Bedste kaffemaskine med termokande – de 9 bedste i test

2265

Der er ikke nogen bedre måde at starte dagen på end med en kop rygende varm kaffe. Det kan mange af os garanteret blive enige om uden at diskutere ret meget. Noget, som vi dog kender fra vores egen hverdag, er, hvor hurtigt kaffen bliver kold, imens vi suser rundt og gør os klar til at komme ud af døren.

Disse to ting, som altså står os meget nær – god kaffe og varm kaffe – har vi taget udgangspunkt i her, og vi har således testet ni kaffemaskiner med termokande. Nedenfor præsenterer vi alle maskinerne for dig, og undervejs sørger vi for, at du får en fyldestgørende beskrivelse af hver enkelt maskine, ligesom vi til slut opsummerer fordelene og specifikationerne for hver enkelt maskine. På den måde håber vi, at du på en overskuelig, nem og hurtig måde kan danne dig et overblik over de kaffemaskiner med termokande, der findes på markedet. Jo mere bevidst du er om dine egne behov til din kommende kaffekande, inden du går i gang med at læse testen, des nemmere bliver det for dig at spotte et match undervejs. Det er naturligvis også helt forståeligt, hvis du hellere vil gå til testen med et åbent sind og ingen restriktioner på forhånd.

God læselyst under alle omstændigheder. Vi håber, at du finder din nye kaffemaskine lige her – måske allerede i dag?

kaffemaskine med termokande

Den allerførste kaffemaskine med termokande, som vi vil præsentere for dig, er denne Philips HD7546/20. Som det også forholder sig med Philips’ øvrige produkter, er brandet i høj grad et kvalitetsstempel i sig selv, når det kommer til kaffemaskiner. Philips er et veletableret brand med mange år på bagen, og det resulterer i gode, solide produkter, som kun overrasker positivt.

Denne model har en kapacitet på hele 10 kopper, hvilket gør, at den er særdeles velegnet til storfamilien såvel som til den mindre familie, som ofte har kaffedrikkende gæster. På grund af termokanden egner den sig også godt til dig, som går og smådrikker din kaffe i løbet af dagen – termofunktionen gør i hvert fald sit for, at din kaffe forbliver varm. Desuden skal den korte bryggetid nævnes – på mindre end 10 minutter har du 10 kopper kaffe. Det kan næsten ikke gøres hurtigere.

Udtryksmæssigt er man ikke i tvivl om, at dette er en kaffemaskine, hvor der er tænkt over detaljerne. Den er sort med ståldetaljer, og dens høje og slanke udtryk gør, at den sagtens kan have en fast plads på køkkenbordet.

Modellen er lavet med en automatisk sluk-funktion, som du selv kan justere på. Således sikrer du, at den ikke står tændt hele dagen, hvis du skulle risikere at glemme at slukke for maskinen. Vi har i hvert fald ofte rigtig travlt om morgenen og kan ikke helt afvise, at det kunne ske en dag. Derudover har denne kaffemaskine en smart drypstop-funktion.

Fordele ved Philips HD7546/20:
 • Stor kapacitet
 • Hurtig bryggetid
 • Automatisk sluk-funktion
Specifikationer:
 • Effekt: 1000 W
 • Kapacitet: 10 kopper (1,2 liter)
 • Ledningslængde: 0,88 meter
 • Længde: 221 millimeter.
 • Bredde: 255 millimeter.
 • Højde: 370 millimeter.
Butik
Billede
Pris
Link
624,00
719,00
879,00 762,00

Moccamaster KBGT741 Kaffemaskine

kaffemaskine med termokande

Vi bevæger os hermed fra ét velanset mærke til et andet, nemlig Moccamaster. Denne kaffemaskiner scorer 4,2 stjerner ud af 5 mulige på baggrund af overvejende positive anmeldelser. Anmelderne pointerer primært den meget korte bryggetid, den nemme betjening og den generelt velfungerende maskine.

Igen har vi med en kaffemaskine med stor kapacitet at gøre; denne Moccamaster-model kan brygge 10 kopper på én gang ligesom den forrige model her i testen. At anmelderne bemærker den hurtige bryggetid er ikke tilfældigt – maskinen arbejder nemlig med hele 1450 W, og det er således en del af masterplanen bag maskinen, at den skal lave den gode kaffe hurtigt.

Moccamaster kan desuden noget helt særligt, når det kommer til smukt design og æstetik. Hvor den forrige model lagde sig mere tæt op af det udtryk, der hører til den klassiske kaffemaskine, som har stået på danskernes køkkenborde i mange år, kan den her noget andet. Det er svært at sætte en finger på, hvad det lige præcis er, den udmærker sig på, men den måtte i hvert fald godt få en fast plads i vores køkken.

Det, som naturligvis er udslagsgivende for, at Moccamaster-maskinen har plads i denne test, er det faktum, at kaffen brygges direkte ned i en termokande. Din kaffe holder sig altså varm, uanset om du lader den stå i maskinen, eller du tager den med hen på morgenmadsbordet. Og skulle du komme til at fjerne kanden, mens maskinen er ved at brygge, skal du ikke bekymre dig om det. Maskinen har nemlig en smart drypstop-funktion, som sikrer dig mod, at der kommer kaffe ud over det hele.

Fordele ved Moccamaster KBGT741:
 • Smukt, elegant og let udtryk
 • Stor kapacitet og kort bryggetid
 • Gode anmeldelser
Specifikationer:
 • Kapacitet: 10 kopper (1,25 liter)
 • Drypstop: Ja
 • Effekt: 1450 W
Butik
Billede
Pris
Link
2.499,00

Bosch TKA8653 kaffemaskine

Testens næste kaffemaskine kommer fra tyske Bosch. Boschs motto er ”Invented for life”, og det skinner i høj grad igennem i denne kaffemaskine med termokande, hvor der på mange punkter er tænkt over detaljerne. Denne maskine scorer 3,5 stjerner ud af 5, og langt de fleste af anmelderne bemærker de mange fordele og den gode kvalitet, som man får til billige penge.

I sort og rustfri stål er kaffemaskinen flot, og har du ikke plads i skabet, kan den sagtens stå fremme. Har du derimod plads til at gemme maskinen væk ind imellem, er der tænkt over, at den skal fylde så lidt som muligt – blandt andet i form af det praktiske ledningsoprul.

Maskinens kapacitet er stor, men ikke den største i denne test. Den kan brygge otte kopper på én gang, men med en effekt på hele 1100 W kan du altså godt forvente at få din kaffe hurtigt.

Kaffemaskinens kande er en termokande, som kan holde din kaffe varm i flere timer. Derudover er der hele to varmelegemer, der sørger for ekstra varme, når termokanden står på sin plads.

Vandtanken, som sidder på siden af maskinen, er aftagelig og er dermed nem at rengøre, og der er desuden en aftagelig swing out-filterholder, som er nem at komme til.

Ligesom det forholder sig ved langt de fleste andre kaffemaskiner, har denne model fra Bosch både autosluk, timer, og drypstop. Autosluk-funktionen sørger for, at din maskine ikke står unødigt tændt, mens drypstoppet sørger for, at du ikke får kaffe ud over det hele, hvis du tager termokanden af, før maskinen har brygget færdig. Timeren er en favorit i sig selv. Med den kan du nemlig indstille det tidspunkt, hvorpå din kaffemaskine skal begynde at brygge. Således kan du eksempelvis ligge i din seng og vågne til lyden af dagens første kop kaffe, som er på vej. Det bliver næsten ikke bedre, vel? Du kan også prøve med kaffemaskiner med indbygget kværn

Fordele ved Bosch TKA8653:
 • Kapacitet på otte kopper og hurtig bryggetid
 • Delene er lette at komme til og nemme at gøre rene
 • Ledningsoprul
Specifikationer:
 • Effekt: 1100 W
 • Kapacitet: 8 kopper (1,15 liter)
 • Drypstop: Ja
 • Timer: Ja
 • Autosluk: Ja
Der er ingen priser at vise

Melitta Easy Therm Kaffemaskine

kaffemaskine med termokande

Testens næste maskine, som vi gerne vil fremhæve, er denne Melitta Easy Therm. Af de kaffedrikkere, som allerede har investeret i denne maskine, gives den i gennemsnit 3 stjerner ud af 5 mulige. Det mest bemærkelsesværdige ved denne maskine er prisen, som er meget fordelagtig. For ikke ret mange penge får du en velfungerende kaffemaskine, som på mange punkter kan hamle op med sine dyrere konkurrenter.

Maskinen er holdt helt i sort, og farven kombineret med maskinens meget klassiske udtryk gør den til en maskine, som kan passe ind i alle hjem. Den fylder ikke meget, så du kan så let som ingenting have den stående på køkkenbordet eller i et skab, når maskinen ikke er i brug. Men lad os være ærlige: Den kommer garanteret til at være i brug det meste af tiden…

Nu skal vi til det, det handler om. Selve kaffemaskinens og dens virkning. Først og fremmest får du ikke blot én termokande med, når du køber denne maskine. Du får hele to. Samtidig får du en maskine, som kan brygge otte kopper af gangen, og den kan gøre det hurtigt.

Noget af det, som gør denne Melitta-model til en rigtig god kaffemaskine til prisen, er den gennemgående solide kvalitet, som præger hele maskinen. Der er tænkt over detaljerne, og den er fremstillet med tanke på at gøre livet som kaffedrikkende så behageligt som muligt.

Du skal vælge denne maskine, hvis du sætter pris på en simpel maskine til billige penge, som kan det, en kaffemaskine skal kunne; at lave god kaffe, som holder sig varm længe. Vægter du talrige ekstrafunktioner højt, er det sandsynligvis en anden maskine, du leder efter.

Fordele ved Melitta Easy Therm:
 • Brygger otte kopper hurtigt på grund af det høje effekttal (1050 W)
 • Der følger to kander med termofunktion med i købet
 • Prisen er utrolig rimelig
Specifikationer:
 • Kapacitet: otte kopper (svarer til 1 liter)
 • Effekt: 1050 W
 • Autosluk: Ja
 • To termokander
Butik
Billede
Pris
Link
298,00
347,00
480,00
480,00