Bedste espressomaskine med kværn – de 9 bedste i test

2624

I denne espressomaskine med kværn test undersøger vi de bedste espressomaskiner med kværn fra nogle af de mest anerkendte brands på markedet. På den måde vil du nemmere kunne vælge, hvilken espressomaskine med kværn der er den helt rette for dig. Vi har altså samlet en lang række tests udført af eksperter på området, som har gennemgået forskellige modeller, så du kan finde ud af hvilken espressomaskine med kværn, der lever op til lige netop dine individuelle behov og præferencer.

Hos Kaffeguru.dk giver vi dig således et samlet overblik over de mange modeller på markedet, så du har de bedste forudsætninger for at træffe et korrekt og hensigtsmæssigt valg, når det kommer til at vælge din nye espressomaskine med kværn.

Find den bedste espressomaskine med kværn i denne test

Der findes i dag en lang række forskellige espressomaskiner med kværn, hvilket resulterer i, at det kan være problematisk for dig som forbruger at finde ud af, hvilken espressomaskine med kværn du bør vælge. Espressomaskiner kan både være semiautomatiske og manuelle, og du kan tilmed vælge en fuldautomatisk espressomaskine, og de fås desuden med forskellige teknologier og funktioner, såsom en espressomaskine med mælkeskummer. I denne espressomaskine med kværn test har vi gjort det markant lettere for dig at finde frem til lige netop den model, der lever op til dine behov. Det gør vi ved at præsentere dig for de væsentligste resultater fra diverse tests, der er blevet udført af forskellige eksperter. Det betyder, at du nemmere kan vurdere, hvilken model du bør vælge, når det kommer til valget af den bedste espressomaskine med kværn.

Der er ingen tvivl om, at det er blevet mere og mere populært blandt danskerne at investere i en espressomaskine med kværn. Det skyldes blandt andet, at forbrugerne er begyndt at stille højere krav til, hvad kaffe skal kunne, da kaffe i dag fås med forskellige aromaer, og der findes desuden en lang række forskellige kaffetyper. Den gamle kaffemaskine er derfor ikke længere tilstrækkelig med så mange nye krav til kaffen, hvorfor det er nødvendigt at investere i en espressomaskine med kværn i høj kvalitet. Med en espressomaskine med kværn er man som forbruger garanteret, at man får mest muligt ud af smagen i bønnerne, og den er desuden i stand til at brygge mange forskellige typer af kaffe. Det er netop derfor, at espressomaskinen med kværn i dag er manges foretrukne valg, da dens effektive systemer gør, at den kan omdanne kaffebønner til en smagfuld kop espresso på kort tid. Du kan blive meget klogere på, hvad der er særligt ved de førende espressomaskiner på markedet i denne artikel, hvor vi har testet de bedste espressomaskiner med kværn. Hos Kaffeguru.dk giver vi dig således de bedste forudsætninger for at træffe et fornuftigt valg, der stemmer overens med dine ønsker samt din økonomi, når det kommer til valget af din nye espressomaskine med kværn.

DeLonghi ECAM21.117.W

DeLonghi ECAM 21.117.W Espressomaskine​

Vi starter vores espressomaskine med kværn test ud med denne fuldautomatiske espressomaskine fra det anerkendte mærke DeLonghi, der giver dig mulighed for at udvikle dine egne evner som barista hjemme i dit eget køkken. Det særlige ved espressomaskinen er, at du helt selv kan indstille styrken på bryggen, og herudover kan du lave en lang række velsmagende varianter. Det betyder, at du er garanteret en velsmagende kop kaffe ved hvert brug. Ydermere er den i stand til at klare hele bryggeprocessen på egen hånd, og du kan således læne dig tilbage, lige så snart du har valgt dine foretrukne indstillinger. 

Maskinen tillader desuden, at du kan få cremet mælkeskum ovenpå din cappuccino, såfremt det ønskes, da den er udstyret med en mælkeskummer. Maskinen slukker desuden automatisk, når den ikke bliver brugt. Dette er med til at holde elregningen nede, hvilket klart må siges at være en fordel ved denne populære espressomaskine med kværn fra DeLonghi. Det skal desuden nævnes, at maskinens vandbeholder kan indeholde 1,8 liter vand, og herudover har beholderen til kaffebønner plads til hele 250 gram kaffebønner. 

I 2014 blev maskinen kåret som det bedste køb af Råd og Rön, hvilket blandt andet skyldes maskinens evne til at give dig lige netop den smag, du foretrækker, ved hvert eneste brug grundet de mange funktioner og værktøjer, som den er udstyret med. Endelig skal det nævnes, at den nærmest ikke larmer, når du bruger den, og at den fås i en simpel hvid farve, der gør, at den vil passe perfekt ind i det moderne, skandinaviske køkken.

 
Fordele ved Hamilton Beach The Scoop 2-Way:
 • Indstil styrken af kaffe manuelt
 • Timerfunktion
 • Testvinder for Råd og Rön 
 • Elegant design
 • Kan brygge espresse eller almindelig
 • Kan brygge 2 kopper på samme tid
Specifikationer:
 • Hvid
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1450 watt
 • Automatisk renseprogram
Butik
Pris
Link

Siemens EQ.9 TI903209RW

Det næste produkt i denne espressomaskine med kværn test er en model fra Siemens. Det særlige ved denne espressomaskine er blandt andet, at den er udstyret med sensoFlow System, der betyder, at vandet altid bliver opvarmet til den korrekte temperatur under brygningen. Du er således garanteret en fantastisk kop espresso ved hvert eneste brug ved valg af denne Siemens EQ.9-model. Herudover er den i stand til at presse kaffepulveret perfekt sammen grundet den konvekse presser og det præcise tryksystem. Det vil sige, at maskinen kan trække flere aromastoffer ud af kaffen, hvilket resulterer i en optimal kaffenydelse. Maskinen er ydermere udstyret med funktionen aromaDouble Shot, der giver kaffen en endnu bedre aroma, da den dermed har to brygge- og maleprocesser. Det betyder desuden, at du undgår den bitre eftersmag, der sommetider er kendetegnet ved kaffe, og i stedet udelukkende får det bedste ud af bønnerne.

Det er ikke blot smagen, der er i en klasse for sig, når man investerer i denne espressomaskine med kværn fra Siemens – det samme er betjeningen. Maskinen er nemlig udstyret med et farverigt og innovativt display, der er nemt at betjene, og som desuden giver maskinen et moderne udtryk. På den måde vil du nemt kunne finde ud af at aktivere alle de tekniske funktioner ved hjælp af den interaktive menu, der er ganske særlig for denne model. Disse funktioner omfatter blandt andet, at du nemt kan vælge imellem hele tre forskellige kopstørrelser, og herudover bliver kaffen brygget ved blot et enkelt tryk på en knap. Det bliver således ikke nemmere for dig at brygge en kop velsmagende espresso end med denne Siemens espressomaskine med kværn.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 2,3 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • 1500 watt
Butik
Pris
Link

Melitta Caffeo Solo Black

Melitta Caffeo Solo Espressomaskine​

Vi fortsætter denne espressomaskine med kværn test med modellen Caffeo Solo Black fra det tyske brand Melitta. Der er her tale om en fuldautomatisk maskine, der giver dig mulighed for at tilpasse styrken, og som desuden tillader, at du kan lave en lang række varianter. Dette er således det oplagte valg for dig, der bare gerne vil kunne nyde en udsøgt kop kaffe, uden du behøver at have særligt meget med processen at gøre. 

Maskinen hører desuden til blandt de mindste automater på markedet, hvorfor den passer særligt godt til forbrugeren, der ikke har så meget bordplads i sit køkken. Maskinen er blot 20 centimeter bred, 45,5 centimeter dyb og 32,5 centimeter høj. På trods af dette rummer den en lang række funktioner, såsom at du både kan vælge temperatur og tilpasse mængden til din foretrukne kopstørrelse ved blot en simpel omdrejning på maskinen. 

Ydermere brygger den kaffen på en helt særlig måde, hvor den først væder bønnerne med vand, inden den egentlige bryggeproces begynder. På den måde er den i stand til at få mest muligt ud af aromastofferne i kaffen, og den er desuden udstyret med et højdejusterbart kaffeudløb. Det betyder, at den både vil kunne indstilles til små kopper, et latte macchiato-glas, til én kop eller til to kopper. Du får altså en lang række muligheder ved valg af denne stilrene Caffeo Solo Black espressomaskine med kværn fra Melitta med en kapacitet på 1,2 liter, der desuden er nem at betjene.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,2 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • 1400 watt
 • Automatisk renseprogram
 • Indbygget kaffekværn
Butik
Pris
Link
1.999,00

DeLonghi ETAM29.660.SB

Vi er nu kommet til endnu en model fra DeLonghi i denne test af den bedste espressomaskine med kværn. Denne maskine er det helt rette valg for dig, der er træt af, at din kaffe ofte bliver kedelig og besk. Med denne espressomaskine med kværn fra DeLonghi vil du nemt og hurtigt kunne brygge din favoritkaffe, der lever op til dine krav til aroma og smag. Maskinen laver stort set alt arbejdet for dig, eftersom der er tale om en fuldautomatisk espressomaskine, og du skal således blot vælge få indstillinger, hvorefter maskinen klarer resten for dig. Den er desuden udstyret med en vandbeholder, der er i stand til at rumme hele 1,4 liter vand, og beholderen til kaffebønner har plads til 200 gram kaffebønner. Foretrækker du cremet mælkeskum til din cappuccino, er dette desuden et oplagt valg for dig, da den er udstyret med en mælkeskummer, der er nem at anvende, og det skal desuden nævnes, at maskinen slukker af sig selv, når den ikke er i brug.

Det særlige ved denne espressomaskine fra DeLonghi er især, at det er en kompakt model, der fås i et flot sort design i stål, hvilket betyder, at den vil passe perfekt ind i hvilket som helst moderne køkken. Den er desuden nem at betjene grundet det tydelige og intuitive display med touch-knapper, og herudover har den en aftagelig drypbakke, du kan rengøre i din opvaskemaskine. Ydermere er den udstyret med en integreret kaffekværn, der giver dig hele 13 forskellige indstillinger at vælge imellem, og du får således rig mulighed for at forbedre dine evner som barista ved køb af denne espressomaskine med kværn fra DeLonghi.

Specifikationer:
 • Stål
 • Fuldautomatisk
 • 1,4 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • 1450 watt
 • Automatisk renseprogram
Der er ingen priser at vise

Miele CM 5300

Den næste model i vores espressomaskine med kværn test er denne fuldautomatiske CM 5300 model fra Miele i et yderst lækkert design, der gør, at den passer perfekt til det moderne og eksklusive køkken. Når du vælger et produkt fra Miele, er du desuden garanteret høj kvalitet samt perfekt kaffenydelse grundet maskinens højteknologiske funktioner. Du kan desuden nemt opnå perfekt og lækkert mælkeskum ved køb af denne, og den anvendes enten sammen med mælkekanden eller direkte fra kartonen. Herudover resulterer det smarte AromaticSystem i, at du gang på gang opnår en intensiv kaffearoma, og den er ydermere nem både at vedligeholde og pleje grundet de forskellige rengøringsprogrammer.

Du opnår mere nydelse ved valg af denne espressomaskine med kværn fra Miele, og med funktionen OneTouch for Two kan du brygge hele to forskellige kaffespecialiteter på samme tid ved blot et enkelt tryk. Det gør, at denne model er særligt oplagt til et par eller vennepar, der ofte nyder en kop kaffe sammen. Noget andet ganske særligt ved denne model er, at den er i stand til at male kaffen særdeles lydsvagt, og der er således tale om en utrolig behagelig maskine, der samtidig er i stand til at levere perfekte resultater. Det skyldes især den intelligente teknik, som denne espressomaskine er fremstillet med, der garanterer dig en intensiv kaffearoma efter hvert eneste bryg. Ydermere skal det nævnes, at denne espressomaskine med kværn er udstyret med den smarte Eco-funktion, der gør, at du kan spare energi, og endelig kan du ved valg af denne få din kaffe, præcis som du ønsker, både hvad angår temperatur, vandmængde, malemængde og malegrad.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,3 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Automatisk renseprogram
Der er ingen priser at vise

Melitta CI Silver

Melitta CI Silver er næste espressomaskine i denne test, og der er her tale om en testvindende maskine. Ved valg af denne espressomaskine med kværn får du en fuldautomatisk maskine, der kan tilpasse sig dine individuelle præferencer – og faktisk er den i stand til at tilpasse sig efter hele fire personer, hvorfor den er det oplagte valg til familier med op til fire kaffedrikkere. Det skyldes de mange egenskaber og den intelligente teknologi, der er i stand til at tilpasse sig præferencerne hos selv den mest kræsne person, og du kan blandt andet få glæde af funktioner som Plugin-Mælkesystem, Original Fremstillingsproces og Min Kaffehukommelse. Ydermere er den udstyret med funktionen Valg af Bønner, som er en to-kammeret bønnebeholder, hvormed du får forskellige bønner at vælge imellem. Det betyder altså, at du nemt og hurtigt kan skifte mellem forskellige bønner i de separate kamre for en bedre oplevelse. Funktionen Min Kaffehukommelse gør, at du ikke behøver at indstille dine præferencer ved hver eneste brug, men at du blot kan indstille specialiteterne individuelt, og herefter vil maskinerne huske dem helt automatisk.

Når du vælger denne espressomaskine med kværn fra Melitta, er du garanteret en unik kaffeoplevelse hver eneste gang grundet den originale forberedelsesproces. Den indebærer, at maskinen formår at tilføje ingredienserne i den rigtige rækkefølge. Det vil sige, at såfremt du foretrækker en latte macchiato, hælder maskinen den skummede mælk i efter espressoen, mens det naturligvis er i omvendt rækkefølge, hvis du skal lave en cappuccino. Endelig skal det nævnes, at den er nem at anvende grundet den letforståelige menu, hvorfor det er som en leg at navigere mellem de mange egenskaber og funktioner.

Specifikationer:
 • Sølv
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • 1400 watt
 • Automatisk renseprogram
Butik
Pris
Link
3.798,00

DeLonghi ECAM23.460.B

Den næste model i denne espressomaskine med kværn test er endnu en model fra DeLonghi. Der her tale om en kompakt maskine, der er udstyret med det særlige cappuccinosystem, som DeLonghi er særligt kendte for. Det betyder, at du vil kunne lave en helt perfekt kop cappuccino ved blot et enkelt tryk. Herudover er maskinen udstyret med et lækkert display med to linjer, der gør, at du nemt kan tilpasse din kaffe, præcis som du foretrækker den. Dette er således det oplagte valg for dig, der foretrækker en espressomaskine med en simpel betjening, hvad end du skal lave en latte macchiatto, caffe latte eller en cappuccino. Du kan desuden helt selv tilpasse din foretrukne espresso, og her kan du for eksempel vælge lungo, ekstra stærk til ekstra lys aroma, tre temperaturindstillinger og en eller to kopper. Ydermere kan du nemt lave en kop kaffe, når det er mørkt om aftenen, da den smarte LED-lampe lyser kaffekoppen op.

Denne espressomaskine fra DeLonghi fungerer både godt med malet kaffe og med kaffebønner, og den giver dig desuden mulighed for at male to kopper kaffe på samme tid. Du behøver således ikke vente længe på kaffen, men i stedet får du længere tid til at nyde den efterfølgende. Kaffekværnen er desuden ganske lydløs, hvorfor du ikke generer andre i husstanden, når du skal brygge din foretrukne espresso tidligt om morgenen. Ydermere skal det nævnes, at denne espressomaskine med kværn er udstyret med en særlig funktion, der gør, at du kan lave en hurtig cappuccino, da den skummer mælken op, med det samme du har brygget en kop espresso.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,7 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Autosluk
 • Mælkeskummer
 • Mælkebeholder
 • 1450 watt
 • Automatisk renseprogram
Der er ingen priser at vise

Melitta CI sort

Er du på udkig efter den bedste espressomaskine med kværn, kunne denne model fra Melitta bestemt være et rigtig godt bud. Der er her tale om en testvindende espressomaskine i et flot sort design, der gør, at den vil passe perfekt ind i det moderne køkken. Ved valg af denne får du rig mulighed for at lave lige netop den kop kaffe, du foretrækker, da du kan vælge imellem en lang række forskellige varianter, og herudover kan du nemt tilpasse styrken på kaffen. Dette gør den desuden ganske automatisk, hvorfor du blot kan læne dig tilbage, mens maskinen gør arbejdet for dig. Det særlige ved denne model fra Melitta er blandt andet, at du kan hælde hele 2×130 gram kaffebønner i den på én gang, og den har desuden en vandbeholder, der kan indeholde hele 1,8 liter. Ydermere er denne maskine det oplagte valg til dig, der foretrækker en lækker cappuccino. Der medfølger nemlig en mælkeskummer.

Leder du efter en espressomaskine med kværn, der er i stand til at tilpasse sig lige netop dine individuelle præferencer, er denne model fra Melitta uden tvivl et oplagt valg. Herudover er den nem både at vedligeholde og rengøre. Du skal blot fjerne mælkesystemet, og du kan endda sætte beholderen direkte i opvaskemaskinen. Maskinen er desuden udstyret med et display, der gør, at menuen er utrolig nem at navigere rundt i. Du kan blandt andet forberede en lang række kaffespecialiteter til to personer på en gang, og du er desuden garanteret en unik kaffeoplevelse hver eneste gang. Det skyldes, at maskinen er i stand til at forberede kaffen præcis som på en kaffebar, hvorfor du er garanteret, at ingredienserne bliver tilføjet i den korrekte rækkefølge, hvad end du skal lave en cappuccino eller en latte macchiato.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Mælkeskummer
 • 1400 watt
 • Automatisk renseprogram
Der er ingen priser at vise

Philips HD8821/01

Vi slutter vores espressomaskine med kværn test af med denne HD8821/01 model fra Philips. Ved valg af denne er du garanteret din foretrukne kop kaffe ved blot et enkelt tryk på maskinen, og herudover kan du få lækkert mælkeskum grundet mælkeskummeren, der er yderst nem at anvende. Maskinen er ydermere udstyret med 100 procent keramiske kværne, hvilket betyder, at du får en frisk kaffeoplevelse efter hver brug. Du vil desuden nemt kunne opnå lige netop din foretrukne smag, eftersom kværneindstillingerne er justerbare, og hukommelsesfunktionen gør, at du kan få en personlig kaffemængde.

Er du på udkig efter en espressomaskine med kværn i høj kvalitet, der er nem at anvende, er denne model fra Philips uden tvivl et rigtig godt valg. Den er nemlig udstyret med en intuitiv brugergrænseflade, der gør, at alle vil kunne bruge den, og den kan desuden tilpasse sig efter din kop grundet den justerbare kaffehældetud. Ydermere skal det nævnes, at den er yderst nem at rengøre, da hele bryggeenheden er nem at tage af og på, og herudover har den et automatisk afkalkningsprogram og skylleprogram. Ved valg af denne espressomaskine med kværn fra Philips får du altså optimal kaffenydelse, helt uden du behøver at gøre ret meget for det, og ydermere giver maskinen dig en stor kapacitet i et moderne og kompakt design. Endelig skal det nævnes, at maskinen nærmest ikke støjer, så du undgår at genere andre i husstanden, når du står tidligt op om morgenen for at brygge din foretrukne kop kaffe.

Specifikationer:
 • Sort
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 liter
 • Indbygget kaffekværn
 • Mælkeskummer
 • 1850 watt
Butik
Pris
Link
192,00
229,00
329,00
344,00
349,00
416,00
446,00
469,00
499,95
499,95
505,00
549,00
565,00
571,00
649,00
669,00
721,00
880,00
1.004,00
1.110,00
1.135,00
1.218,00