Bedste fuldautomatisk espressomaskine – de 9 bedste i test

4260

Du vil i den følgende artikel blive introduceret til en test af fuldautomatiske espressomaskiner. Vores intention er at give dig som forbruger et samlet overblik over de bedste fuldautomatiske espressomaskiner, der findes på markedet netop nu. På den måde kan du forhåbentlig nemmere finde lige netop den fuldautomatiske espressomaskine, der lever op til dine behov og præferencer.

Vi vil præsentere dig for ni forskellige espressomaskiner, der adskiller sig i forhold til pris, størrelse og antal af funktioner, og vi har desuden inkluderet en lang række forskellige brands, så udvalget er bredere og mere nuanceret. Du vil blandt andet blive præsenteret for fuldautomatiske espressomaskiner fra anerkendte brands som Philips, DeLonghi, Melitta og Siemens.

Hvad er en fuldautomatisk espressomaskine?

En fuldautomatisk espressomaskine er perfekt dig, der foretrækker en espressomaskine, der nærmest klarer det hele for dig, i stedet for du skal gøre en masse selv. Maskinen fungerer på den måde, at den har en indbygget kaffekværn, mens visse modeller også har en mælkeskummer eller et helt mælkesystem. Det resulterer i, at man med en fuldautomatisk espressomaskine kan brygge alt fra en cappuccino til en macchiato, og det kræver som regel blot et enkelt tryk på maskinen. Du får således en lang række valgmuligheder, når du investerer i en fuldautomatisk espressomaskine, og det gælder særligt for kaffedrikke, der indeholder mælk. Det står i modsætning til en ganske almindelig espressomaskine, der som regel kun kan brygge en espresso eller en traditionel kop kaffe. Ydermere vil du kunne få lige netop din foretrukne smag, eftersom der i de fleste tilfælde medfølger en kværn, hvor man kan justere malingsgraden. Endelig har mange fuldautomatiske espressomaskiner en række rengøringsfunktioner, der fortæller dig, hvornår du for eksempel skal skifte filter, rengøre maskinen, afkalke den og så videre.

Hvilken fuldautomatisk espressomaskine er bedst i test?

Der findes i dag en lang række forskellige modeller og varianter, når det gælder de fuldautomatiske espressomaskiner. Det giver naturligvis dig som forbruger den fordel, at der er mange forskellige at vælge imellem, hvorfor du også nemmere vil kunne finde lige netop den model, der lever op til dine behov og ønsker. Omvendt kan det være svært at finde ud af, hvilken model der er den rette for dig i forhold til dine individuelle præferencer grundet de mange muligheder. Her hos Kaffeguru.dk introducerer vi dig for nogle af de bedste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet. En fuldautomatisk espressomaskine er et oplagt valg for dig, der ønsker så lidt manuelt arbejde som muligt, samtidig med at du gerne vil have mange forskellige kaffedrikke med mælk at vælge mellem. Vi har samlet de bedste fuldautomatiske espressomaskiner, så du nemmere kan finde lige netop den model, du er på udkig efter.

Philips HD8821/01 Espressomaskine

philips-hd8821-01

Vi starter vores test af fuldautomatiske espressomaskiner med HD8821/01 fra Philips. Når du vælger denne model, er du garanteret at kunne nyde din foretrukne kop kaffe hver eneste dag, som tilmed er perfekt brygget. Det skyldes, at maskinen kun presser det bedste ud af kaffebønnerne, og det gør den ved hjælp af den indbyggede kværn, der er 100 % keramisk. Denne forhindrer således en eventuel overophedning af kaffebønnerne, og på den måde undgår du den brændte smag, der kan forekomme, når man anvender en espressomaskine. Det særlige ved maskinen er ydermere, at den er udstyret med et smart hukommelsessystem, så du kan brygge en kop kaffe lige efter din foretrukne smag. Derudover kan den både justere og gemme kaffemængden, hvorfor du ikke behøver at trykke mere end en enkelt gang, når du gerne vil brygge din yndlingskaffe om morgenen.

HD8821/01 fra Philips er desuden udstyret med den klassiske mælkeskummer, som baristaerne kalder for Pannarello. Den anvender den helt klassiske måde at tilberede mælkeskum på ved at benytte damp, og du kan således hurtigt og nemt lave cremet og blødt mælkeskum til enten din café latte eller cappuccino. Endelig skal det nævnes, at denne fuldautomatiske espressomaskine er det oplagte valg for dig, der søger en model, der både er nem og hurtig at rengøre og vedligeholde. Maskinen er nemlig udstyret med et automatisk afkalknings- og skylleprogram, og det vil sige, at den automatisk bliver gjort rent, når du stopper eller starter den. Ydermere giver den dig besked, når du skal afkalke maskinen, og på den måde har den en markant længere levetid sammenlignet med andre modeller på markedet.

Specifikationer:
  • Sort
  • Fuldautomatisk
  • 1,8 liter
  • Indbygget kaffekværn
  • Mælkeskummer
  • 1850 watt
  • Automatisk renseprogram.
Butik
Billede
Pris
Link
187,00
187,00
249,00
288,00
299,00
316,00
349,00
349,00
349,00
349,00
349,00
355,00