Bedste fuldautomatisk espressomaskine – de 9 bedste i test

3952

Du vil i den følgende artikel blive introduceret til en test af fuldautomatiske espressomaskiner. Vores intention er at give dig som forbruger et samlet overblik over de bedste fuldautomatiske espressomaskiner, der findes på markedet netop nu. På den måde kan du forhåbentlig nemmere finde lige netop den fuldautomatiske espressomaskine, der lever op til dine behov og præferencer.

Vi vil præsentere dig for ni forskellige espressomaskiner, der adskiller sig i forhold til pris, størrelse og antal af funktioner, og vi har desuden inkluderet en lang række forskellige brands, så udvalget er bredere og mere nuanceret. Du vil blandt andet blive præsenteret for fuldautomatiske espressomaskiner fra anerkendte brands som Philips, DeLonghi, Melitta og Siemens.

En fuldautomatisk espressomaskine er perfekt dig, der foretrækker en espressomaskine, der nærmest klarer det hele for dig, i stedet for du skal gøre en masse selv. Maskinen fungerer på den måde, at den har en indbygget kaffekværn, mens visse modeller også har en mælkeskummer eller et helt mælkesystem. Det resulterer i, at man med en fuldautomatisk espressomaskine kan brygge alt fra en cappuccino til en macchiato, og det kræver som regel blot et enkelt tryk på maskinen. Du får således en lang række valgmuligheder, når du investerer i en fuldautomatisk espressomaskine, og det gælder særligt for kaffedrikke, der indeholder mælk. Det står i modsætning til en ganske almindelig espressomaskine, der som regel kun kan brygge en espresso eller en traditionel kop kaffe. Ydermere vil du kunne få lige netop din foretrukne smag, eftersom der i de fleste tilfælde medfølger en kværn, hvor man kan justere malingsgraden. Endelig har mange fuldautomatiske espressomaskiner en række rengøringsfunktioner, der fortæller dig, hvornår du for eksempel skal skifte filter, rengøre maskinen, afkalke den og så videre.

Hvilken fuldautomatisk espressomaskine er bedst i test?

Der findes i dag en lang række forskellige modeller og varianter, når det gælder de fuldautomatiske espressomaskiner. Det giver naturligvis dig som forbruger den fordel, at der er mange forskellige at vælge imellem, hvorfor du også nemmere vil kunne finde lige netop den model, der lever op til dine behov og ønsker. Omvendt kan det være svært at finde ud af, hvilken model der er den rette for dig i forhold til dine individuelle præferencer grundet de mange muligheder. Her hos Kaffeguru.dk introducerer vi dig for nogle af de bedste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet. En fuldautomatisk espressomaskine er et oplagt valg for dig, der ønsker så lidt manuelt arbejde som muligt, samtidig med at du gerne vil have mange forskellige kaffedrikke med mælk at vælge mellem. Vi har samlet de bedste fuldautomatiske espressomaskiner, så du nemmere kan finde lige netop den model, du er på udkig efter.

Philips HD8821/01 Espressomaskine

philips-hd8821-01

Vi starter vores test af fuldautomatiske espressomaskiner med HD8821/01 fra Philips. Når du vælger denne model, er du garanteret at kunne nyde din foretrukne kop kaffe hver eneste dag, som tilmed er perfekt brygget. Det skyldes, at maskinen kun presser det bedste ud af kaffebønnerne, og det gør den ved hjælp af den indbyggede kværn, der er 100 % keramisk. Denne forhindrer således en eventuel overophedning af kaffebønnerne, og på den måde undgår du den brændte smag, der kan forekomme, når man anvender en espressomaskine. Det særlige ved maskinen er ydermere, at den er udstyret med et smart hukommelsessystem, så du kan brygge en kop kaffe lige efter din foretrukne smag. Derudover kan den både justere og gemme kaffemængden, hvorfor du ikke behøver at trykke mere end en enkelt gang, når du gerne vil brygge din yndlingskaffe om morgenen.

HD8821/01 fra Philips er desuden udstyret med den klassiske mælkeskummer, som baristaerne kalder for Pannarello. Den anvender den helt klassiske måde at tilberede mælkeskum på ved at benytte damp, og du kan således hurtigt og nemt lave cremet og blødt mælkeskum til enten din café latte eller cappuccino. Endelig skal det nævnes, at denne fuldautomatiske espressomaskine er det oplagte valg for dig, der søger en model, der både er nem og hurtig at rengøre og vedligeholde. Maskinen er nemlig udstyret med et automatisk afkalknings- og skylleprogram, og det vil sige, at den automatisk bliver gjort rent, når du stopper eller starter den. Ydermere giver den dig besked, når du skal afkalke maskinen, og på den måde har den en markant længere levetid sammenlignet med andre modeller på markedet.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Mælkeskummer
 • 1850 watt
 • Automatisk renseprogram.
Butik
Pris
Link
249,00
299,00
349,00
349,00
399,00
1.789,00

DeLonghi ECAM 21.117.W Espressomaskine

Vi fortsætter vores test af fuldautomatiske espressomaskiner med en model fra det yderst anerkendte brand DeLonghi. Der er her tale om deres ECAM 21.117.W, der er en kompakt maskine, som vil kunne give dig din foretrukne kop kaffe ved blot et enkelt tryk på en knap og ved at dreje på hjulet. Den er ydermere det ideelle valg for dig, der foretrækker fyldigt og lækkert mælkeskum til din cappuccino, eftersom den er udstyret med et manuelt cappuccinoværktøj, og den har desuden både vandfilter og kopholder. Når du vælger denne fuldautomatiske espressomaskine fra DeLonghi kan du altså lave en lang række forskellige kaffetyper ved hjælp af det smarte kontrolpanel. Du kan desuden både mindske og øge kaffens aromaintensitet ved at dreje på knappen, og bønnebeholderen i maskinen slutter tæt, så den bedre kan bevare aromaen, så du får en fyldigere og bedre smag.

Det særlige ved denne fuldautomatiske espressomaskine er således, at du nemt og hurtigt kan tilpasse kaffens smag efter dine ønsker. Du kan vælge mellem en ekstra mild og stærk aroma, ligesom du kan nyde din kaffe ved lav, medium eller varm temperatur. Du får således en lang række valgmuligheder ved køb af denne model, og du kan tilmed bruge maskinen sammen med både færdigmalet kaffe og kaffebønner. Den er desuden det oplagte valg til husstande med flere kaffedrikkere, da den er i stand til at brygge to kopper kaffe på én og samme tid. Endelig skal det nævnes, at ECAM 21.117.W fra DeLonghi er udstyret med et automatisk afkalknings- og rensningsprogram, ligesom den har en aftagelig vandbeholder, der viser dig, når beholderen er ved at være tom.

Specifikationer:
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
Butik
Pris
Link

DeLonghi Magnifica ECAM 21.117.B Espressomaskine

Næste fuldautomatiske espressomaskine er endnu en model fra DeLonghi, og der er nu tale om modellen Magnifica ECAM 21.117.B. Ved køb af denne får du et cappuccinosystem, der er i stand til at kombinere mælk, damp og luft, og den producerer dermed cremet og fyldigt mælkeskum, der er oplagt til en cappuccino. Herudover er den udstyret med en aftagelig bryggeenhed, der har en variabel kapacitet fra 6 til 14 gram. Den er desuden det oplagte valg til dig, der ønsker at lave en kop kaffe om morgenen uden at vække de andre i husstanden, da den er udstyret med en integreret kaffekværn, som er yderst lydsvag. Kværnen har desuden 13 justerbare indstillinger, og du kan både justere vandmængde og kaffemængde, når du køber espressomaskinen Magnifica ECAM 21.117.B fra DeLonghi. Maskinen har desuden en justerbar kaffedispenser, der passer til kaffekopper i størrelsen 86 til 142 mm.

Der er ingen tvivl om, at du får rigtig meget for dine penge ved køb af denne fuldautomatiske espressomaskine fra DeLonghi. Den er blandt andet udstyret med en automatisk slukkefunktion, hvorfor den slukker helt af sig selv, når du ikke har brugt den i noget tid. Ydermere har den en lufttæt bønnebeholder, så aromaen bevares, og du får dermed en god kaffesmag. Du kan desuden tilpasse smagen efter dine individuelle præferencer, og det kan du gøre lige så mange gange, som du vil. Vælg mellem en lang, medium eller kort kaffe, og nyd den ved enten varm, medium eller lav temperatur, ligesom du kan prøve en kaffe med enten ekstra mild eller stærk aroma. Ved køb af denne fuldautomatiske espressomaskine får du en lang række muligheder.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Automatisk renseprogram.
Butik
Pris
Link
2.639,00

Philips EP3550/00 Espressomaskine

Næste model i denne artikel, hvor vi tester, hvilken fuldautomatisk espressomaskine der er bedst, er endnu en maskine fra det anerkendte brand Philips. Der er her tale om modellen EP3550/00, der gør det muligt ved blot et enkelt tryk på maskinen at nyde en kop kaffe, som du foretrækker den. Det er desuden en yderst effektiv maskine, der gang på gang formår at få det bedste ud af hver eneste lille kaffebønne. Maskinen benytter sig i den forbindelse af den keramiske kværn, der grundet sin høje ydeevne giver dig en helt særlig smagsoplevelse, hver eneste gang du bruger den. EP3550/00 er dermed uden tvivl det rette valg for dig, der ønsker en lang række anvendelsesmuligheder, og det skal desuden nævnes, at den formår at tilgodese alle behov. Du kan derfor brygge helt op til seks forskellige kaffedrikke, hvad end du foretrækker en klassisk kop kaffe eller en smagfuld og lækker cappuccino. Valget er helt op til dig, og med denne fuldautomatiske maskine kan alt lade sig gøre.

Ved valg af denne espressomaskine fra Philips kan du desuden tilpasse både temperatur og styrke, hvorfor du er garanteret en kop kaffe, der er tilpasset dine individuelle præferencer. Derudover fås den med en integreret mælkekande, hvormed du har muligheden for at brygge en lang række kaffetyper. Det skal desuden nævnes, at det er nemt at navigere mellem de mange muligheder grundet det smarte og brugervenlige display. Endelig er maskinen udstyret med en afkalkningsguide og en automatisk rensningsfunktion, som gør, at det er nemt for dig at gøre maskinen ren. Du får således rigtig meget for dine penge, når du investerer i denne fuldautomatiske espressomaskine med mælkeskummer fra Philips.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Mælkeskummer
 • Automatisk renseprogram.

Udgået…

Melitta Solo & Perfect Milk Espressomaskine

Melitta Solo & Perfect Milk hører til blandt de mindste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet. Det vil sige, at den er det ideelle valg til forbrugeren, der ikke har meget plads i sit køkken, og som derfor leder efter en lille og kompakt model. Den er desuden kendt for gang på gang at levere perfekt kaffe med skummet mælk og hele bønner, hvilket er muligt grundet de nye Cappuccinatore-rør. De giver nemlig mælkeskum af bedste kvalitet, og de kan desuden varme mælken for dig. Det skal nævnes, at disse Cappuccinatore-rør er nemme at betjene, og de gør desuden, at du får mulighed for at få den mængde mælkeskum, som du foretrækker på din cappuccino.

Når du vælger denne fuldautomatiske espressomaskine fra Melitta, behøver du aldrig længere gå på kompromis i forhold til dine individuelle ønsker og præferencer. Du kan nemlig selv vælge både temperatur og styrke på din kaffe, og det kan du blot gøre ved at dreje knappen på maskinen. Det skal desuden nævnes, at du tilmed kan tilpasse mængden, så den passer til den kaffekop, du foretrækker at drikke af. Noget andet ganske særligt ved Solo & Perfect Milk fra Melitta er, at den væder bønnerne med vand, før den egentlige bryggeproces igangsættes. På den måde frigør maskinen det maksimale af bønnernes aromastoffer, og det giver dig som forbruger en mere unik og rig kaffeoplevelse. Det skal desuden nævnes, at du hurtigt kan rengøre og vedligeholde maskinen, eftersom bryggeenheden nemt kan fjernes. Endelig kan maskinen brygge to kopper kaffe på samme tid, hvorfor den er det oplagte valg til husstande med mere end én kaffedrikker.

Specifikationer:
 • Sort/sølv
 • Fuldautomatisk
 • 1,2 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1400 watt
 • Automatisk renseprogram.

Udgået…

Siemens TI313219RW EQ3 Espressomaskine

Vi fortsætter vores test med model TI313219RW EQ3 fra Siemens. Maskinen er det oplagte valg for dig, der ønsker, at det skal være nemt og hurtigt at kunne sætte sig ned og nyde en kop kaffe – og så er det sådan set underordnet, hvorvidt der er tale om en espresso eller en cappuccino. Ved valg af denne espressomaskine kan du både lave kaffe med og uden mælk, og derudover er den udstyret med det smarte SensoFlow-system, der garanterer, at kaffen gang på gang brygges ved den samme konstante temperatur. Ydermere kan du hurtigt og nemt angivere mellem de mange valgmuligheder grundet det store og brugervenlige LCD-display, der desuden er på dansk.

Med TI313219RW EQ3 fra Siemens kan du ydermere nemt brygge flere kopper kaffe, når du får gæster forbi på besøg. Det kan du grundet den store bønnebeholder med en kapacitet på hele 250 gram. Espressomaskinen er desuden udstyret med en indbygget keramisk kværn – CreamDrive-kværnen – der kun kværner den mængde bønner, som den har brug for, når den skal brygge en kop kaffe. Derudover afkalker og renser Calc’nClean-systemet maskinen, ligesom den giver dig besked om, hvornår du bør gøre dette. Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en fuldautomatisk espressomaskine i høj kvalitet, der gør det enkelt for dig at brygge en perfekt kop kaffe, ligegyldigt hvilken kaffetype du foretrækker. Den er desuden nem at betjene, og du er garanteret en unik smagsoplevelse hver eneste gang grundet det særlige SensoFlow-system. Endelig er det et oplagt valg for dig, der ofte har gæster på besøg, eftersom den har en stor bønnebeholder, og du kan desuden nemt både vedligeholde maskinen og gøre den ren, så den får en markant længere levetid.

Specifikationer:
 • Grå
 • Fuldautomatisk
 • 1,4 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1300 watt
 • Automatisk renseprogram.
Der er ingen priser at vise

Melitta Caffeo Solo Espressomaskine

Ønsker du en fuldautomatisk espressomaskine, der koncentrerer sig om det vigtigste, nemlig smagen på kaffen, kunne Caffeo Solo fra Melitta muligvis være det helt rette valg. Der er her tale om en kompakt model, der muliggør en individuel kaffetilberedelse baseret på en unik bryggemetode. Derudover er den udstyret med et højdejusterbart kaffeudløb, så du kan nyde din foretrukne kop kaffe i både en høj og lille kop.

Med en bredde på blot 20 centimeter, en højde på 32,5 centimeter og en dybde på 45,5 centimeter hører denne model fra Melitta til blandt de mindste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet. På trods af dette rummer den en masse spændende funktioner. Det betyder, at du selv kan vælge kaffens temperatur og styrke, og ved blot en enkelt omdrejning på knappen kan du justere kaffemængden til den kop, som du foretrækker at drikke af. Udover at kunne justere den til høje glas og små kopper kan du desuden justere den til en kop eller to kopper. Derudover anvender maskinen en speciel bryggemetode, der resulterer i, at den frigør det maksimale af kaffebønnernes aromastoffer for optimal nydelse og en mere rig smagsoplevelse. Ydermere er denne espressomaskine udstyret med en nul-watt-kontakt, og når du aktiverer denne, afbryder den forbindelsen til elnettet. Det skal nævnes, at når du gør dette, gemmer den naturligvis dine personlige indstillinger. Du kan desuden programmere denne funktion, så espressomaskinen helt automatisk bliver frakoblet elnettet i det tidsrum, du ønsker.

Specifikationer:
 • Sølv
 • Fuldautomatisk
 • 1,2 liter
 • Automatisk renseprogram.
Butik
Pris
Link
1.899,00
1.975,00

Melitta Barista Smart TS Espressomaskine

Den næste model i vores test af fuldautomatiske espressomaskiner er Barista Smart TS fra Melitta. Hvis du vælger denne maskine, får du et hav af muligheder. Den kan for eksempel brygge 18 forskellige kaffetyper. Du kan desuden frit vælge, om du ønsker, at din kaffe skal brygges i henhold til dine kreative evner eller ud fra den oprindelige opskrift. Noget andet særligt ved denne fuldautomatiske espressomaskine fra Melitta er, at du kan styre tilberedelsen ved hjælp af den smarte Melitta Connect-app. På den måde kan du håndtere de mange funktioner ved hjælp af din smartphone. Ydermere skal det nævnes, at maskinen er meget lydsvag, når du anvender den, hvorfor du nemt kan brygge dig en kop kaffe om morgenen uden at vække hele husstanden. Maskinen er desuden nem at anvende, hvorfor alle og enhver vil kunne finde ud af at navigere i de mange valgmuligheder og funktioner.

Barista Smart TS er udstyret med den smarte My Coffee Memory-funktion, så du ikke behøver at indtaste dine personlige præferencer hver eneste gang, men i stedet kan maskinen huske, hvad du foretrækker. Derudover er du altid garanteret en unik smagsoplevelse med Best Aroma-systemet, og det moderne design gør, at denne fuldautomatiske espressomaskine passer perfekt ind i det skandinaviske køkken. Der er således ingen tvivl om, at du her har at gøre med en maskine i høj kvalitet, der byder på en lang række smarte funktioner, og hvor du tilmed kan vælge mellem hele 18 forskellige kaffespecialiteter. Denne maskine er derfor det oplagte valg for dig, der godt kan lide at eksperimentere med forskellige smagsoplevelser og kaffetyper, og endelig skal det nævnes, at den er udstyret med farvedisplay og et justerbart kaffeudløb med LED.

Specifikationer:
 • Sølv
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • 1450 watt
 • Automatisk renseprogram.
Butik
Pris
Link
6.999,00
6.999,00
6.999,00
8.495,00

Melitta Caffeo CI Espressomaskine

Vi afslutter testen af fuldautomatiske espressomaskiner med modellen Caffeo CI fra Melitta, der har indbygget mælkeskummer, kopvarmer og to bønnebeholdere. Denne maskine er det oplagte valg for dig, der er meget kræsen, når det gælder kaffe, da den tilpasser sig dine behov grundet de mange gennemtænkte funktioner og den intelligente teknik. Derudover er maskinen udstyret med funktionen My Coffee Memory, der gør, at den kan huske dine kaffepræferencer, så du ikke behøver at indtaste dem, hver gang du trænger til en kop kaffe. Ydermere har den et smart mælkesystem, og espressomaskinen tilbereder desuden alle kaffespecialiteter efter den originale opskrift. Det betyder, at tilberedningen af kaffen sker i den helt rigtige rækkefølge, hvorfor den for eksempel tilsætter den varme mælk før kaffen, hvis du skal brygge en café latte.

Det særlige ved Caffeo CI fra Melitta er, at du får mulighed for hele tiden at skifte mellem to bønnetyper, da den er udstyret med to kamre. Ydermere er det en brugervenlig espressomaskine, som alle og enhver vil kunne finde ud af at anvende. Det betyder, at det er det oplagte valg for dig, der er på udkig efter en simpel fuldautomatisk espressomaskine, der giver dig et hav af muligheder og funktioner, men som samtidig er let at betjene. Derudover skal det nævnes, at den har et udløb med LED-lys samt et regulerbart kaffeudløb på helt op til 140 mm. Det betyder, at du kan nyde din foretrukne kop kaffe i et højt glas, hvis du ønsker det, og endelig kan du indstille bryggetemperaturen på henholdsvis 87, 90 eller 93 grader.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Automatisk renseprogram.
Butik
Pris
Link
6.999,00
6.999,00
6.999,00
8.495,00

Sådan finder du den rigtige fuldautomatiske espressomaskine

Når man skal ud at investere i en ny fuldautomatisk espressomaskine, bør man huske på, at prisen og kvaliteten ikke nødvendigvis hænger sammen. Det vil sige, at bare fordi en fuldautomatisk espressomaskine er meget dyr, betyder det ikke, at den er god. I stedet hænger den høje pris ofte sammen med, at den har en lang række ekstra funktioner, eller måske kommer den i et helt særligt design. Du er således ikke garanteret en rig og spændende kaffeoplevelse, blot fordi maskinen er dyr, og det bør du således være særlig opmærksom på, når du skal investere i en fuldautomatisk espressomaskine. I den forbindelse er det en god idé, at du tænker over, hvilket behov du har, da det naturligvis har indflydelse på, hvilke funktioner din nye fuldautomatiske espressomaskine skal have. Det er vidt forskelligt fra person til person, hvilke præferencer man har i forhold til kaffe, og det er derfor et spørgsmål om personlig smag. Foretrækker du for eksempel at drikke cappuccino om morgenen, inden du går på arbejde, kan du med fordel betale ekstra for en fuldautomatisk espressomaskine med mælkeskummer.

Når du skal overveje, hvilke funktioner du har behov for i forhold til en fuldautomatisk espressomaskine, skal du være opmærksom på, at den naturligvis kræver mere vedligeholdelse og rengøring, hvis du vælger en model med mange funktioner. Det kan dog være en fordel med funktioner som mælkeskummer, automatisk slukkefunktion, automatisk rengøringsprogram, personlige smagsprofiler samt justering af både kaffe- og vandmængde.

Det bør du være særligt opmærksom på ved køb af en fuldautomatisk espressomaskine

Som allerede nævnt findes der mange forskellige fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, og de kommer alle fra forskellige brands. Det kan derfor være svært at vælge. Der er dog en række faktorer, du bør være særligt opmærksom på, når du skal vælge en fuldautomatisk espressomaskine, og disse vil vi nu introducere dig for. Så længe maskinen lever op til følgende kriterier, vil du kunne vide dig sikker på, at der er tale om en god espressomaskine i høj kvalitet. Først og fremmest bør du undersøge, hvorvidt den er i stand til at male bønnerne ensartet, og at den desuden doserer kaffen korrekt. Ydermere skal den naturligvis kunne opnå den korrekte bryggetemperatur, hvad end du laver en macchiato eller en cappuccino. Derudover er det som regel en fordel med en støjsvag og hurtig brygning. Endelig ved du, at du har at gøre med en god fuldautomatisk espressomaskine i høj kvalitet, hvis den altid formår at levere en god kaffesmag, og hvis den desuden laver mælkeskum, der er lækkert og cremet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here