindre græsplæne, bør du helt sikkert anskaffe dig denne robotplæneklipper. Modellen fra Gardena er nemlig den perfekte robotplæneklipper til mindre arealer på op til 250 m2. Derudover er denne model rigtig god, hvis din have er en smule ujævn. Den kan nemlig nemt klare hældninger på op til 25%.

Derudover er den god i al slags vejr, så du ikke skal bekymre dig, hvis du har sat den i gang og er taget på arbejde, og vejret lige pludselig skifter. Derudover larmer den ikke, så du vil næsten ikke kunne høre den, når den er i gang. Derfor kan man også nemt nyde en kold drink på terrassen uden at blive forstyrret, mens den slår græsset og efterlader et smukt resultat.

Derudover vender denne model selv tilbage til ladestationen, så den altid er klar til næste gang, du skal bruge den. Samtidig besidder den et program, der planlægger klippesystemet, hvilket også kan tilpasses manuelt, så den kommer til at passe til lige netop din græsplæne og den måde, du gerne vil have den klippet på.

Derfor er den også rigtig god til dig, der går op i din have og gerne vil have et helt perfekt resultat. Hvis du dermed har en mindre have, som du godt kan lide at værne om, er det helt sikkert denne model, du skal have fingrene i.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.799,00 Læs mere
5.333,00 Læs mere
5.650,00 Læs mere

Robomow RC304U 2022

Fordele:

 • Øget sikkerhed
 • Besidder kantklip og bioklip
 • Kan indstilles efter behov.

Ulemper:

 • Høj pris.

Med denne model får du en sikker og stærk robotplæneklipper, der efterlader din græsplæne flot og til perfektion. Denne models klinge stopper med det samme, så snart robotplæneklipperen bliver vendt lodret eller løftet op. Derudover er det muligt at børnesikre den, og derfor vil den være perfekt til dig, der har små og nysgerrige børn.

Samtidig kan du tyverisikre den med en pinkode, så der ikke er nogen, der kan styre den, uden du har givet dem lov. Derudover er det selvfølgelig en robotplæneklipper, som klipper din græsplæne til perfektion. Den besidder et stærkt klippesystem, hvilket også gør, at den klipper større arealer hurtigere sammenlignet med mange andre modeller.

Den besidder det unikke kantklip, hvilket er med til at sikre, at den når helt ud til kanterne. Derudover besidder den det såkaldte bioklip, som betyder, at den efterlader græs på plænen, der fungerer som naturlig gødning. Med denne model får du altså øget sikkerhed, og du sikrer også, at din græsplæne altid er perfekt. Derudover kan denne model klare op til 20% i hældning, hvilket gør den perfekt for dig, der måske har en mere ujævn græsplæne.

Modellen her kan også indstilles til flere forskellige køreindstillinger, så den nemt matcher dine behov. Det er altså en model, der næsten besidder alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til en robotplæneklipper. Derfor er den perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.000,00 Læs mere

Worx Landroid M1000

Fordele:

  • Nem at opsætte
  • Leverer et flot resultat
  • Kan indstilles efter behov.

Ulemper:

 • Lang opladningstid.

Hvis du er på udkig efter en robotplæneklipper, men måske bliver en smule forvirret over al den ekstra smarte teknologi, som nogle modeller besidder, vil denne model måske være perfekt for dig.

Med denne robotplæneklipper fra Worx får du nemlig en robotplæneklipper, der er super nem at opsætte. Den besidder nemlig et smart automatisk planlægningsprogram, der gør det hele meget nemmere for dig, hvis du ikke har den store erfaring med avanceret teknologi. Derudover arbejder denne model på samme teknologi som elbiler, hvilket gør den ret unik.

Den besidder det såkaldte cut to edge, hvilket gør, at den klipper helt ud til kanten, og dermed sikrer du dig en perfekt klippet græsplæne hver gang. Hvis du har en relativ stor have, vil denne model også være ideel, da den kan slå helt op til 1000 m2.

Du skal dermed vælge denne model fra Worx, hvis du gerne vil have en smart robotplæneklipper, der ikke går på kompromis med kvaliteten af din græsplæne, men som heller ikke er forvirrende eller avanceret at opsætte. Derudover har den en køretid på 60 min. og en opladningstid på 90 min., og så kan du selvfølgelig også indstille den efter behov.

Således kan du eventuelt indstille den til at slå græsset, når du er på arbejde, så den ikke kommer til at forstyrre din kvalitetstid med familien i haven om sommeren.

Forhandler Totalpris Læs mere
6.741,50 Læs mere
6.780,00 Læs mere
7.999,00 Læs mere
8.299,00 Læs mere

Gardena Sileno Life 750

Fordele:

 • Efterlader ikke uønskede streger
 • Kan indstilles efter behov
 • God til en ujævn græsplæne.

Ulemper:

 • Kun ideel til haver på 750 m2.

Hvis du er træt af de striber, som mange plæneklippere efterlader på græsplænen, så er løsningen til dig lige her. Med denne Gardena Sileno Life 750 robotplæneklipper slipper du nemlig for striberne på græsplænen og får i stedet et afbalanceret mønster ved hjælp af det såkaldte SensorCut. Det er super smart og kommer til at se smukt ud på din græsplæne.

Derudover kan denne model køre gennem smalle områder, og så kan den klare en hældning på helt op til 30%. Derfor er den også ideel til dig, der måske har en mere ujævn græsplæne, som godt kan blive en udfordring for mange andre robotplæneklippere. Her får du altså en robotplæneklipper, der efterlader en smuk og nyklippet græsplæne.

Således sikrer du også, at resultatet altid er tilfredsstillende, og at den når ud i alle hjørner. Derudover kan du indstille den efter dine egne behov, så den slår græsset i det tidsrum, du ønsker det. Samtidig er den nem at sætte op, da du bliver guidet igennem menuen på robotten, når du skal installere den. Således undgår du forvirringer, og du kan hurtigt komme i gang med at bruge den.

Denne model er altså for dig, der ønsker en smuk græsplæne uden streger, og som gerne vil have en robotplæneklipper, der er nem at sætte op. Derudover stopper knivene automatisk, så sikkerheden altid er i top.

Forhandler Totalpris Læs mere
6.700,00 Læs mere
6.806,00 Læs mere
7.333,00 Læs mere
7.666,00 Læs mere

Gardena Sileno Life 1000

Fordele:

 • Nem at rengøre
 • Efterlader et flot resultat
 • Øget sikkerhed.

Ulemper:

 • Kan ikke kobles til smartphone.

Denne model minder meget om den forrige, dog er denne ideel til større haver på omkring 1.000 m2. Her bliver du også guidet, når du skal starte robotten op, hvilket gør det nemt at komme i gang med at bruge den. Derudover er den super nem at rengøre, idet du blot skal spule undersiden af den, så hjul og knivblad bliver renset for overskydende græs og blade.

På den måde bliver den hurtigt så god som ny igen. Samtidig er du med denne model sikret den maksimale sikkerhed, idet den er udstyret med flere forskellige sensorer, der øger sikkerheden. Dette drejer sig eksempelvis om løftesensorer og tiltsensorer, som gør, at knivbladene stopper med at køre rundt. Derudover er det muligt for dig at oprette din egen personlige pinkode, så robotplæneklipperen også er sikret mod eventuelt tyveri.

Her får du altså en model, der er super nem at have med at gøre. Den er nem at installere samt nem at rengøre, og så opnår du den bedste sikkerhed. Derudover efterlader den altid et flot resultat, hver gang den har været en tur på græsplænen, og du slipper for de irriterende streger, som måske godt kan ødelægge det smukke i haven.

Så hvis du gerne vil have en model, der passer til relativ store haver på omkring 1.000 m2, kunne denne meget vel være et godt bud.

Forhandler Totalpris Læs mere
8.315,00 Læs mere
8.315,00 Læs mere
8.374,00 Læs mere
8.399,00 Læs mere

McCulloch Rob S600

Fordele:

 • Nem og simpel at bruge
 • Efterlader en smuk græsplæne
 • Besidder funktioner for mere præcise klip.

Ulemper:

 • Kan godt larme.

Med denne super gode robotplæneklipper fra ROB serien får du en plæneklipper, der klarer jobbet for dig på op til 600 m2. Denne model har en helt speciel navigering, der hjælper plæneklipperen med at finde vej, og dermed efterlader den sig ikke nogen uønskede spor i haven. Derudover kan du hurtigt tilpasse den efter dine egne behov og livsstil.

Du kan dermed nemt indstille den til at køre om dagen eller om natten, eller hvornår det lige vil passe dig bedst. Samtidig kan du benytte dig af nogle helt særlige funktioner, der gør, at denne model efterlader en smuk og perfekt græsplæne. Derudover har du mulighed for at koble denne robotplæneklipper til en app, så du altid har mulighed for at følge dens gang. På den måde kan du altid holde dig opdateret på dens status.

Med denne model sikrer du dig en smuk græsplæne, hvor du personligt slipper for at gøre det hårde arbejde. Selvom den besidder en masse smarte funktioner, som klart er en fordel for din græsplæne, så er den nem og enkel at sætte op. Det betyder også, at du hurtigt kan komme i gang med at bruge den, så din græsplæne kan blive klar til sommeren.

Hvis du netop er på udkig efter en robotplæneklipper, der ikke mangler noget, men stadig er nem og simpel at benytte sig af, kan denne model helt sikkert anbefales.

Forhandler Totalpris Læs mere
6.449,00 Læs mere
6.913,00 Læs mere

Grouw M600

Fordele:

 • Kan klare en bakket have
 • Mulighed for at justere klippehøjde
 • Larmer ikke.

Ulemper:

 • Kan være tung.

Hvis du er træt af at slå græsset i din have, også selvom arealet måske ikke er specielt stort, så er det muligvis denne robotplæneklipper fra Grouw, du skal have fingrene i. Den har en opladningstid på ca. 80 min. og kører omkring en time på en opladning.

Derudover har du mulighed for selv at justere klippehøjden, som kan ligge mellem 20-60 mm. På den måde sikrer du dig, at din græsplæne kommer til at blive, lige som du ønsker den. Samtidig er denne model lydsvag, hvilket betyder, at I sagtens kan hygge jer på terrassen, mens den ordner arbejdet i haven – uden at blive forstyrret.

Det lave lydniveau er altså bestemt en fordel. Denne model er også enormt god, hvis du har en lidt ujævn have med flere forhindringer. Den er nemlig udstyret med forskellige sensorer, der gør, at den er ideel, hvis man eksempelvis har en bakket have. Det er ikke nødvendigvis alle robotplæneklippere, der egner sig lige godt til en ujævn have med eksempelvis bakker, så hvis din have er en smule ujævn, vil denne model være et godt bud til dig.

Med denne robotplæneklipper fra Grouw får du altså en model, der efterlader en smuk græsplæne, uanset om den er bakket eller flad. Derudover er denne robotplæneklipper nem at installere. Ligeledes kan du udstyre den med din helt egen personlige pinkode, så du forhindrer, at den bliver stjålet.

Forhandler Totalpris Læs mere
3.499,00 Læs mere

Derfor skal du investere i en robotplæneklipper

Hvis du længe har været træt af at bruge tid og kræfter på at slå din græsplæne selv, bør du helt sikkert investere i en robotplæneklipper. Måske er du en smule skeptisk og ikke helt sikker på, at de her robotplæneklippere rent faktisk gør jobbet ordentligt. Men ikke desto mindre er det altså tilfældet.

Teknologiens udvikling har simpelthen gjort, at du ikke længere behøver at sætte tid af om sommeren til at slå din græsplæne. Derimod kan en god robotplæneklipper nemt klare jobbet for dig, og sådan får du altså hurtigt tid til en masse andre og sjovere ting. Dermed vil en robotplæneklipper helt sikkert også være en rigtig god investering og noget, der vil holde i mange år, hvis du investerer i en af god kvalitet.

Derfor er det bare med at undersøge udvalget af robotplæneklippere, så du kan slippe for at slå din egen græsplæne. Det vil spare dig en masse tid og bekymring for, om græsplænen nu er pæn nok til, når I skal have gæster og nyde et glas vin i haven om sommeren. Med en robotplæneklipper vil din have nemlig altid tage sig godt ud.

De fleste modeller lader op af sig selv og går også i gang, når der er behov for det, eller når du indstiller dem til det. På den måde vil du altid have en flot og skinnende græsplæne, der står skarpt hele sommeren. Så hvis du gerne vil have en flot og smuk græsplæne uden at bruge en masse tid på det selv, skal du helt sikkert investere i en robotplæneklipper.

Overvej dine muligheder

Inden du investerer i en robotplæneklipper, er det en super god idé at overveje sine muligheder. Derudover bør du helt sikkert tage din egen have i betragtning. Der er nemlig nogle robotplæneklippere, der vil matche din have bedre end andre. Derfor er det også vigtigt, at du kender din egen græsplæne godt. På den måde kan du hurtigt finde ud af, om du bør investere i en model, der har sensorer, som gør den ideel til en mere ujævn og bakket græsplæne.

Men det kan også være, at din have ligger på et meget fladt areal og derved vil egne sig bedst til en af de andre modeller.

For at du kommer til at investere i den bedste model, er det altså bestemt vigtigt, at du kender til din græsplæne. Det nytter nemlig ikke noget, at du investerer i en model, der ikke er god til ujævne arealer, hvis din have netop er ujævn og bakket. Således er det også vigtigt at kende til sine muligheder, og hvilke slags funktioner de forskellige modeller har, så du nemt kan imødekomme din egen græsplænes behov.

Hvis du kender dine muligheder og til de robotplæneklippere, der er at finde på markedet, vil du også hurtigere kunne finde den rette robotplæneklipper.

Find den robotplæneklipper, der matcher dine behov

Her har du fået et godt overblik over nogle af de bedste robotplæneklippere på markedet. Der er noget for enhver smag, og derfor vil du helt sikkert også kunne finde en robotplæneklipper, der matcher dine behov.

Hvis du vil finde den ideelle robotplæneklipper, er det selvfølgelig vigtigt, at du kender til dine egne behov, når det kommer til vedligeholdelse af haven. Måske er det ikke så vigtigt for dig, at det hele ser pænt og lige ud, men måske vil du derimod bare gerne have noget, der virker. Dog kan det også være, at du går op i din have og gerne vil investere i en robotplæneklipper, hvor du har mulighed for at justere klippelængde og klippebredde.

Det er altid meget forskelligt fra person til person, hvilke behov man har i forhold til at vedligeholde haven. Derfor er det netop også kun dig, der kan finde ud af, hvad der er vigtigt for dig, når du skal til at investere i din første robotplæneklipper. Derudover har størrelsen på din græsplæne selvfølgelig stor betydning for dit valg af robotplæneklipper.

Her i denne robotplæneklipper test 2019 finder du også et stort udvalg af forskellige modeller, der egner sig til forskellige arealer, når det kommer til selve plænen. På den måde kan du også nemmere sortere i udvalget og komme tættere på at finde den mest ideelle robotplæneklipper for dig.

Brug robotplæneklipper test 2022 til at finde den ideelle model

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken model du skal investere i, selvom du har et godt overblik over dine behov, samt hvor stor din have er, bør du helt klart benytte dig af en test som denne. Det er altid en god idé at benytte sig af en form for guide eller test, når man skal til at investere i en større ting for første gang.

Samtidig er en god robotplæneklipper af den rette kvalitet ikke nødvendigvis billig, og derfor vil man selvfølgelig helst gøre det rigtigt første gang. Med en robotplæneklipper test 2019 får du nemlig det bedste overblik over dine muligheder på markedet. Således slipper du for at skulle surfe rundt på nettet i en evighed for at finde potentielle modeller, men i stedet er de fundet til dig lige her.

På den måde kan du nemt gennemgå testen og finde ud af, hvilken model der vil være den bedste for dig. Ved at benytte dig af en robotplæneklipper test 2019 sikrer du dig også, at det kun er de bedste modeller, du får fingrene i. Der findes nemlig mange modeller på markedet, og det er ikke alle, der er af samme gode kvalitet.

Men ved at benytte sig af en robotplæneklipper test, når du skal finde den bedste model, sikrer du også, at det lige præcis er det, du ender med at gøre. Testen her kan hurtigt hjælpe dig med at finde frem til det, du søger, og derfor er det bare med at tage et kig blandt de potentielle modeller. Således vil du hurtigt kunne finde den robotplæneklipper, der passer bedst til dig og ikke mindst til din have.

Invester i en robotplæneklipper i dag

Når du har gjort dig nogle overvejelser omkring dine egne præferencer, når det kommer til en robotplæneklipper, og når du har set dig omkring på markedet, er du ved at være klar til at investere i en robotplæneklipper. Dog kan det være, at der er nogle småting, som du mangler at overveje, inden du går ud og køber din første robotplæneklipper.

Det er nemlig ikke alle robotplæneklippere, der er helt billige, og derfor skal du bestemt se det som en investering. Det vil ikke mindst være en investering, som i den grad vil komme til at hjælpe dig utroligt meget i fremtiden. Ved at købe en robotplæneklipper slipper du for en stor del af havearbejdet, og du sparer dermed en masse tid, som du kan bruge på eksempelvis din familie i stedet for.

Der er altså mange gode grunde til, at du bør investere i en robotplæneklipper, og når du har gjort dig nogle overvejelser, er det bare med at komme i gang. Der findes et hav af modeller på markedet, og selvom det måske kan virke en smule uoverskueligt, er der bestemt gode chancer for, at du finder en robotplæneklipper, der matcher dine behov.

Tag et kig i denne test, og bliv klogere på, hvilken model der vil matche din græsplæne og dine behov bedst. Når det er gjort, er det bare med at investere i din første robotplæneklipper i dag. Med den rette robotplæneklipper vil du hurtigt kan spare en masse tid i haven og i stedet bruge tid på hygge med venner og familie. Sommeren er helt sikkert for kort til at slå græsset selv.

Robotplæneklipper uden kanttråd

Alle de store modeller på markedet i dag bruger kanttråd. Der findes enkelte modeller som ikke gør det, men i forbindelse med denne her omfattende gennemgang har vi ikke fundet nogle modeller der er værd at nævne.

Hvis man er bekymret for om kanttråden er svær at lægge, eller om den hele tiden bliver ødelagt, eller måske blot er synlig, så kommer der her en række spørgsmål og svar på netop det.

Kan man få en robotplæneklipper uden kanttråd

Ja det gør der, men der er ikke nogle modeller der er pengene værd

Er det svært at lægge kanttråden

Nej det er ikke svært, der følger et afstandsstykke med til de fleste modeller. 100m kanttråd tager ca. 1½ time.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here