Sous vide – Top 10 bedste sous vide maskiner!

61
sous vide

Sidst opdateret d. 24-03-2023 af Nanna Petersson

Sous vide-maskinen er blevet mere og mere populær i de seneste år, og det er med god grund! Denne køkkenmaskine er en fantastisk måde at tilberede mad jævnt og perfekt hver gang. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kok, er maskinen et fantastisk redskab at have i dit køkken. I denne artikel vil vi diskutere hvad det er for en maskine, hvordan du bruger den, og vise de bedste bud på maskiner, hvis du er på jagt efter en sous vide maskine til dit køkken.

Hvad er en sous vide?

Sous vide er en køkkenmaskine, i familie med Airfry og Actifry, men hvor tilberedningsteknikken er lidt anderlede. I en sous vide forsegles maden i en lufttæt plastikpose og derefter nedsænkes i et temperaturstyret bad. Denne proces gør det muligt at tilberede maden jævnt og langsomt over en længere periode. Resultatet er perfekt tilberedt mad med minimalt tab af fugt og smag.

Her får du de bedste sous vide maskiner på markedet.

 • 2. Steba SV100 Pro Sous vide
  • Kan opvarme 30 liter
  • Brugervenlig
  • Effektiv
Bedst I test
 • 1. Anova Precision Cooker 4.0 WiFi Sous Vide
  • Hurtig og effektiv
  • Tilsluttet til WiFi
  • Stilren og flot i designet
  • Startes med ét tryk
 • 3. Caso SV200 Sous Vide
  • Opvarmer vandet hurtigt
  • Brugervenlig
  • LED-display med touch-funktion

1. Anova Precision Cooker 4.0 WiFi Sous Vide

Anova Precision Cooker 4.0 med WIFI er det nyeste og bedste inden for madlavningsteknologi! Denne enhed giver dig mulighed for at tilberede din mad perfekt hver gang ved hjælp af kun din smartphone. Med et enkelt tryk på en knap kan du have et lækkert måltid klar til at spise på ingen tid. Det bedste er, at Anova Precision Cooker 4.0 med WIFI nu kan købes på vores hjemmeside! Med denne enhed kan du indstille den nøjagtige temperatur og tid, som din mad skal tilberedes, for at få optimale resultater. Du kan også bruge timerindstillingen, der giver dig besked, når den ønskede tilberedningstid er gået. Desuden er den lavet med et holdbart hus i rustfrit stål og en IPX7-vandtæt klassificering, så den er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Alle disse funktioner gør Anova Precision Cooker 4.0 med WIFI til et ideelt valg for enhver hjemmekok, der ønsker at lave lækre måltider uden at skulle bruge timer i køkkenet. Tag dine kulinariske færdigheder til et nyt niveau i dag med Anova Precision Cooker 4.0 med WIFI! Den er egnet til 20 liter vand, og så kan den monteres direkte på gryden, i baljen/karet. Den har et LED-display, den er brugevenlig og ligetil. Og har den en god pris.

Fordele

 • Hurtig og effektiv
 • Tilsluttet til WiFi
 • Stilren og flot i designet
 • Startes med ét tryk

Ulemper

 • Sælges uden kar og vakuumer
Butik
Billede
Pris
Link
1.421,00
1.444,00

2. Steba SV100 Pro Sous vide

Steba SV100 Pro Sous Vide er den perfekte måde at få møre, saftige måltider hver gang. Denne sous vide-maskine opvarmer vand til en præcis temperatur, så du kan tilberede din mad langsomt og jævnt. Dette resulterer i retter, der er perfekt tilberedt hver gang. Steba SV100 Pro Sous Vide-maskinen leveres med et digitalt display, så du nemt kan indstille temperaturen og tilberedningstiden for din mad. Den har også en automatisk slukkefunktion, der holder din mad sikker, mens den tilberedes. Den kan opvarme vand hurtigt helt op til 30 liter. Den er dog ikke moderne designet, med sin firkantet form. Dog kan den tilberede alle former for kød og grøntsager. Den holder temperaturen stabilt, så du ikke behøver at bekymre dig om madlavningen. Steba SV100 Pro Sous Vide-maskinen er nem at bruge og rengøre. Den leveres med et låg, der kan låses på plads for nem opbevaring. Den har også en aftagelig indvendig beholder, så du nemt kan rengøre den mellem brug. Denne sous vide-maskine er et fremragende valg for dem, der ønsker perfekt tilberedte måltider hver gang. Du vil være i stand til at opnå fantastiske resultater med Steba SV100 Pro Sous Vide-maskinen. Temperaturkontrollen giver dig mulighed for at tilberede mad på forskellige grader af gennemstegthed, hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvordan dit måltid skal blive til. Desuden gør det digitale display og den jævne opvarmning det nemmere end nogensinde før at tilberede lækre retter på ingen tid!

Fordele

 • Kan opvarme 30 liter
 • Brugervenlig
 • Effektiv

Ulemper

 • Ikke den flotteste på markedet
 • Dyr
Butik
Billede
Pris
Link
2.499,00 1.699,00
1.699,00

3. Caso SV200 Sous Vide

Hvis du leder efter en idiotsikker måde at lave lækre måltider af restaurantkvalitet derhjemme, skal du ikke lede længere end til Caso SV200 Sous Vide. Dette fantastiske apparat gør det nemt at tilberede din mad perfekt hver gang, uanset om du tilbereder en bøf eller nogle delikate fisk og skaldyr. Med Caso SV200 Sous Vide kan du tilberede retter på gourmetniveau med lethed! Den passer til gryder der er op til 20cm, men du kan også sætte det til et kar eller kasse. Den er moderne i sit design, og den har et flot LED-Display med touch funktion. Den er brugervenlig og derfor er den nem at bruge for selv en nybegynder. Du kan nemt styre temperaturen og tiden med de enkle betjeningselementer, hvilket er fantastisk til præcis madlavning. Der er også en række opskrifter at vælge imellem, så du kan lave alle mulige lækre måltider. Caso SV200 Sous Vide er et must-have for enhver hjemmekok, der ønsker at tilberede retter af restaurantkvalitet derhjemme. Med sine brugervenlige funktioner er det den perfekte måde at opgradere dit køkken på og tage din madlavning til det næste niveau. Nyd lækre måltider med lethed - få Caso SV200 Sous Vide i dag!

Fordele

 • Opvarmer vandet hurtigt
 • Brugervenlig
 • LED-display med touch-funktion

Ulemper

 • Sælges uden vacummer
Butik
Billede
Pris
Link
1.099,00
1.099,00

4. Melissa sous-vide

Madlavning er en kunstform, der kan nydes af folk i alle aldre. Det kan dog være svært at skabe et perfekt måltid hver gang. Det er her, at Melissa sous-vide-maskinen kommer ind i billedet. Dette utrolige apparat gør madlavning nemt og sjovt! I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved at bruge en sous-vide-maskine, og vi vil give nogle tips til at få mest muligt ud af din Melissa-maskine. Melissa er et anerkendt mærke indenfor køkkengrej. Melissa er et mærke som er billigt, effektivt og ikke mindst, passende til de danske køkkener. Melissa sous-vide-maskinen er derfor specielt tilpasset det danske køkken og dets unikke behov. Dens kraftige 800 W varmeapparater sikrer en hurtig opvarmningstid, og med præcise temperaturindstillinger kan du altid tilberede din mad perfekt. Den kan opvarme 15 liter, som er i den lave ende men ideelt til gryde eller de mindre kar. Den har desuden et praktisk LED-skærm, som gør apparatet brugervenlig og lige til.

Fordele

 • Kan opvarme 15 liter
 • Brugervenlig og effektiv
 • Mulighed for justering af temperature

Ulemper

 • Ikke til store kar
Butik
Billede
Pris
Link
599,00
987,00
987,00

5. Holm sous vide

Har du nogensinde hørt om Holm sous vide? Det er en ny madlavningsteknik, der vinder stadig mere popularitet, og det er der en god grund til! Sous vide er et fransk udtryk, som betyder "under vakuum" Ved denne tilberedningsmetode forsegles maden i lufttætte plastikposer og tilberedes i et vandbad ved lav temperatur. Dette resulterer i jævnt tilberedt mad, der er fugtig og mørt. Denne sous vide er designet af Danmarks sjoveste kok, Claus Holm. Du er garanteret mørt kød uanset hvilken type kød du laver. Den kan noteret direkte på gryden eller på et kar eller en box med vand i. Den er dog til de mindre kar, mellem 10-15 liter. Temperaturen kan indstilles mellem 20 og 95 grader. Den har et LED display, hvor du kan indstille temperaturen, samt se hvor lang tid der er tilbage. Holm sous vide har også en timer, så du kan holde styr på tiden i vandbadet. Du kan nemt indstille den til op til 72 timer og få perfekt tilberedt mad, når du er klar til at spise.

Fordele

 • Moderne og med brugevenlig display
 • Hurtig og effektiv
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Til mindre kar; 10-15 liter
Butik
Billede
Pris
Link
1.299,00

6. Gastronoma Sous Vide

Gastronoma Sous Vide er en revolutionerende måde at tilberede mad på. Den giver dig mulighed for at tilberede din mad ved en lav temperatur, hvilket resulterer i fugtige og lækre måltider. Denne metode er blevet meget populær i de seneste år, og det er der en god grund til! Den kan holde en temperatur mellem 0 og 90 grader, så uanset om du skal tilberede kød, grøntsager eller fisk, så kan du justere temperaturen, så du får det mørt og lækkert. Den kan figurere med WiFi, så du uanset hvor du er henne i boligen, så kan du følge med i hvor langt tilberedningen er nået. Hvis du ved om morgenen at der skal tilberedes kød til om aftenen, så kan du ved hjælp af timeren, indstille den til at starte i god tid, selvom du ikke er hjemme. Den kan times helt op til 100 timer! Gastronoma Sous Vide er en nem og innovativ måde at tilberede lækre måltider på, samtidig med at metoden bevarer sine næringsstoffer og vitaminer, da fødevaremolekylerne ikke ødelægges af langvarig tilberedning ved høje temperaturer.

Fordele

 • Kan opvarme op til 15 liter vand
 • Brugervenlig og stilfuld i designet
 • Kan times op til 100 timer
 • Kompatibel med WiFi og smartphone

Ulemper

 • I den dyre ende
Butik
Billede
Pris
Link
899,00
899,95

7. Hâws Sous Vide

Vil du forbedre din madlavning? Tjek Hâw's Sous Vide ud! Denne utrolige enhed tager gætteriet ud af madlavningen og sikrer, at din mad bliver perfekt hver gang. Her er blot nogle få af de ting, du kan gøre med en Hâw's Sous Vide: - Tilbered perfekt jævne bøffer uden at overtilberede dem. - Lav hurtigt og nemt saftige, møre udskæringer af svinekød og kylling. - Opnå resultater i restaurantkvalitet med grøntsager, fisk og meget mere. - Pochér æggene perfekt, og lav den mest cremede cremefarvede cremecreme, du nogensinde har smagt - Nyd sprødt skind på fisk uden tilsat olie eller fedt. - Kan varme vand op til 15 litet. Hâw's Sous Vide er som at have en professionel kok i dit hjem, der bringer de bedste smagsoplevelser frem i alle dine yndlingsretter! Med præcis temperaturkontrol og en strømlinet tilberedningsproces hjælper den dig med at skabe lækre måltider fra start til slut.

Fordele

 • Brugervenlig
 • Kan opvarme op til 15 liter
 • Praktisk klemme til montering

Ulemper

 • Bruger meget strøm
 • Den er tung
Butik
Billede
Pris
Link