Køkkenmaskine (Test 2024) – Find den bedste røremaskine

6074
Turkis KitchenAid køkkenmaskine

Sidst opdateret d. 21-04-2024 af Nanna Petersson

En køkkenmaskine er en uundværlig ting i køkkenet, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv. For med sådan en maskine, kan du bage alt lige fra boller, kanelsnegle, rugbrød, kagemasse og meget andet. Det er en substitut for den traditionelle håndmixer, hvor du ikke skal stå og holde den, men kan derfor lave nogle andre ting imens.

Du er på jagt efter en røremaskine, men hvilket maskine skal jeg vælge? For der er så mange forskellige køkkenmaskiner på markedet med forskelligt tilbehør, som varierer i både mærke, farve, funktioner og prisklasse. Den billigste er ikke nødvendigvis den bedste køkkenmaskine, og omvendt.

Man skal også tænke på, hvad man skal bruge maskinene til, hvor ofte vil man tage den i brug? Bager du meget i forvejen? Skal den gemmes væk i skabet, eller skal den stå fremme? – Alle overvejelser, bør man inkludere i sine overvejelser, inden man bestiller.

Her har vi samlet de mest populære røremaskiner, som er de bedste på det danske marked 2024, som du kan lade dig inspirere af, så du fast og besluttet, kan finde den røremaskine, som du synes bedst om, og som passer

⇒ Vi skal gøre opmærksom på, at alle de brugbare informationer til denne test, har vi fundet hos de forskellige producenter og tests, samt hos forbrugernes meninger og holdninger om købet af produktet, og derfra udarbejdet i et samlet perspektiv til ære for dig. ⇐


Kenwood køkkenmaskine – KVL4100S Chef XL 

køkkenmaskine

En af de mest populære mærker indenfor køkkenmaskiner er Kenwood. Denne maskine har en ekstra, kraftig motor på hele 1200 watt med 3 hastigheder, som gør den ideel til alle former for bagning og brygning. Lige denne maskine indeholder en samlet pakke med det tilbehør, som man har brug for.

  • En stor røreskål på 6,7 liter
  • Medfølger 3 værktøjer: K-pisker, piskeris og dejkrog

En god røremaskine, sm er lige til at arbejde med. Prisen er god, i betragtning af, hvilken maskine du får, og hvad der medfølger. Den er især ideel til dig, som er nybegynder, og det er din første maskine. Den er nem at betjene, og kan piske i flere hastigheder, egnet til alle former for madlavning og bagning. Alle delene må komme direkte i opvaskeren, så det er nemt at rydde op efter sig.

Butik
Pris
Link
4.499,00 2.199,00
2.414,00
2.699,00
2.761,00
2.899,00
3.495,00 2.899,00
3.599,00
3.599,00
5.499,00 3.695,00
9.999,00
10.990,00

KitchenAid køkkenmaskine – Artisan 5KSM125EAC

køkkenmaskine

Ligesom Kenwood er et populært, mærker, så er Kitchenaid også en af de gode mærker, som leverer flotte, stilfulde og rigtig gode røremaskiner. Kitchenaid laver gode maskiner, men går også meget op i, at den skal være flot at se på, så den ikke behøver at blive pakket væk bag et skab, ej heller går Kitchenaid ikke på kompromis med kvaliteten.

Du kan få maskinene i forskellige farver, og andre modeller fås også i flere specialfarver såsom: grøn, sort, lyserød, grå og gul og mange flere.

Denne model passer ind i det moderne køkken, og der medfølger:

  • Store røreskål på 4,8 liter
  • Fladpisker, ballonpiskeris og dejkrog

Her får du en Kenwood maskine, med en motor, der kører på 300 watt, mindre end Kenwood, men stadig kraftig og god nok til at røre både flødeskum og bolledej, hvor den endnu ikke har skuffet.

Butik
Pris
Link
4.399,00 4.099,00

TÆNK TESTVINDER 2018

Bosch køkkenmaskine – StartLine MUM54A00

køkkenmaskine

En køkkenmaskine i høj kvalitet og med designet i topklassen! Denne maskine er vinderen af TÆNK testvinder i 2018. Og det er der ikke noget at sige til. Ved designet af denne maskine, finder man kun masser af gode ting. Det eneste minus ved dette køkkenudstyr er, at skålen er til den lille side, hvilket gør det lidt mere besværligt, hvis man skal lave en stor portion dej eller en stor kagemasse. Men ved maskiner med små skåle, man man gøre det over flere omgange, som i sidste ende, dækker det samme behov.

Der medfølger ved købet af denne model:

  • Skål på 3,9 liter
  • 3 værktøjer: groft piskeris, fint piskeris og dejkrog.
  • Tilbehørspose, til at passe på værktøjerne.

Maskinen har en motor på 900 watt, som dækker alle behov ganske fint. Modellen har en såkaldt 3D planetarisk mixing, som betyder, at den ikke bare drejer rundt, men rundt om sin egen aske, når du vælger mellem de 7 hastigheder.

Butik
Pris
Link
351,00