Kaffemaskine bedst i test – Se de 15 bedste kaffemaskiner i test

3110
kaffemaskine

I denne test kigger vi nærmere på en lang række forskellige kaffemaskiner. De er naturligvis nøje udvalgte og kommer fra nogle af de førende brands på markedet. Der er desuden kaffemaskiner i alle prisklasser, så om du er på udkig efter den helt luksuriøse model, eller om du mangler en ny, billig model, kan du finde den rigtige kaffemaskine her i udvalget.

Vi har samlet tests fra eksperter på området, således at du nemt får overblik over, hvilken kaffemaskine du bør vælge. Der er ikke meget, der er bedre end en friskbrygget kop kaffe på en kold morgen, og med den rette kaffemaskine bliver det blot endnu bedre.

At brygge den helt perfekte kop kaffe er en kunst i sig selv. Derfor er det heller ikke lige meget, hvilken kaffemaskine man vælger. Der er nemlig stor forskel på resultatet, alt efter hvilken kaffemaskine du vælger, og de inkarnerede kaffedrikkere bekender sig som regel til én specifik bryggemetode. Nogle kaffedrikkere foretrækker eksempelvis at bruge friskkværnet kaffe, og har du det også sådan, er det naturligvis oplagt at gå efter en kaffemaskine med indbygget kværn. Andre foretrækker en kaffemaskine, der kan brygge store mængder kaffe på én gang, og som derefter kan holdes varm over en kortere eller længere periode. På mange kaffemaskiner er der en varmeplade, som netop kan bruges til at holde den færdigbryggede kaffe varm, men derudover er det også muligt at finde kaffemaskiner med termokander. Det er ligeledes en effektiv metode til at sikre sig varm kaffe i lang tid.

Kort sagt kan du finde kaffemaskiner med et væld af forskellige funktioner og specifikationer. Derfor kan det også hurtigt virke som en uoverskuelig opgave at finde den rigtige model. For at gøre det nemmere for dig har vi har lavet en grundig gennemgang af en række kaffemaskiner i forskellige prisklasser og med forskellige specifikationer. På den måde bliver det forhåbentlig væsentligt nemmere for dig at finde den perfekte kaffemaskine. Kaffemaskinerne er testet af eksperter, og ud fra de forskellige tests kan du forhåbentlig danne dig et indtryk af, hvilken kaffemaskine du skal investere i. Med den perfekte kaffemaskine i køkkenet bliver det en fryd at stå op hver eneste morgen ved tanken om en frisklavet kop kaffe. Vil du have friskbrygget kaffe, når du står op, kan du også overveje at investere i en kaffemaskine med timer. Har du en sådan, kan du indstille den, således der er kaffe på kanden, når du slår øjnene op.

Bedste, billige kaffemaskiner

Melitta Excellent 4.0

kaffemaskine

Den første kaffemaskine, vi skal kigge nærmere på i denne test, er en af de bedst sælgende modeller i landet. Den kommer fra tyske Melitta, som blev startet af Frau Melitta Benz i 1908. Hun var træt af grums i kaffen og opfandt derfor kaffefilteret. Det blev en kæmpesucces, og derfor blev der udviklet et bredt sortiment af kaffemaskiner, som brugte den nye opfindelse. I dag er det fortsat et af de mest populære brands på markedet, og modellen Melitta Excellent er en absolut bestseller. Version 4.0 kommer naturligvis med de sidste nye specifikationer, og det vil sige, at den er endnu bedre end før. Det betyder blandt andet også, at den har fået tildelt Den Gyldne Bønne fra ECBC. Det er et bevis på, at man her har at gøre med en kaffemaskine, som kan brygge fremragende kaffe, og som desuden er i høj kvalitet.

Denne kaffemaskine er en af de billigste i rækken af modeller i denne test, og er du på udkig efter en billig kaffemaskine, er dette derfor er godt bud. Maskinen kan brygge op til ti kopper kaffe ad gangen, og den har selvfølgelig en indbygget varmeplade, således at eventuelt overskydende kaffe kan holde sig varm, indtil kaffetørsten igen melder sig. Den har en bryggetemperatur på 96 grader, og så har den autosluk-funktion, hvilket vil sige, at den automatisk slukker efter 40 minutter, hvis den ikke er i brug.

Fordele ved Melitta Excellent 4.0:
 • Den er god til prisen
 • Har varmeplade til at holde kaffen varm
 • Der er ergonomisk håndtag på kanden
Specifikationer:
 • Sort
 • Filterkaffemaskine
 • Ti kopper
 • Glaskande
 • Glaskande
 • To varmelegemer
 • Autosluk
 • Drypstop
 • 1,25 liter
Butik
Billede
Pris
Link
159,00
549,00
599,00
700,00 599,00
599,00
599,95
654,00
689,00
699,00

Bosch TKA6A043

kaffemaskine

Den næste kaffemaskine i vores test er en model fra Bosch, som ligeledes ligger i den billige ende. Kaffemaskinen har et lækkert og enkelt design, og så har den aromakontrol, hvilket sikrer dig den absolut bedste kop kaffe hver eneste gang. Kaffemaskinen kan brygge helt op til 15 kopper kaffe på én gang, og den har naturligvis drypstop, så du kan snuppe den første kop kaffe, mens bryggeprocessen stadig er i gang.

Kaffemaskinen har aftageligt filter og aftagelig vandtank, hvilket gør rengøringen af maskinen nemmere. Det betyder desuden, at det er ganske nemt og ligetil at sætte kaffebrygningen i gang, så du i en fart kan få god og varm kop kaffe. Kaffemaskinen har en automatisk slukkefunktion, så den ikke bruger unødig strøm, efter at kaffen er løbet igennem. Så slukker maskinen også automatisk, hvis du selv glemmer det, når du er færdig med at brygge. Det er en behagelig sikkerhed at have, da det kan være farligt at komme til at efterlade en tændt kaffemaskine derhjemme uden opsyn.

Bosch er generelt kendt for at levere en virkelig god kvalitet, og denne kaffemaskine er ingen undtagelse. Du kan derfor godt forvente at få en solid kaffemaskine, der kan holde i lang tid, hvis du vælger en model som denne fra Bosch. At den samtidig har et stilrent og flot design, som du uden kvaler kan lade stå fremme i køkkenet, gør kun det hele endnu bedre.

Fordele ved Bosch TKA64043:
 • Har et smukt og stilrent design
 • Aftagelige dele sikrer nem rengøring
 • Har aromakontrol for god kaffe
Specifikationer:
 • Sort
 • Filterkaffemaskine
 • 15 kopper
 • 1100 watt
 • 1,25 liter
 • Autosluk-funktion
Butik
Billede
Pris
Link