Bålfad test: Stor test af de bedste bålfade 2021

5020
bålfad

Du kender det måske. De sene sommer- eller efterårsaftenener med familien, hvor der er dømt hygge i haven – selvfølgelig med bålfadet som samlingssted. Et bålfad er den perfekte hygge- og stemningsspreder, som ikke bare giver varme, men også lys og en helt unik duft, som giver ro i sjælen og danner rammerne om en fantastisk aften.

Er du på udkig efter et bålfad til haven, altanen eller terrassen? Så er du kommet til det rette sted. I denne store bålfad test har vi samlet de bedste modeller på markedet. Bålfade er nemlig ikke ens – der kan være stor forskel på, hvor nemme de er at rengøre, ligesom prisen naturligvis også varierer fra model til model.

Netop af denne grund har vi samlet en række kandidater, som alle er oplagte bud på dit nye bålfad. Vi har udelukkende udvalgt bålfade, der kan med rette kan kæmpe med om titlen som det bedste bålfad til prisen. Find dit nye bålfad nedenfor, hvor du kan læse mere om de enkelte modeller, herunder fordele og ulemper. Huske at tjekke vores test af brændekløvere, så du kan få fin-kløvet brænde til dit bålfad. God fornøjelse. 

Hvis du er på udkig efter et simpelt bålfad, som du nemt kan komme i gang med, er Bon-fire-bålfadet en god løsning for dig. Bålfadet har ikke direkte kontakt med jorden, så din græsplæne eller terrasse bliver ikke brændt og ødelagt af ilden. Det smukke og strømlinede design passer ind i de fleste hjem, uanset om du har en naturhave eller en fin have med blomsterbede og klippet græsplæne. Bålfades sorte og pulverlakerede stål gør også, at overfladen holder sig pæn i længere tid.

Fordele
Ulemper

Hvis du er på udkig efter et simpelt bålfad, som du nemt kan komme i gang med, er Bon-fire-bålfadet en god løsning for dig. Bålfadet har ikke direkte kontakt med jorden, så din græsplæne eller terrasse bliver ikke brændt og ødelagt af ilden. Det smukke og strømlinede design passer ind i de fleste hjem, uanset om du har en naturhave eller en fin have med blomsterbede og klippet græsplæne. Bålfades sorte og pulverlakerede stål gør også, at overfladen holder sig pæn i længere tid.

Let og mobilt bålfad

Bon-fire-bålfadet er lavet i let og pulverlakeret stål, der gør, at du kan flytte dit bålfad efter behov og uden det store besvær. Det betyder også, at du nemt kan pakke dit bålfad væk om vinteren, hvis der skulle være behov for det. 

Bålfadet kan bruges til mange forskellige ting. Du kan både bruge det som et helt almindeligt bål, man kan samles om, men det kan også bruges til udendørsmadlavning. Når du køber et Bon-fire-bålfad medfølger der tre beslag, som du kan bruge til at montere ekstra vedhæng til både gryder og kedler – så har du både et bålsted og et smart udekøkken. Hvis man tager kvaliteten i betragtning, er der god mulighed for at få et bålfad i høj kvalitet til forholdsvis få penge. 

Butik
Pris
Link
1.499,00 849,00
2.299,00
2.299,00

Skagerak Flame Firebowl

bålfad

Nogle gange er det bedste design bare det der formår at forene funktionalitet og slid på en smuk æstetisk måde. Og det er netop tilfældet med Skageraks Flame Firebowl. Bålfadet er konstrueret i det særlige corten-stål, der er kendetegnet ved at det får en smuk, rustbrun farve med tiden. Det er altså med andre ord altså et bålfad der bliver smukkere af, at du lader det stå udenfor i al slags vejr.

Du kan både bruge bålfadet som en flot terrassevarmer eller som et helt unikt samlingspunkt et andet sted i haven. Det er helt op til dig, hvor du vil stille dit bålfad, og hvordan det skal bruges. Det eneste, du skal gøre, er at tænde op og samle venner og familie til en god gammeldags omgang bålhygge. Bålfadet står stabilt takket være sin solide konstruktion og kan let flyttes efter behov, da bålfadet allerede er samlet og svejset i forvejen. Du behøver altså hverken tænke på montering, eller om du mister små dele undervejs.

Fordele
Ulemper

Flot design og god kvalitet

Ud over den fine, rustbrune farve, som dit bålfad får, jo mere du bruger det, er denne type stål også det ideelle valg, hvis du ønsker et bålfad, der skal stå ude hele året rundt. Cortenstål er nemlig modstandsdygtigt over for både vind og vejr og vil faktisk kun blive endnu smukkere, jo længere tid der går. Der er derfor rig mulighed for at samle sig rundt om bålfadets varme flammer året rundt. 

Der er ingen priser at vise

Vidaxl-bålfadsbord

bålfad

Måske er du ikke så heldig at have masser af udendørs plads i dit hjem, men vil alligevel gerne nyde godt af det hyggelige flammer og varme om aftenen. Det kan være svært at se hvordan man skal have plads til et bålsted, hvis pladsen er trang – men også her er den en løsning. Dette Vidaxl-bålfadsbord er en smart to-i-en løsning. Når du ikke har brug for et bål, kan du nemlig bare bruge bålfadsbordet, som et lille havebord til 2-3 personer. 

Fordele
Ulemper

Eksotisk design, holdbar kvalitet og mange funktioner

Bålfadsbordet er designet i et flot mosaikmønster, der leder tankerne hen på varmere lande – hvilket måske er det, man drømmer om, når man sidder ude i haven. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt flammerne beskadiger underlaget, da der er god afstand mellem varmen fra flammerne og selve underlaget, bålfadsbordet står på – det er derfor også en smart løsning hvis du bor til leje i et mindre hus og skal passe ekstra godt på tingene.

Du kan både tænde op med brænde og bruge bålfadsbordet som en varmekilde på en kølig aften, men du kan også vælge at bruge bålfadsbordet sammen med kul og tilberede aftensmaden over grill. Og så er den hyggelige funktion, at i alle kan sidde rundt om grillen sammen, mens maden bliver lavet.

Butik
Pris
Link

Fire pit-bålfad Malta

Der er dømt loungehygge med dette smukke bålfad. Bålfadet er blot 20 cm højt, hvilket gør det særdeles egnet til udendørsmøbler på terrassen eller i haven. Samtidig gør bålfadets smalle og lette profil også, at du nemt kan opbevare dit bålfad, når du ikke lige skal bruge det. 

Dette bålfad er produceret i sort råstål i allerhøjeste kvalitet og fremstår let og elegant – modsat mange andre bålfade, der meget ofte kan blive noget tunge at se på. Dette bålfad er designet til at være ekstra fleksibelt, i forhold til hvor du kan placere det, og varmen fra bålfadet kommer ikke til at skade underlaget, hvad enten det er fliser, træterrasse eller græsplæne. 

Fordele
Ulemper

Du kan sætte bålfadet i haven, eller tage det med dig, når du besøger venner og familie. Bålfadet kommer samlet, så du behøver ikke bekymre dig om at miste nogle dele under transport, eller når du har gemt det væk for en stund.

Skab minder med dette lækre bålfad

Dette bålfad er ideelt til at forlænge de skønne hyggestunder udenfor i de mange kommende år. Et levende bål holder jer varme i ekstra lang tid om aftenen, så der er ingen grund til at gå indenfor igen. Dette smarte bålfad er nemt at vedligeholde og hjælper dig med at holde styr på aske og andet snavs, der ellers nemt kan sprede sig i haven, hvis man har et helt almindeligt bålsted.

Butik
Pris
Link
995,00

Fire pit-bålfad Montana

bålfad

Dette bålfad hungrer nærmest efter at blive brugt som en udendørs pejs på terrassen. Måske er det fordi der er mulighed for at opbevare brænde under selve bålfadet, eller måske er det blot det simple og funktionelle design. Bålfadet er stabilt takket være sine tre solide ben og kan placeres oven på alle udendørsoverflader, så du behøver ikke at bekymre dig om det vælter eller ej. Det er også med til at gøre bålfadet til et ekstra sikkert valg for børnefamilien.

Hvis du ønsker at bruge dit bålfad til mere end blot varme og hygge, kan du altid sætte en rist oven på fadet og bruge dit bålfad som et udendørskøkken. Det er muligt at tilkøbe gryder til dette bålsted, så familien kan lave mad i haven, når vejret er til det.

Fordele
Ulemper

Praktisk opbevaring og moderne design

Dette skønne bålfad skiller sig ud på mange forskellige måder. Det første, der springer en i øjnene, er det flotte og stilsikre design. Men det er ikke kun udseendet, der gør, at dette bålfad er en sikker vinder i det fleste danske haver. Bålfadet er nemlig også designet med plads til brænde. Det gør, at du ikke behøver at bekymre dig om opbevaring til bålet – så hvis du har en lille have, men alligevel ønsker dig en rummelig bålplads, er dette bålfad en ideel løsning til dig. 

Butik
Pris
Link
1.995,00
2.195,00