Hækkeklipper test – Se vores gennemgående test med 13 modeller

6716
hækkekliper

Er du husejer eller lejer et hus med have, ved du kun alt for godt, hvor kærkommen en god hækkeklipper kan være. I denne hækkeklipper-test giver vi vores bud på de bedste hækkeklippere på markedet. Her er desuden lidt for enhver smag og ethvert behov, så kig endelig vores liste igennem. Du finder helt sikkert noget, der passer lige netop dig!

Er du helt ny til verdenen af haveredskaber og –maskiner? skal denne hækkeklipper-test også nok hjælpe dig på vej med gode råd og forståelig information om, hvad hver model kan tilbyde dig. Vi giver et godt overblik over, hvad der er på markedet, hvad du skal kigge efter, hvad der passer til forskellige slags behov. Sidst men ikke mindst, hvad den bedste hækkeklipper egentlig kan præstere.

En hækkeklipper er en havemaskine, som er bygget specifikt til at trimme almindelige hække, som så mange danskere bruger til at afskærme deres have fra naboer og vejen. En hækkeklipper er mere eller mindre en automatiseret hækkesaks, så du kan få trimmet hele hækken på kortere tid. Du får typisk også et flottere, mere lige resultat med en hækkeklipper. Hækkeklippere er typisk enten elektriske, batteridrevne eller benzindrevne. På vores liste finder du alle tre slags modeller.

Information om testen

Vi informerer løbende om fordele og ulemper ved den specifikke hækkeklipper. Så du kan tage en informeret beslutning, når du skal købe din næste (eller første) hækkeklipper. I vores test har vi desuden inkluderet flere forskellige, anerkendte mærker, så du er sikret ordentlig kvalitet. Her er testvindere og præcisionsredskaber. Samt de populære modeller, som du kan finde i næsten enhver nabos skur eller garage. Du finder ligeledes hybrid-modeller, som kan bruges til flere formål. De har dog alle det til fælles, at de er nogle af de bedste hækkeklippere på markedet.

Er du klar på at finde din næste hækkeklipper? Så læs med her.

Makita DUH751Z hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Denne hækkeklipper fra Makita har en ekstralang 750 mm klinge. Kniven er særligt skarp og god til professionelt arbejde. Makita DUH751Z er en af de bedre modeller til højere hække grundet den lange klinge, hvis du ikke vil investere i en teleskop-hækkeklipper. For en sikkerheds skyld er Makita DUH751Z-hækkeklipperen udstyret med en elektronisk bremse. Det vil altså sige, at hvis den fanger noget, der ikke er en gren eller et blad, stopper klingen automatisk.

Derudover har denne Makita-hækkeklipper et drejbart håndtag, som er belagt med gummi. Det bløde håndtag kan drejes til fem forskellige positioner for maksimal komfort. Hele maskinen er faktisk udformet ergonomisk, så den er komfortabel i brug. Den vejer 3,5 kilo, så selvom det er en meget kraftig hækkeklipper, er Makita DUH751Z ikke ligefrem en tung model.

Kraftig hækkeklipper på batteri

Makita DUH751Z er en hækkeklipper på batteri, så den er mere miljøvenlig end benzindrevne hækkeklippere. Du kan med fordel benytte batterier fra Makitas eget mærke. Makita DUH751Z kan bruge batterier, der har en kapacitet fra 0,6 Ah til 1,5 Ah, så den kan potentielt bruges i op til flere timer per opladning. Det, at denne Makita-hækkeklipper er batteridreven, betyder desuden, at den har længere driftstid. Den afgiver maksimalt en effekt på 500 watt, hvilket er yderst pænt.

Denne ekstralange hækkeklipper fra Makita er særligt brugervenlig. Du kan oplade batterierne på minimum 15 minutter og maksimalt 55 minutter. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilket batteri du benytter til din Makita-hækkeklipper. Alt i alt en god hækkeklipper med kraftfuld motor og ergonomisk styring, som er særligt god til et højere behov.

Du kan lære mere om den smarte hækkeklipper fra Makita i denne video.

Butik
Pris
Link
2.800,00 1.929,00
2.095,00

Makita DUH523RM

Makita DUH523RM hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Er du interesseret i en hækkeklipper fra Makita, men ønsker en mindre og stille maskine end DUH751Z-modellen? Så er Makita DUH523RM måske noget for dig.

Denne Makita-hækkeklipper har en klinge på 520 mm og blot 15 mm mellem hvert blad. Som udgangspunkt vil du altså få et rigtig rent snit med denne hækkeklipper. Hvis du er for hård ved maskinen, er den desuden udstyret med overbelastningsbeskyttelse, så du ikke risikerer at ødelægge den ved for meget brug. Desuden har modellen en smart lampe, som vil blinke ved overbelastning.

Som så mange andre modeller fra Makita er denne hækkeklipper batteridreven. En hækkeklipper på batteri er typisk mere miljøvenlig end en benzindrevet hækkeklipper. Til Makita DUH523RM medfølger der et 4,0 Ah batteri, så denne hækkeklipper kan bruges i op til 4 timer per opladning. 

Lynhurtig ladning

Fra totalt tappet batteri til fuld opladning tager det blot 36 minutter, altså lige omkring en frokostpauses tid. Dette skyldes den medfølgende lynlader, som er ekstra kraftig. 

Selvom Makita DUH523RM ikke har et håndtag, der kan drejes, er det til gengæld belagt med gummi, hvilket hjælper på sagen. Desuden er håndtaget vibrationsdæmpet, hvilket gør den komfortabel at håndtere i længere tid. Er du okay med at manøvrere lidt mere med din hækkeklipper, er denne Makita-hækkeklipper altså rigtig fin til formålet. 

Denne hækkeklipper fra Makita vejer 3,4 kilo, så selvom den er kortere og mindre end DUH751Z-modellen, er den altså ikke synderligt meget lettere. Til gengæld er den betydeligt mere stille. Med et lydtrykniveau på blot 83 dB kan du nemt hive din Makita DUH523RM frem uden særligt meget eftertanke. Alt i alt er dette en god og gennemsnitlig hækkeklipper, som kan dække de flestes behov.

Se et preview af hækkeklipperen i videoen her:

Butik
Pris
Link
493,00
493,00
643,00
789,00 669,00
745,00 685,00
1.000,00 687,00
2.050,00 1.377,00

Makita UH4570 – testvinder

Makita UH4570 hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Den fikse lille Makita UH4570 er testvinder-hækkeklipper hos Forbrugerrådet Tænk. Selvom det er en af de mindste modeller, er det samtidig en yderst pålidelig og kraftfuld lille maskine, som nok skal være god til de flestes behov. Makita UH4570 er desuden en af de billigste modeller i vores hækkeklipper-test, hvilket selvfølgelig gør den mere overkommelig at anskaffe sig.

Makita UH4570 har en klinge på blot 450 mm, og der er 18 mm afstand mellem hvert blad. Desuden er knivene dobbeltslebne, så du er sikret et rent snit hver gang. Til den skarpe klinge medfølger desuden en smart sværdbeskytter på 550 mm, så den kan dække perfekt. Med denne sværdbeskytter kan du undgå at ødelægge klingen og samtidig mindske risikoen for at få skader eller hak på dig selv eller dine omgivelser.

Kraftig på trods af sin størrelse

Denne Makita-hækkeklipper er batteridreven, hvilket gør den lettere og mere miljøvenlig end de benzindrevne alternativer. Da Makita UH4570-hækkeklipperen har en driftseffekt på hele 550 Watt, er den ret så kraftig for sin størrelse. Den vejer 3,6 kilo, som er en gennemsnitlig vægt for en hækkeklipper fra Makita. Et lille minus ved denne hækkeklipper er, at batterier ikke medfølger.

Selvom håndtaget ikke er indstilleligt, er det stadig yderst komfortabelt, idet det er ringformet. Et ringformet håndtag betyder, at du nemt kan ændre greb på hækkeklipperen, mens du arbejder. På denne måde kan du nemt komme rundt om de akavede vinkler på din hæk. Desuden har Makita UH4570 kvikstop og skridkobling, hvilket højner komforten og sikkerheden for dig under klipningen.

Med sin lave pris, kraftige motor og generelt høje kvalitet forstår man godt, hvorfor Makita UH4570-hækkeklipperen er testvinder. Vil du gerne have en Makita-hækkeklipper, der får arbejdet gjort effektivt og hurtigt, er denne model et oplagt valg. Makita UH4570 vil være god til mellemstore og små haver, men den kan nok blive langsommelig i brug til større haver.

Butik
Pris
Link
850,00

Bosch AHS 55-20

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Denne kraftige Bosch-hækkeklipper er designet med brugeren i tankerne. Bosch AHS 55-20 er fri for ledninger, så du ikke skal finde forlængerledninger frem. Samtidig er risikoen for at køre over et kabel også helt fjernet med denne smarte hækkeklipper fra Bosch. Med en Bosch AHS 55-20 kan du desuden nyde godt af Bosch’ særlige Anti-Blocking-teknologi. Anti-Blocking er et system, som gør det muligt for dig at klippe i længere tid uden risiko for overbelastning af din hækkeklipper. 

De smarte lithium-ion-batterier fra Bosch er på 18 volt, som er den gennemsnitlige kraft for hækkeklippere. En rigtig smart fordel ved denne type batteri er, at det ikke aflader sig selv. Foruden batterierne medfølger der desuden en oplader til dem, så du hurtigt kan genoplade batterierne til din hækkeklipper. 

Hækkeklipper af god kvalitet

Bosch har været smarte ved navngivningen af denne hækkeklipper. Bosch AHS 55-20 har en laserskåret, diamantslebet klinge, der er 55 cm lang og som kan skære grene, der er op til 20 mm tykke. 20 mm grene anses for mellemstore, når det kommer til klipning af hæk, men de fleste hække består af buske, som naturligt har tyndere grene. 

Når man køber en Bosch-hækkeklipper, er man sikret god kvalitet og gennemtænkt design, og dette er Bosch AHS 55-20 et godt eksempel på. På klingespidsen sidder en smart beskytter, som gør det nemmere at klippe hæk uden at skade eventuelle mure eller brosten i nærheden. For sin kapacitet er Bosch AHS 55-20 desuden en ret let model. Dog er den sammenlignet med andre modeller i denne hækkeklipper-test ret tung med sine 4,4 kilo. Med sit særlige Softgrip er Bosch AHS 55-20 dog stadig en behagelig model at manøvrere. 

Butik
Pris
Link
1.089,00
1.799,00 1.208,00

Bosch EasyHedgeCut 18-45

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Den smarte Bosch EasyHedgeCut 18-45 er perfekt til dig, der har en mindre eller mellemstørrelse hæk og ønsker at undgå overbelastning af ryg eller arme. Med denne Bosch-hækkeklipper får du en hækkeklipper med en 550 mm klinge og 20 mm afstand mellem bladene. Dette giver en hurtig klipning med præcise og rene snit af dine grene. Afstanden mellem bladene på hele 20 mm betyder, at Bosch EasyHedgeCut 18-45 kan klippe gennem grene, der er op til 20 mm tykke.

Denne Bosch EasyHedgeCut 18-45 er en del af Bosch’ begyndervenlige serie, hvilket man kan se på designet og brugervenligheden. Som de fleste Bosch-hækkeklippere har Bosch EasyHedgeCut 18-45 Anti-Blocking-teknologi, som gør det nemmere at bruge den i længere tid. 

Hækkeklipper med quickcut-teknologi

Den er en af de letteste hækkeklippere i vores hækkeklipper-test med sine små 2,3 kilo. Er du desuden ikke vant til at håndtere en hækkeklipper, er denne model særligt god, da den ikke har ledning. Så risikerer du ikke ved et uheld at klippe ledningen over med klingen.

Til Bosch EasyHedgeCut 18-45-hækkeklipperen medfølger et 2,0 Ah batteri, så du kan komme i gang med hækkeklipningen hurtigt. Desuden har denne Bosch-hækkeklipper Quickcut-teknologi og en smart savfunktion, så det dårligt bliver nemmere at klippe hækken præcist og effektivt.

Hvis du nyligt har fået hjem med have og hæk, er denne model fra Bosch en god kandidat til at blive din første hækkeklipper. Den skal nok få arbejdet gjort uden at overbelaste enten dig eller den selv, og den er nem at manøvrere, vedligeholde og forstå. Ønsker du en mere kraftfuld hækkeklipper, er denne Bosch-hækkeklipper dog ikke oplagt til dine behov. 

Butik
Pris
Link
799,00 633,00
1.249,00 955,00
1.339,00

Ryobi RHT1851R20F

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Denne fikse, batteridrevne hækkeklipper fra Ryobi er en let model, som er god til små og mellemstore hække og kommer med smart tilbehør, som gør klipning af hæk til en leg. Ryobi RHT1851R20F leveres med en smart HedgeSweep-løvopsamler, som gør det nemt at få ryddet haven for grene og blade efter klipning af hækken. Desuden får du også en sværdskede til denne Ryobi-hækkeklipper, så du kan beskytte den skarpe klinge, når du ikke bruger hækkeklipperen.

Ryobi RHT1851R20F har en god og gennemsnitlig klinge på 500 mm. Klingen er laserskåret og diamantslebet for et rent snit ved hver klipning. Denne Ryobi-hækkeklipper kan desuden klippe grene, der er op til 22 mm tykke. Dette, sammen med den smarte savfunktion og det høje drejningsmoment, giver Ryobi RHT1851R20F en rigtig høj klippekapacitet.

Stærk hækkeklipper til prisen

Denne hækkeklipper fra Ryobi er desuden en af de stærkere modeller i denne hækkeklipper-test med en driftseffekt på hele 18 volt. Modellen er batteridreven og bruger 2,0 Ah batterier. Bemærk desuden, at du kan bruge Ryobis 18 volt-batterier til samtlige andre 18 volt-havemaskiner fra Ryobi, da Ryobi RHT1851R20F er en del af deres ONE+-serie.

Trods sin kraft vejer Ryobi RHT1851R20F blot 3,1 kilo, hvilket gør den til en relativt let model. Desuden har denne Ryobi-hækkeklipper en smart anti-jam-funktion, hvilket forhindrer blokeringer af klingens bevægelse. For at optimere komfort ved håndtering af Ryobi RHT1851R20F er det desuden muligt at rotere det bagerste håndtag. Det forreste håndtag er et loop-håndtag. Til sammen gør de to håndtag det nemt og ergonomisk at klippe din hæk til.

Hvis du kan tilgive den højlydte motor med et lydeffektniveau på hele 92 dB, er denne Ryobi-hækkeklipper et godt bud på din næste hækkeklipper

Butik
Pris
Link
1.599,00

Ryobi OHT1850H

hækkeklipper test
Fordele
Ulemper

Hvis du ønsker absolut frihed, når du klipper din hæk, er Ryobi OHT1850H den perfekte hækkeklipper til dig. Denne Ryobi-hækkeklipper har nemlig et smart hybridsystem. Det betyder, at den kan køre på enten batteri (18 volt) eller via ledning (230 volt). Via ledning er det selvfølgelig ubegrænset, hvor lang levetid Ryobi OHT1850H har. Denne hækkeklipper fra Ryobi bruger 2,5 Ah batterier, så hvis du kan acceptere ledningen, vil du sikkert finde det nemmere at koble din Ryobi OHT1850H til en stikkontakt, så du ikke hele tiden skal oplade hækkeklipperen.

Desværre medfølger batterier ikke til denne Ryobi OHT1850H-hækkeklipper, men du kan selvfølgelig vente med at købe batterierne, til du ved, om du overhovedet får brug for dem, siden den kan køre på strøm. Vælger du dog batterier, kan du glæde dig over, at Ryobis hækkeklipper-batterier er særlige lithium+-batterier med IntelliCell-teknologi. Den smarte IntelliCell-teknologi maksimerer dine batteriers levetid, samt hvor hurtigt de genoplades.

Stærkeste model fra mærket

Med IntelliCell-teknologi, mulighed for enten at bruge batteri eller ledning, en klinge på 500 mm og mulighed for at klippe gennem grene på op til 22 mm tykkelse, er denne Ryobi-hækkeklipper nok en af de stærkeste hækkeklippere fra mærket. 

Denne Ryobi OHT1850H har god komfort, men bemærk, at det bagerste håndtag ikke er justerbart, så det kan godt ske, at du skal arbejde i nogle spændende positioner for at få trimmet hækken helt, som du vil have den. Heldigvis er denne hækkeklipper både let og effektiv, så du kommer hurtigt til at blive færdig med arbejdet. Den diamantslebne klinge har savfunktion, så du får et rent snit ved hver klipning, og det forreste håndtag har desuden softgreb.

Butik
Pris
Link
1.598,75

Dewalt Akku DCM563PB

hækkeklippertest
Fordele
Ulemper

Denne flotte hækkeklipper fra Dewalt er en kraftfuld og præcis hækkeklipper med en 550 mm lang klinge og 19 mm afstand mellem bladene. Klingen er desuden af hærdet stål, som er blevet laserskåret for maksimal skarphed og klippeevne. Selvom Dewalt Akku DCM563PB har en af de mindre afstande mellem blade i forhold til andre hækkeklippere i vores test, er klingen til gengæld dobbeltslebet. Dette betyder, at den skærer begge veje, hvilket bevarer skarpheden i længere tid og øger levetiden for klingen. 

Selvom batterier ikke medfølger, når du køber en Dewalt Akku DCM563PB hækkeklipper, har du måske heldet med dig, hvis du allerede har andre havemaskiner fra Dewalt. Langt de fleste Dewalt-havemaskiner benytter nemlig de samme XR Li-Ion 18 volt-batterier, så hvis du har et sådant liggende, kan du bruge det til din nye Dewalt Akku DCM563PB. XR Li-Ion er en særlig serie af batterier, som er Dewalts egen. I korte træk er et XR Li-Ion-batteri et lithium-ion-batteri med ekstra høj ydeevne, så du er sikret lang levetid og høj ydelse fra din hækkeklipper eller anden havemaskine.

En let hækkeklipper

Med sine 3,4 kilo har Dewalt Akku DCM563PB en gennemsnitlig vægt, men for sin kraft og effekt er det en ret let hækkeklipper. Har du andre typer batteridrevne værktøjer fra Dewalt, vil denne hækkeklipper være en god tilføjelse til samlingen. Denne Dewalt-hækkeklipper er god til mellemstore haver, så hvis dit behov er mindre end, hvad Dewalt Akku DCM563PB kan præstere for dig, er den måske ikke det bedste valg til dig. Ønsker du en kraftfuld hækkeklipper fra et anerkendt mærke, er Dewalt Akku DCM563PB dog en oplagt kandidat.

Butik
Pris
Link
1.484,38

Black & Decker GTC18452PC

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Hvis du leder efter en letvægter af en hækkeklipper, som kan få arbejdet gjort nemt og hurtigt, er denne model fra Black & Decker lige noget for dig. Black & Decker GTC18452PC er uden ledning, så du bedre kan manøvrere maskinen uden frygt for at skære i dens kabel. Black & Decker-hækkeklipperen er yderst komfortabel med loophåndtag for maksimal komfort og kontrol.

Vil du gerne have sikkerheden helt i top, når du arbejder, er Black & Decker GTC18452PC desuden en klar favorit. Den har en tohåndsafbryder, så du ikke risikere en utilsigtet start af motoren, men til gengæld har fuld kontrol. Black & Decker-hækkeklipperen er designet med sikkerhed i højsædet, hvilket man kan se på den lette vægt (2,4 kilo) og loophåndtag, som gør det muligt at gribe maskinen på flere måder, mens man arbejder.

Planlæg hækkeklipningen

Selvom Black & Decker GTC18452PC er en kraftfuld og let hækkeklipper, skal du dog være opmærksom på den langsomme opladning af dens batterier. Denne Black & Decker-hækkeklipper bruger 2,0 Ah batterier af typen NiCd, og NiCd-batterier er ganske enkelt ikke lige så kraftfulde som eksempelvis Li-Ion-batterier, og derfor tager den hele 300 minutter om at lade op. Det er lige akkurat fem timers ladetid, så du skal huske at sætte batteriet i opladeren om morgenen, hvis du gerne vil bruge hækkeklipperen, når du kommer hjem fra arbejde.

Kan du overleve den langsomme opladning, er Black & Decker GTC18452PC dog en rigtig god maskine. Selvom klingen kun er 450 mm lang, gør den smarte PowerCommand-funktion det muligt at skære igennem grene og tyk kvas uden problemer. Denne Black & Decker-hækkeklipper er derfor ideel til dig, der ønsker en pålidelig, billig maskine, som kan få arbejdet gjort uden problemer.

Butik
Pris
Link
930,00
1.199,00

Black & Decker 2in1 SeasonMaster BCASK81D

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Vil du gerne have hele haven ordnet med en og samme maskine, skal du have fat i den smarte Black & Decker 2in1 BCASK81D. Som udgangspunkt kan du bruge den såkaldte Black & Decker SeasonMaster som almindelig hækkeklipper samt teleskop-hækkeklipper. Dog kan du tilkøbe ekstraudstyr, som kan gøre den til en græstrimmer, en løvblæser og endda en motorsav. Med blot én maskine kan du altså få trimmet, klippet og vedligeholdt hele haven hver sæson.

Black & Decker 2in1 BCASK81D kører på 18 volt lithium-ion-batterier, og du kan bruge disse batterier til over 40 forskellige maskiner fra Black & Decker, så det kan helt klart betale sig at investere i flere havemaskiner fra samme mærke. Denne Black & Decker-hækkeklipper med teleskop-funktion bruger 2,0 Ah batterier.

Tung men yderst effektiv

Denne Black & Decker-hækkeklipper har en klinge på 450 mm med afstand mellem bladene på 19 mm. Dette gør den altså til en solid men gennemsnitlig hækkeklipper i forhold til andre kandidater i denne hækkeklipper-test. De stærke lithium-ion-batterier skal dog nok holde maskinen i gang i lang tid, og det loop-formede håndtag gør det lidt nemmere at arbejde med din nye Black & Decker 2in1 BCASK81D.

Denne Black & Decker 2in1 BCASK81D er selvfølgelig bedst til brugeren med en stor have og et højt behov for vedligeholdelse af haven og hækken. Det skal derfor også bemærkes, at denne sværvægter vejer hele 5,6 kilo, så den kan ikke anses for at være begyndervenlig. Har du ekstrahøje eller lange hække, vil den medfølgende teleskopstang dog være et godt stykke tilbehør at have. Som teleskop-hækkeklipper kan den strækkes til 2,3 meter, så det skal nok blive en leg at få trimmet de svære steder på din hæk.

Der er ingen priser at vise

AL-KO HT 2050

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Denne fikse hækkeklipper fra AL-KO er den eneste fra mærket, som har fået en plads i vores hækkeklipper-test. Til gengæld har den absolut fortjent pladsen med sin lette og afbalancerede vægt, sin gode batterilevetid og sin høje komfort. Da AL-KO HT 2050 kun vejer 2,8 kilo med batteri og ikke har nogen ledning, er den en af de mest kraftfulde hækkeklippere i letvægtsklassen. 

Til AL-KO HT 2050 medfølger desuden et hylster, som kan beskytte klingen og dens omgivelser, når du ikke benytter hækkeklipperen. Hylsteret er så smart designet, at du desuden kan bruge det til vægophæng, så du nemt kan få din hækkeklipper opbevaret på sikker vis i skur eller garage.

God batterilevetid

Som en del af AL-KOs Easy Flex-serie kan AL-KO HT 2050 desuden benytte de samme batterier som alle andre maskiner i serien. Easy Flex-serien fra AL-KO bruger alle sammen 20 volt lithium-ion-batterier, så du er sikret god batterilevetid, kort ladetid og lige god kraft ved her klipning. Det kraftfulde batteri kan give dig op mod 50 minutters uafbrudt arbejdstid med din hækkeklipper, og det tager ligeledes kun 50 minutter for batteriet at genoplades til fulde. De gode batterier gør desuden AL-KO HT 2050 mere miljøvenlig end eksempelvis benzindrevne hækkeklippere.

Med en knivlængde på 510 mm er AL-KO HT 2050 en ret god og lang hækkeklipper. Dog er der kun 15 mm afstand mellem hvert blad, hvilket gør den svagere over for tykkere grene. Har din hæk derfor tykke grene, er denne AL-KO-hækkeklipper ikke god til dine behov. Leder du til gengæld efter en kraftfuld og komfortabel hækkeklipper, er denne model ideel til dig.

Butik
Pris
Link
1.199,00

Hikoki CH3656DA 36V

hækkeklipper
Fordele
Ulemper

Hikoki har nok en af de mest imponerende hækkeklippere i denne test. Med denne Hikoki CH3656DA er du sikret et perfekt snit ved hver klipning. Dette er takket være den innovative klinge, som er dobbeltsidet med trippelslebne blade. De ekstraskarpe blade har desuden en flot afstand på hele 35 mm, som gør denne Hikoki-hækkeklipper til nok den mest kraftfulde hækkeklipper i vores test, hvis man går ud fra tykkelse på grene.

Med sin smarte hastighedsregulering kan du vælge mellem fire niveauer af fart på klingen, som gør det muligt at have fuldstændig kontrol over din Hikoki CH3656DA, mens du arbejder. Dens greb er belagt med gummi, som både forbedrer komfort og kontrol endnu mere. Som så mange andre hækkeklippere har den loophåndtag foran, så du nemt kan manøvrere maskinen efter behov og ønske.

Effektiv hækkeklipper med afskærming

Denne Hikoki-hækkeklipper har en klinge på hele 620 mm, men det skal også nævnes, at den effektive klippelængde kun er på 560 mm. Dette er på grund af den smarte afskærmning, som beskytter dine hænder, mens du arbejder. 

Hikoki CH3656DA bruger 36 volt Li-Ion-batterier, hvilket betyder endnu højere klippekapacitet. Dog er modellen ekstremt støjsvag for sin styrke, med et lydtrykniveau på kun 75 dB. Ligeledes er denne Hikoki-hækkeklipper faktisk noget af en letvægter på blot 3,4 kilo. Ønsker du en ekstra kraftig hækkeklipper, som du stadig kan løfte på og arbejde med, er Hikoki CH3656DA et rigtig godt valg.

Butik
Pris
Link