Bålfad test: Stor test af de bedste bålfade 2021

4508
bålfad

Du kender det måske. De sene sommer- eller efterårsaftenener med familien, hvor der er dømt hygge i haven – selvfølgelig med bålfadet som samlingssted. Et bålfad er den perfekte hygge- og stemningsspreder, som ikke bare giver varme, men også lys og en helt unik duft, som giver ro i sjælen og danner rammerne om en fantastisk aften.

Er du på udkig efter et bålfad til haven, altanen eller terrassen? Så er du kommet til det rette sted. I denne store bålfad test har vi samlet de bedste modeller på markedet. Bålfade er nemlig ikke ens – der kan være stor forskel på, hvor nemme de er at rengøre, ligesom prisen naturligvis også varierer fra model til model.

Netop af denne grund har vi samlet en række kandidater, som alle er oplagte bud på dit nye bålfad. Vi har udelukkende udvalgt bålfade, der kan med rette kan kæmpe med om titlen som det bedste bålfad til prisen. Find dit nye bålfad nedenfor, hvor du kan læse mere om de enkelte modeller, herunder fordele og ulemper. Huske at tjekke vores test af brændekløvere, så du kan få fin-kløvet brænde til dit bålfad. God fornøjelse. 

Hvis du er på udkig efter et simpelt bålfad, som du nemt kan komme i gang med, er Bon-fire-bålfadet en god løsning for dig. Bålfadet har ikke direkte kontakt med jorden, så din græsplæne eller terrasse bliver ikke brændt og ødelagt af ilden. Det smukke og strømlinede design passer ind i de fleste hjem, uanset om du har en naturhave eller en fin have med blomsterbede og klippet græsplæne. Bålfades sorte og pulverlakerede stål gør også, at overfladen holder sig pæn i længere tid.

Fordele
Ulemper

Hvis du er på udkig efter et simpelt bålfad, som du nemt kan komme i gang med, er Bon-fire-bålfadet en god løsning for dig. Bålfadet har ikke direkte kontakt med jorden, så din græsplæne eller terrasse bliver ikke brændt og ødelagt af ilden. Det smukke og strømlinede design passer ind i de fleste hjem, uanset om du har en naturhave eller en fin have med blomsterbede og klippet græsplæne. Bålfades sorte og pulverlakerede stål gør også, at overfladen holder sig pæn i længere tid.

Let og mobilt bålfad

Bon-fire-bålfadet er lavet i let og pulverlakeret stål, der gør, at du kan flytte dit bålfad efter behov og uden det store besvær. Det betyder også, at du nemt kan pakke dit bålfad væk om vinteren, hvis der skulle være behov for det. 

Bålfadet kan bruges til mange forskellige ting. Du kan både bruge det som et helt almindeligt bål, man kan samles om, men det kan også bruges til udendørsmadlavning. Når du køber et Bon-fire-bålfad medfølger der tre beslag, som du kan bruge til at montere ekstra vedhæng til både gryder og kedler – så har du både et bålsted og et smart udekøkken. Hvis man tager kvaliteten i betragtning, er der god mulighed for at få et bålfad i høj kvalitet til forholdsvis få penge. 

Butik
Pris
Link
1.499,00 1.099,00

Skagerak Flame Firebowl

bålfad

Nogle gange er det bedste design bare det der formår at forene funktionalitet og slid på en smuk æstetisk måde. Og det er netop tilfældet med Skageraks Flame Firebowl. Bålfadet er konstrueret i det særlige corten-stål, der er kendetegnet ved at det får en smuk, rustbrun farve med tiden. Det er altså med andre ord altså et bålfad der bliver smukkere af, at du lader det stå udenfor i al slags vejr.

Du kan både bruge bålfadet som en flot terrassevarmer eller som et helt unikt samlingspunkt et andet sted i haven. Det er helt op til dig, hvor du vil stille dit bålfad, og hvordan det skal bruges. Det eneste, du skal gøre, er at tænde op og samle venner og familie til en god gammeldags omgang bålhygge. Bålfadet står stabilt takket være sin solide konstruktion og kan let flyttes efter behov, da bålfadet allerede er samlet og svejset i forvejen. Du behøver altså hverken tænke på montering, eller om du mister små dele undervejs.

Fordele
Ulemper

Flot design og god kvalitet

Ud over den fine, rustbrune farve, som dit bålfad får, jo mere du bruger det, er denne type stål også det ideelle valg, hvis du ønsker et bålfad, der skal stå ude hele året rundt. Cortenstål er nemlig modstandsdygtigt over for både vind og vejr og vil faktisk kun blive endnu smukkere, jo længere tid der går. Der er derfor rig mulighed for at samle sig rundt om bålfadets varme flammer året rundt. 

Der er ingen priser at vise

Vidaxl-bålfadsbord

bålfad

Måske er du ikke så heldig at have masser af udendørs plads i dit hjem, men vil alligevel gerne nyde godt af det hyggelige flammer og varme om aftenen. Det kan være svært at se hvordan man skal have plads til et bålsted, hvis pladsen er trang – men også her er den en løsning. Dette Vidaxl-bålfadsbord er en smart to-i-en løsning. Når du ikke har brug for et bål, kan du nemlig bare bruge bålfadsbordet, som et lille havebord til 2-3 personer. 

Fordele
Ulemper

Eksotisk design, holdbar kvalitet og mange funktioner

Bålfadsbordet er designet i et flot mosaikmønster, der leder tankerne hen på varmere lande – hvilket måske er det, man drømmer om, når man sidder ude i haven. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt flammerne beskadiger underlaget, da der er god afstand mellem varmen fra flammerne og selve underlaget, bålfadsbordet står på – det er derfor også en smart løsning hvis du bor til leje i et mindre hus og skal passe ekstra godt på tingene.

Du kan både tænde op med brænde og bruge bålfadsbordet som en varmekilde på en kølig aften, men du kan også vælge at bruge bålfadsbordet sammen med kul og tilberede aftensmaden over grill. Og så er den hyggelige funktion, at i alle kan sidde rundt om grillen sammen, mens maden bliver lavet.

Butik
Pris
Link

Fire pit-bålfad Malta

Der er dømt loungehygge med dette smukke bålfad. Bålfadet er blot 20 cm højt, hvilket gør det særdeles egnet til udendørsmøbler på terrassen eller i haven. Samtidig gør bålfadets smalle og lette profil også, at du nemt kan opbevare dit bålfad, når du ikke lige skal bruge det. 

Dette bålfad er produceret i sort råstål i allerhøjeste kvalitet og fremstår let og elegant – modsat mange andre bålfade, der meget ofte kan blive noget tunge at se på. Dette bålfad er designet til at være ekstra fleksibelt, i forhold til hvor du kan placere det, og varmen fra bålfadet kommer ikke til at skade underlaget, hvad enten det er fliser, træterrasse eller græsplæne. 

Fordele
Ulemper

Du kan sætte bålfadet i haven, eller tage det med dig, når du besøger venner og familie. Bålfadet kommer samlet, så du behøver ikke bekymre dig om at miste nogle dele under transport, eller når du har gemt det væk for en stund.

Skab minder med dette lækre bålfad

Dette bålfad er ideelt til at forlænge de skønne hyggestunder udenfor i de mange kommende år. Et levende bål holder jer varme i ekstra lang tid om aftenen, så der er ingen grund til at gå indenfor igen. Dette smarte bålfad er nemt at vedligeholde og hjælper dig med at holde styr på aske og andet snavs, der ellers nemt kan sprede sig i haven, hvis man har et helt almindeligt bålsted.

Butik
Pris
Link
995,00

Fire pit-bålfad Montana

bålfad

Dette bålfad hungrer nærmest efter at blive brugt som en udendørs pejs på terrassen. Måske er det fordi der er mulighed for at opbevare brænde under selve bålfadet, eller måske er det blot det simple og funktionelle design. Bålfadet er stabilt takket være sine tre solide ben og kan placeres oven på alle udendørsoverflader, så du behøver ikke at bekymre dig om det vælter eller ej. Det er også med til at gøre bålfadet til et ekstra sikkert valg for børnefamilien.

Hvis du ønsker at bruge dit bålfad til mere end blot varme og hygge, kan du altid sætte en rist oven på fadet og bruge dit bålfad som et udendørskøkken. Det er muligt at tilkøbe gryder til dette bålsted, så familien kan lave mad i haven, når vejret er til det.

Fordele
Ulemper

Praktisk opbevaring og moderne design

Dette skønne bålfad skiller sig ud på mange forskellige måder. Det første, der springer en i øjnene, er det flotte og stilsikre design. Men det er ikke kun udseendet, der gør, at dette bålfad er en sikker vinder i det fleste danske haver. Bålfadet er nemlig også designet med plads til brænde. Det gør, at du ikke behøver at bekymre dig om opbevaring til bålet – så hvis du har en lille have, men alligevel ønsker dig en rummelig bålplads, er dette bålfad en ideel løsning til dig. 

Butik
Pris
Link
1.995,00

Morsø Ignis-bålfad

bålfad

Hvad er bedre end en hyggelig aften udendørs med venner og familie? Det skulle da lige være en aften, hvor man også nyder godt af et bålfads beroligende og stemningsfulde flammer. 

Dette Morsø Ignis-bålfad er både det perfekte redskab til at riste skumfiduser med ungerne, men kan også være en romantisk udendørspejs, hvor man nyder flammerne med et lækkert glas rødvin i hånden. Det er også muligt at bruge kul i bålfadet, hvis du tilkøber grillristen til bunden af bålfadet.

Bålfadet er produceret i sort støbejern, hvilket ikke blot giver bålfadet sit enkle og strømlinede udtryk. Støbejernet sikrer også, at varmen i bålfadet bliver jævnt fordelt og sørger samtidig for, at dit bålfad kan holde til mange hyggestunder både på træterrasse og i haven på græsplænen. Du kan bruge dette bålfad året rundt, da støbejernet har en emaljeret overflade. Hvis du behandler dit bålfad korrekt, kan du nemt forhindre, at bålfadet ruster over tid. 

Fordele
Ulemper

Opgradér sommerhyggen, uanset hvor I er

Dette hyggelige bålfad er ikke kun designet til at skabe hygge i jeres baghave eller på jeres terrasse. Der er nemlig også tænkt på, at det skal være nemt at tage bålfadet med. Lav bål på skovturen, på stranden, eller tag det endda med jer, når I besøger venner og familier. Dette bålfad er det rette bålfad til dig, der ønsker dig mere kvalitetstid med venner og familie rundt om flammerne, men som stadig ønsker at holde dig inden for et overskueligt budget

Butik
Pris
Link
1.999,00 1.613,00

Esschert Design-bålfad

bålfad

Dette Esschert design-Bålfad er skabt til at holde på både flammer og den aske, der er tilbage, når man er færdig med at have gang i sit bål. Samtidig er der også gjort noget ekstra ud af selve bålfadets udseende. Bålfadet står stabilt på jorden eller terrassen og kræver intet udstyr at samle eller montere, da den leveres som ét stort stykke støbejern. 

Fordele
Ulemper

Godt design til en budgetvenlig pris

Dette bålfad fra Esschert Design er fremstillet i sort støbejern, der både er smukt og særdeles holdbart. Hvis du plejer dit bålfad af støbejern korrekt, har du et bålfad der kan holde i rigtig mange år – og som kun bliver smukkere med tiden. Prisen på dette bålfad er derfor ekstra budgetvenligt, da man får rigtig meget bålfad i rigtig mange år, for meget få penge.

Bålfadet egner sig bedste som en udendørspejs, da der ikke er noget ekstra udstyr du kan tilkøbe, hvis du for eksempel drømmer om et udendørs køkken. Du kan dog sagtens lægge en grillrist ovenpå og bruge det på den måde hvis du har lyst. Bålfadet er samlet, så du kan nemt flytte det rundt efter netop dine behov.

For et beskedent beløb får du et holdbart bålfad i et stilrent og moderne design. Det er en klar opgradering af dit udendørsområde, og fadet vil med garanti være samlingspunkt og give jer mange kommende hyggestunder.

Der er ingen priser at vise

Fire pit-bålfad Cuba

bålfad

Dette unikke bålfad er ikke som så mange andre bålfade. Ud over at være produceret i en holdbar og høj kvalitet har dette bålfad også en helt anden form end de fleste andre. Du behøver dog ikke at lade dig skræmme af bålfadets firkantede form – det egner sig stadig til at være havens eller terrassens samlingspunkt, så længe du tager højde for, at der ikke vil kunne sidde ligeså mange rundt om bålet, som hvis det var rundt.

Bålfadet er fremstillet i sort råstål i høj kvalitet. Både ben og selve bålfadet er samlet i ét stykke, hvilket betyder, at du nemt kan flytte dit bålsted rundt i haven, alt efter hvad du vil bruge det til. 

Fordele
Ulemper

Designet er moderne og klassisk og passer ind i alle danske hjem og haver uden at tage for meget opmærksomhed. Det vil dog være det ultimative samlingspunkt, når du samler venner og familie til en god fest eller godt selskab. 

Lav mad over bål med dette bålfad

Selvom bålfadet måske ikke kan rumme ligeså mange gæster og familiemedlemmer som, hvis det var rundt – er det stadig et super funktionelt bålfad til prisen. Og du har mulighed for at tilkøbe grillriste og andet tilbehør til dit bålfad og får på den måde få meget mere bålfad for pengene. Brug dit bålfad fire pit-bålfad som en simpel terrassevarmer, eller opgradér til en hyggelig grill eller et decideret, smart og moderne udendørskøkken.

Butik
Pris
Link
1.250,00

Bon-fire-bålfad ”2019” Ø 80

bålfad

Med dette solide og moderne Bonfire-bålfad er du både sikret ekstra bålhygge til de lange sommeraftener og lune efterårsdage i haven. De tre solide ben sørger for, at bålfadet er ekstra stabilt, uanset hvilken overflade det bliver stillet på. 

Bålfadet er designet til at passe ind i de fleste haver og udesteder uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Den store omkreds gør, at du kan invitere mange familiemedlemmer og venner til at sidde at hygge rundt om flammerne. 

Hvis du ønsker at opgradere dit bålfad til et udekøkken har Bon-fire et smart basissæt, der indeholder både en gryde, en rist og et stativ, det kan hænge på. Dette kan tilkøbes og monteres nemt og enkelt.

Fordele
Ulemper

Et bålfad til mange somre i haven

Bon-fire-bålfadet er lavet af stål i høj kvalitet. Inden dit bålfad bliver leveret, vil overfladen på bålfadet have fået en oliebehandling. Det betyder, at dit bålfad godt kan smitte en smule af, når du bruger det de første par gange. Oliebehandlingen gør, at dit bålfad holder længere og samtidig også bevarer sin flotte overflade i så lang tid som muligt.

Bålfadets stål vil med tiden blive patineret af både brug og vejrforhold, men det betyder blot, at du med tiden vil få et unikt og personligt bålfad med en historie. 

Saml venner og familie om dette flotte og moderne bålfad, og gør aftenerne i haven ekstra mindeværdige og ikke mindst hyggelige.

Der er ingen priser at vise

Redfire-bålfad Kester

bålfad

Dette imponerende bålfad er noget helt, helt særligt. Bålfadet er ikke blot en praktisk varmekilde, det er også et lille stykke design, der skiller sig ud fra de traditionelle og runde bålfade. Det dekorative design ville være et fremragende design-element til luksusterrassen eller hyggeloungen. 

Opgradér din indretning med et smukt bålfad

Om du skal bruge et bålfad til at holde varmen, eller du blot ønsker et ekstra element i din indretning, er dette bålfad en god investering. Bålfadet er fremstillet i sortmalet stål og er hævet over jorden, så du kan både sætte dit bålfad på din terrasse af træ eller på din græsplæne. 

Fordele
Ulemper

Bålfadet er designet til at gøre indtryk og være en del af indretningen. Samtidig sørger gitterstrukturen for, at varmen bliver fordelt jævnt hele vejen rundt om bålfadet. Der er altså ingen grund til at stille dette bålfad i et hjørne. Lad det være aftenens samlingspunkt, og nyd de flotte flammer i sikker og behagelig afstand på en lun sommer- eller efterårsaften.

Design og praktik går desværre ikke helt op i en højere enhed med dette design. Så hvis du leder efter et bålfad, der både kan være dekorativt og samtidig bruges som et hyggeligt udendørs køkken, er dette nok ikke det bedste bålfad til dig. Men hvis du leder efter et bålfad der kan opløfte indretningen på din terrasse eller hyggekrogen i haven, er dette en rigtig fin mulighed.

Der er ingen priser at vise

Weber bålfad

bålfad

Et bålfad er et godt alternativ og en god løsning for børnefamilien, men åben ild kan også være farligt og derfor er det vigtigt man sørger for at sikkerheden er i top, hvis man vil hygge om bålet med sine børn. Der medfølger et låg med håndtag, der gør det sikrere end et normalt bål, da du ved hjælp af låget hurtigt kan lukke flammerne inde, hvis behovet skulle opstå. Låget holder også vand og andet snavs ude af selve bålfadet, så det er rent og pænt, til næste gang du skal bruge det. Derudover holder låget også styr på asken, der samler sig inde i bålfadet, og sørger for, at asken ikke flyver rundt i haven, når du ikke har ild i dit bålfad.

Fordele
Ulemper

God kvalitet og lang holdbarhed

Med et bålfad fra Weber er du ikke kun garanteret hygge med familie og venner. Der medfølger ti års garanti på dit bålfad, hvis uheldet skulle være ude. Bålfadets bund og låg er sort stål med emalje i porcelæn, hvilket egner sig godt til hyppigt brug. Der medfølger en holder til låget, så låget kan stilles op, når du ikke bruger det, og så kan det samtidig lede varmen den rette vej.

Når du skal slukke ilden i dit bålfad, kan dette nemt gøres ved hjælp af det brede låg, der beskytter dig mod flammerne, og som hjælper med at holde dit bålfad i pæn stand, når du ikke bruger det.

Butik
Pris
Link

Heat Schalen bålsted

Hvis du er på udkig efter et helt, helt simpelt bålfad – så er dette Heat Schalen-bålfad der dine øjne skal lande. Dette bålfad er nærmest indbegrebet af minimalistisk – og det fungerer! Bålfadet er tydeligt skabt til at være en integreret del af din udendørs indretning, uden at trække opmærksomhed eller have unødvendige designelementer.

Bålfadet er fremstillet i sort stål, der kan holde til at stå udenfor både forår, sommer, efterår og vinter. Dette bålfad giver dig mulighed for at have mange hyggestunder rundt om de varme flammer for en beskeden pris. 

Fordele
Ulemper

Flot, stilrent og moderne design

Schalen-bålfadet er designet med øje for den prisbevidste og modebevidste køber. Det er et bålfad, du kan have stående i mange år takket være det tidløse design. Du kan både bruge bålfadet til at skabe en hyggelig udendørslounge på terrassen, som familien kan nyde godt af i weekenden, og du kan vælge at bruge bålfadet som et udekøkken i haven. Mulighederne er mange med dette flotte og simple bålfad. 

Dette bålfad er det rigtige bålfad for dig, der ønsker sig flere muligheder for at hygge med familie og venner rundt om bålet til en overkommelig pris, men som også gerne vil have et bålfad, der passer ind i resten af hjemmets og havens indretning. Du behøver ikke at gå på kompromis med nogle af delene her. Du får både et stort, rummeligt og sikkert bålfad, der kan sikre bålhyggen i haven i de mange kommende år

Der er ingen priser at vise

Redfire-bålstativ Fremont

Dette bålfad er det sikre valg, hvis du er på udkig efter et bålfad med et interessant design med mulighed for opbevaring af småt brande og andre små genstande. Selve stativet og fadet kan nemt skilles ad, så du kan opbevare ting inde i stativet, når bålfadet ikke er i brug.

Bålfadet er designet i sort stål i høj kvalitet, der holder godt på varmen og gør det egnet som en ekstra kilde til varme, når I er samlet udendørs. Du behøver hverken at have en særlig stor have eller et specielt underlag til dette bålfad. Selve fadet er placeret på et højt, rundt stativ, der gør, at overfladen, hvad enten det er træ, græs eller fliser, er godt beskyttet mod bålfadets levende flammer. 

Fordele
Ulemper

Innovativt design med flere funktioner

Dette bålfad er designet med en høj og smal profil, hvilket gør, at det er en perfekt terrassevarmer til havefesten. Selvom bålfadet er fremstillet i stål, er det både let at bære og rykke rundt på, så du behøver ikke bekymre dig om, hvor du gerne vil have dit bålfad til at stå – du flytter det blot efter behov. 

Bålfadets stål er sort med lækker pulverfinish, der gør, at bålfadet altid fremstår pænt og stilrent og passer til både naturhaven og træterrassen. Du kan også lægge en rist oven på selve fadet og bruge bålfadet som grill eller udendørskøkken. 

Der er ingen priser at vise

Fire pit Indiana

bålfad

Hvis du er på udkig efter et bålfad, hvor der virkelig er kræset for detaljerne, bør du tage et kig på dette smukke bålfad. Bålfadets tre ben ligner almindeligt brænde, og resultatet er et moderne og stramt design. Med dette bålfad er der altså virkelig dømt luksuriøs hygge i haven eller på terrassen. 

Bålfadet er fremstillet i sort, pulverlakeret råstål, og heller ikke her er der gået på kompromis med detaljerne. Råstålen er i en høj og holdbar kvalitet, så du er sikret et lækkert bålfad i mange sæsoner. Derudover er bålfadet også pulverlakeret, hvilket giver det lækre og matte udseende. 

Fordele
Ulemper

Den perfekte accessorie til sommerens havefest

Dette skønne bålfad er den helt rigtige investering for dig, der ønsker at peppe stemningen godt op, når du har gæster på besøg. Du kan lade bålfadet stå på terrassen om aftenen og varme dine gæster udenfor. Du kan også imponere venner og familie med din udendørsmadlavning – du kan nemlig nemt montere en grillrist og andre overflader til madlavning. Men hvis du ikke går og drømmer om et udendørs køkken, så egner fire-pit bålfadets sig også, takket være sit stilrene design, sig også særligt som en smuk terrassevarmer.

Dette bålfad har en masse funktioner for et relativt prisvenligt beløb. Med et par ekstra tilkøb har du et fleksibelt og moderne bålfad.

Butik
Pris
Link
1.595,00

Ib Laursen-bålfad

Dette smukke og rustikke bålfad fra Ib Laursen er ikke kun flot at se på. Bålfadet er fremstillet i sort støbejern i højeste kvalitet og sikrer på den måde, at du har et bålfad i lang tid, hvis du husker at pleje det korrekt. Selve skålen i bålfadet er lavet af støbejern, der er kendt for sin lange holdbarhed og for sin evne til at holde et bålfad varmt i mange timer ad gangen. 

Der er ikke nogen begrænsninger, når det kommer til, hvor du kan placere dit bålfad, for det er designet sådan, at underlaget ikke tager skade – også selvom du har tændt op i fadet i mange timer ad gangen. Samtidig er et bålfad også en mere ideel løsning til bål i haven, da et bålfad er med til at hindre, at aske og snavs ikke flyver rundt i haven, når bålfadet ikke bliver brugt.

Fordele
Ulemper

Hyggeligt bålfad, du nemt kan tage med dig

Dette smukke bålfad er den helt rigtige følgesvend, når du skal på tur ud i det blå. Selve skålen på bålfadet og stellet kan nemt skilles ad, så det er nemmere at pakke i bilen, når man skal på tur. Tag bålfadet med på stranden, i skove, eller når du skal på besøg hos venner og familie og gerne vil sørge for lidt god hyggestemning. Levende flammer gør bare noget for hyggen, og den behøver bestemt ikke være forbeholdt din egen have.

Butik
Pris
Link
739,00
949,00

Buffalo bålstativ med brændeholder

bålfad

Buffalo-bålfadet er den helt rette løsning hvis du drømmer om at indrette et hyggeligt udendørs område på terrassen. Dette skønne bålfad er udformet med øje for den klassiske og minimalistiske skandinaviske stil og passer derfor ind i det fleste danske hjem.

Du kan roligt tænde op i dette bålfad uden at bekymre dig om sikkerheden. Bålfadet er solidt bygget, så det ikke vælter. Samtidig er bålfadet udstyret med et stærkt gitternet, der sørger for, at varmen bliver fordelt på begge sider af bålfadet. Gitternettet gør også, at du kan nyde de hyggelige og varme flammer sammen med venner og familie på en sikker afstand.

Fordele
Ulemper

God kvalitet og kompromisløst design

Hvem sagde at udendørshygge altid skal være praktisk og se kedeligt ud? Den tid er for længst forbi. Det er dette smukke bålfad blot et bevis på. Bålfadet passer perfekt til dine bløde loungemøbler, eller det kan udgøre et helt særligt samlingspunkt i din have. 

Bålfadet er ideelt som en udendørspejs og kan holde dig varm i mange af aftenens og nattens timer året rundt. Det er fremstillet i sort og pulverlakeret stål, og det ser ikke kun flot ud, men det er også med til at gøre bålfadet ekstra modstandsdygtigt over for vind og vejr. Som en ekstra detalje er der indbygget noget opbevaring til brænde – det giver lige prikken over i’et til bålfadets design. 

Butik
Pris
Link
3.349,00

Bali 80 cm

bålfad

Dette Bali 80 bålfad er et simpelt og funktionelt et af slagsens. Dette bålfad er altså det helt rigtige for dig der leder efter et bålfad der først og fremmest skal fungere som bålfad.  

Bålfadet er designet med inspiration fra Bali og deres udendørsliv. På trods af den eksotiske inspirationskilde passer dette bålfad dog til de fleste danske haver. Bålfadets høje facon er da også designet med det danske vejr for øje. Den høje facon gør nemlig, at bålet bedre beskyttes mod vind og vejrforhold, så du, dine venner og familie bare kan koncentrere jer om at sidde rundt om det hyggelige bål.

Fordele
Ulemper

Rummeligt bålfad i høj kvalitet

Bålfadet er fremstillet i sort og tykt stål i den højeste kvalitet. Bålfadet står solidt, uanset hvilken overflade du ønsker at placere det på. Hvis du kombinerer bålfadet med en rist, har du mulighed for at lave mad over bål og imponere med lækker udendørsmadlavning.

Bålfadet kan stå ude det meste af året, men bør sættes indenfor, når vejret bliver for koldt og fugtigt, da stålet har en tendens til at ruste. Bålfadet kræver altså en smule pleje, hvilket man altid skal overveje om man har lyst til og tid til at bruge kræfter på.

Butik
Pris
Link