Stegetermometer Test 2023 ~ Find det bedste stegetermometer her

1019
stegetermometer

Stegetermometer skal man bruge, hvis man godt kan lige veltilberedt kød. Veltilberedt kød skal have den rette temperatur. For at finde kødets temperatur, bruger man et stegetermometer. Der findes et hav af forskellige mærker og varianter af stegetermometer på det danske marked. Derfor kan du via denne test, danne dig et overblik over det bedste stegetermometer, du kan vælge imellem.  

De fleste stegetermometer kan bruges når du skal grille udenfor, eller når du skal stege en god bøf på stegepanden. (Find den perfekt stegepande her) Med et termometer, kan du opnå den perfekte mørhed hver gang!

Der findes rigtig mange forskellige mærker af stegetermometer, og det er ikke altid et nemt valg. De forskellige stegetermometer har forskellige funktioner, og derfor skal du sætte dig ind i, hvilke funktioner du har behov for at få dækket. Skal den være trådløs eller med ledning? Skal den være simpel eller kunne en masse? Skal den bruges til ovn eller grill? – Igennem denne stegetermometer test, kan du blive klogere på dit valg inden du køber. 

Vi skal huske at nævne, at denne test er lavet ud fra andre forbrugeres erfaringer og meninger, ved køb af produkterne, og resultatet har vi samlet og gives hermed videre til dig. 

Det lægger vi vægt på i denne test

Ud fra denne test, har vi grundlæggende vurderet, ud fra erfaringer og meninger omkring: 

Weber iGrill 2 stegetermometer

Fordele

Dette stegetermometer fra Weber, er et af de mest stabile og præcise målere på markedet. Denne model er især egnet til dig, som godt kan lide at grille flere ting på én gang. Når du køber dette stegetermometer, kan du følge med i flere temperaturer, da der følger 2 stegetermometre med, og flere kan tilkobles. 

Du kan se temperaturene på selve stegetermometret, men du kan hente IGrill-appen, hvor du kan skabe et overblik over alle temperature på én og samme tid. På den måde kan du nemt holde styr på at de forskellige varer på grillen, får den rette tilberedning. 

Stegetermometret kan tilkobles nemt via Bluetooth på din telefon, uanset hvilken styresystem mobilen har. For at få liv i apparatet, skal der indsættes 2 styks AA-batterier. Til gengæld har den også op til 200 timers levetid, og dermed også et stegetermometer, som kan holde i mange år. 

Butik
Pris
Link
795,00
899,00
1.067,00
1.068,00
1.113,00

Meater+ stegetermometer

Fordele

Moderne og stilrent termometer fra Meater. Apparattet styres via Meater+ app, hvor du kan holde 100% styr på temperaturet. Det måler både inde i kødet, og uden for købet. Stegetermometeret kan styres op til 10m igennem Bluetooth og på til 50m gennem WiFi.  

Det gode ved denne model er, at den ikke nødvendigvis kun bruges når du skal grille. Den kan også bruges i din ovn, hvis der skal tilberedes en steg. Via Meater’s app, kan du overlade stegningen til dem. Du indtaster den ønskede temperatur, og appen gør dig opmærksom, når temperaturen er opnået.  

Desuden er dette stegetermometer det eneste termometer, som har et bæredygtig, og unikt design. Opbevaringen, som er lavet af bambus, har en LED display, som viser batteri-tilstanden. Indsæt 1 AAA-batteri, og den kan holde i op til 24 timer. 

Butik
Pris
Link
720,00
799,00
911,00
999,00

Witt by CookPerfect Trådløst stegetermometer

Witt by CookPerfect Trådløst stegetermometer​

Fordele

Moderne stegetermometer fra cookperfekt. Den har hele 5 sensorer, som kan fortælle dig, hvornår kødet har nået den rette temperatur. Uanset om det skal være rødt, rosa eller gennemstegt. 

Du kan følge med i temperaturen via en app. Den kan fortælle dig, hvad tid kødet forventes at være færdigt, så man nemt kan forberede andre ting imens, så det hele kan blive færdig på samme tid.  Dette stegetermometer kan bruges i grill, ovn og gryde. 

Stegetermometeret er kompatibel med WiFi og Bluetooth. Appen kan betjenes via bluetooth med en rækkevidde helt op til 120m. Igennem en cloud-funktion er rækkevidden uendelig! Med dette Witt by CookPerfect Comfort steel stegetermometer, kan du overlade stegningen, og koncentrere dig om andre ting. 

Butik
Pris
Link
1.499,00 899,00
899,00
899,00
999,00 899,00

Eva Solo Cook N Time stegetermometer