Bølgejern test – Her er de 6 bedste bølgejern (2023)

2624
bølgejern

Sidst opdateret d. 17-02-2023 af Tim Petersson

Kvinder går meget op i hår. Hår kan farves, glattes, krølles, og du kan lave bølger i det med et bølgejern. Et bølgejern fungerer ligesom det gamle crepe jern. Man presser bølgejernet, fra det sted, man ønsker, at bølgerne skal starten, holder det i nogle sekunder, alt efter hvor kraftige bølger man ønsker. Hvortil man løsner grebet og rykker bølgejernet, et hop ned i hårtotten.

Bølgejernet er populært, fordi det giver et naturligt, krøllet look i sit hår, det er noget alle kan finde ud af. Vi søger alle efter det naturlige, og derfor er bølgejernet så populær.

Der findes mange forskellige bølgejern at vælge imellem. De varierer alle i mærker, størrelser, varmegrader, med mere. Derfor kan det være svært at finde det rette apparat, da vi alle ønsker at købe det bedste af det bedste.

Derfor kan du ved hjælp af denne bølgejerns test, finde de meste populære apparater på det danske marked, hvor du helt specifikt kan udvælge det bølgejern, der passer bedst til dine behov.

Vurderingen af hver enkel apparat, er baseret ud fra følgende:

  • Udseendet
  • Temperatur
  • Brugervenlighed
  • Prisen
  • Funktionalitet
  • Strømforbrug (watt)

⇒ Vi skal gøre opmærksom på, at alle de brugbare informationer til denne test, har vi fundet hos de forskellige producenter og tests, samt hos forbrugernes meninger og holdninger om købet af produktet, og derfra udarbejdet i et samlet perspektiv til ære for dig. ⇐


Babyliss C260E – Easy Waves

bølgejern

Sort og stilfuldt bølgejern med keramisk belægning. Dette apparat kan lave flotte bølger/krøller i håret, og passer til alle hårtyper. Denne model, Easy Waves har 3 temperaturindstillinger, som spænder mellem 160 og 200 grader. Den er hurtigt klar til brug, og du behøver kun at holde håret i bølgerne i få sekunder, for at opnår de smukkeste bølger.

Dette bølgejern skaber små bølger, som giver et naturligt look. Det kan bruges, uanset om du har kort hår, mellemlangt hår, eller langt.

Tekniske informationer:

Temperaturer: 160, 180, 200 grader
Klar på : 45 sekunder
Funktioner: Bordstøtte, drejeledning
Display: Nej

Butik
Billede
Pris
Link
350,00
429,95
500,00

HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver

bølgejern

Sort og enkelt bølgejern designet af HH Simonsen. Et meget populært mærke til generelt hårstylings produkter. Et apparat, som giver smukke, store bølger i dit hår. Tændes og den er klar inden for 90 sekunder, og så er den nem og ligetil at bruge.

Apparatet har keramisk belægning, som beskytter håret mest muligt mod varmen. Apparatet er ikke særlig stort, og derfor er det nemt at have med i tasken, når man skal ud, eller rejse.

Tekniske informationer:

Temperaturer: 120 – 210 grader
Klar på: 90 sekunder
Funktioner: Bordstøtte, drejeledning, handske og opbevaringspose
Display: Nej

Butik
Billede
Pris
Link
1.099,00

OBH Nordica Krøllejern Artist Wave Maker

bølgejern

Et lækkert bølgejern fra OBH, som også er et billigt bølgejern, som laver flotte krøller og bølger. Det kan indstilles til forskellige grader, så du selv kan bestemme, hvor meget dit hår kan tåle.

Det er klart inden for 2 minutter, og så er det bare om at gå i krig. Og når du er færdig, og du måske glemmer at slukke for apparatet, så slukker det automatisk efter 2 timer.

Tekniske informationer:

Temperaturer: 120 – 200 grader
Klar på: 120 sekunder
Funktioner: Bordstøtte, drejeledning
Display: Ja

Butik
Billede
Pris
Link
253,00

Esperanza EBL013 hair styling tool Curling iron

bølgejern

Sort keramisk bølgejern, som skåner håret mest muligt. Der kan varme op til 200 grader. Det er nemt at anvende, og så fine og smukke krøller. Husk altid, at anvende varmebeskyttende spray i håret, inden du begynder. Det er et billigt bølgejern, som gør, det som den skal.

Tekniske informationer:

Temperaturer: op til 200 grader
Klar på: 120 sekunder
Funktioner: Drejeledning
Display: Ja

BUTIK                            PRIS                                         LINK

                   799 kr GÅ TIL BUTIK


Babyliss The Crimper Texturizing ironbølgejern

Sort bølgejern med pink keramisk overflade. Den har hele 10 varmeindstillinger, som varierer mellem 120-210 grader. Dette apparat laver fine, små bølger i håret, lidt at sammenligne med crepejern.

Denne model fra Babyliss er et apparat i fin kvalitet, som er nem at bruge. Det er nemt at finde en fremgangsmåde online, hvis man ikke har prøvet det før.

Tekniske informationer:

Temperaturer: 120-210 grader
Klar på på: 90 sekunder
Funktioner: Drejeledning
Display: Nej

Butik
Billede
Pris
Link
359,95

Babyliss Pro – Tourmaline TRIPLE WAVER

bølgejern

Hvis du gerne vil have bløde, bølger i håret, som giver et naturlig fald? Så er dette bølgejern fra Babylisss lige noget for dig. Du kan selv bestemme temperaturen. Du kan vælge mellem 140 og 220 grader.

Selvom prisen er i den høje ende, så er det også et apparat, som har en høj kvalitet. Bølgerne i håret kan holde i mere end én dag, og du kan nemt shine op med nye bølger, hvis de er ved at gå ud.

Det er nemt at bruge, og det er lige så nemt at style sit hår med den.

Tekniske informationer:

Temperaturer: 140-220 grader
Klar på på: 90 sekunder
Funktioner: Drejeledning og bordstøtte
Display: Nej

          BUTIK                            PRIS                                         LINK

                   799 kr GÅ TIL BUTIK


bølgejern

Hvilket bølgejern er det bedste bølgejern?

Det er svært at sige, hvilket bølgejern der er det bedste på markedet. Men man går alder galt i byen med et babyliss. Men som udgangspunkt, er alle bølgejernenen, som er med i denne test, værd at anbefale.

Det, som man skal være opmærksom på, når man skal købe sig et bølgejern, så er det, at den skal have forskellige varmeindstillinger. Jo højere temperaturer, jo mere skader det håret, men til gengæld, så bliver bølgerne også mere tydelige og faste, og kan holde længere.

Uanset hvilket bølgejern man køber, og uanset hvilket apparat man bruger til at varme håret med, så skal man sørge for at beskytte håret bedst muligt. Det gør man ved at bruge varmebeskyttende spray. Den varmebeskyttende spray lægger en slags lag på håret, ligesom, hvis du bruger solcreme på huden. På den måde, skader du håret mindst muligt.

Keramisk belægning, hvad er det?

Keramisk belægning, er en slags belægning på materiale, ligesom teflon på pander, som gør, at det slipper nemmere. Keramisk belægning på et bølgejern, krøllejern eller andet apparat, gør, at materialet let og elegant slipper håret efter opvarmningen. På den måde, opnår man at de kan skabe flotte bølger, krøller eller andet.

Hvor finder jeg et billigt bølgejern?

Der er flere forhandlere, der sælger et godt og billig bølgejern online, men også i fysiske butikker. Der er stor udvikling på markedet, og det betyder, at lige meget hvilket apparat du finder i dag, så kan de skabe bølger i dit hår, uden at skade håret.

Men vi vil klart anbefale, at vælge en af ovenstående bølgejern, som er nævnt i denne test.

Nanna Petersson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here