Overvejer du og din familie et sommerhus?

55
Nøgle i døren

Sidst opdateret d. 23-04-2024 af Nanna Petersson

Hvis du og din familie har en drøm om at få et sommerhus i Jylland, nordpå, sydpå, eller bare, hvor der er langt mellem husene, så er den drøm ikke urealistisk, hvis du altså har økonomien til det, vel at mærke. I har måske være ude og kigge på forskellige sommerhuse, og ved, hvad i ønsker jer med hensyn til placering, størrelse og udseende, men måske i er gået i stå, så snart i tænker på, at tage beslutningen om at købe det? – Hvis det er første gang, at i skal købe noget, så kan man hurtigt blive usikker på, om man nu har alle overvejelserne med i sin beslutning, og generelt mangler man en form for rådgivning, som kan lette end frustrationer. Her er det, at Nembolighandel.nu, kommer ind i billedet.

Hos dem, køber du simpelthen en form for pakke, hvor du får adgang til en lang række fordele, som giver dig, som køber, tryghed hele vejen igennem. Det, som de blandt andet tilbyder er rådgivning, både inden og under køb, hurtig ekspedition, gode priser, og så har de dig i fokus fra start til slut. Så hvis du har spørgsmål til noget undervej, så står Nembolighandel.nu specialiserede køberrådgivere klar til dig.

Få en advokat stillet til rådighed

Når man har fundet sit drømme-sommerhus, og ønsker at foretage et køb, så er det vigtigt, at handlen foregår på en sikker og korrekt måde. Igennem Nembolighandel.nu, får du en boligadvokat stillet til rådighed. På den måde kan du være i trygge hænder, hvis der opstår usikkerhed, hvis du har spørgsmål til købskontrakten eller andet.

Mange fordele

Der er flere fordele ved at have en boligadvokat ind over processen. Udover at det hele bliver mere trygt for jer, som køber, så vil det også give jer advokatforbehold. Hvis du ikke ved hvad advokatforbehold er, så er der en en slags “fortrydelsesret”, for jer som køber. Et eksempel kan være, at i har modtaget og underskrevet købskontrakten, men stadig kan fortryde efterfølgende, hvis jeres boligadvokat ikke godkender købskontrakten. På den måde, vil i ikke stå i en uheldig situation, hvor i føler jer fanget på nogen måder. Det er altså ganske gratis at fortryde, hvis der opstår urimeligheder ved handlen, og i fortryder jeres køb. Hvis du ikke har et advokatforbehold, så vil du derimod skulle punge ud med 1% af købesummen, hvis du fortyder, hvilket kan være en stor sum penge, som kan være spildte og give store konsekvenser.

Det er en stor investering

Det er en stor ting at købe et sommerhus, hvor man skal bo i tide og utide, og det er derfor vigtigt, at Heel processen foregår stille og roligt, hvor køber er med hele vejen. Sådan et køb skal helst give en bekymringsfri handel, uden at man fortryder i sidste ende.

Her er det, at Nembolighandel.nu er god til at være med ind over hele købsprocessen, og er på din side hele vejen. En stor fordel er, at de lever efter “Ingen handel – Ingen regning”-princippet.

Nanna Petersson
Følg mig

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here