Kollagenpulver Test 2023 – Bedste kollagenpulver på markedet

3417
kollagenpulver

Sidst opdateret d. 19-01-2024 af Nanna Petersson

Kollagenpulver er ved at blive et populært supplement i wellness-verdenen. Men hvad er kollagen, og hvorfor tilføjer folk det til deres smoothies? I denne artikel på osmedhus vil du blive klogere på hvad kollagen egentlig er, samt lister vi de bedste kollagenpulver på markedet 2023.

Hvad er kollagen?

Kollagen er en naturlig bestanddel af huden, som er et slags protein. Hjælper huden med at bevare sin fasthed og elasticitet. Har en gavnlig effekt ved vedligeholdelse af hudens fasthed og elasticitet. Efterhånden som vi bliver ældre, producerer vores krop mindre kollagen, hvilket kan føre til rynker i huden. Det er her, kollagenpulver kommer ind i billedet!

Kollagenpulver er en pulveriseret form af kollagen, som du kan tilsætte til dine smoothies, yoghurt eller vand. Det er fremstillet af enten okse- eller fiskeben, så det er en fantastisk kilde til protein og vigtige mineraler som calcium og magnesium. Husk også at beskytte din hud med solcreme.

Nu hvor du ved alt om kollagenpulver, lad os se på de bedste kollagenpulvere på markedet i 2023.

Vidste du, at man bør indtage 10 gram om dagen, men de fleste kollagenpakker indeholder mindre end det?

Du bør indtage 5-10 gram kollagen dagligt. De færreste produkter indeholder så meget pr. anbefalet dosis, derfor vil vi i denne kollagen test liste de kollagen pulver produkter, som kan leve op til indhold og kollagen-mængde for at opnår en optimal skønhed

Banner fra Kollagen+

Kollagen+

Kollagenpulver i breve fra Nutrinic

 

Indeholder 30 breve ~30 dage ~ 10 g kollagen dagligt – Anbefalede dosis er 2 poser dagligt, for optimal effekt. 

Nutrinic har produceret denne prisvindende kollagenpulver. Det er et 3i1 produkt, som indeholder 3 vigtige ting, som bidrager til en smuk og elastisk hud. Som er

Kollagen – Der reducerer rynker og gør huden mere elastisk.
Zink – Minimere oxidativ stress og bidrager til sundt hår, hud og negle.
C-vitamin – Bidrager til kollagendannelse, samt bidrager til hudens knogler og brusk.

Det er en produkt der er klinisk dokumenteret, og så er det samtidig bæredygtigt fremstillet, så du kan købe og indtage det med god samvittighed.

En pakke indeholder 30 små breve, som hver indeholder den daglige dosis. Du kan hælde pulveret i et glas vand, juice, smoothie, din kaffe, the eller hvad du nu foretrækker at drikke i løbet af dagen.

Det smarte ved at købe dit kollagenpulver hos Nutrinic er, at kan tilmelde dig i et abonnement, så du får en ny pakke tilsendt hver måned. På den måde løber du aldrig tør, fordi dit abonnement kører helt automatisk. Du kan naturligvis også købe en pakke som engangbeløb.

Butik
Pris
Link
349,00
698,00 628,00
798,00 719,00

VILD NORD Marine Collagen GOLD

collagen gold fra vild nord

Indeholder 300 g pulver ~ 30 dage ~ 8 g kollagen dagligt

Leder du efter et kollagentilskud, der er fremstillet med ingredienser af høj kvalitet? Se ikke længere end VILD NORD Marine Collagen GOLD!

Dette produkt indeholder rent marint kollagen, som kan hjælpe med at forbedre din hud, dine led og dit generelle velvære. Med sin naturlige og GMO-frie formel kan du stole på, at du får det bedst mulige produkt.

Kollagenpulveret er udvundet fra norske, vildtfangede laks, som giver et kollagen af høj kvalitet! Denne produkt er nemt at dosere i sin vædske morgen, middag eller aften.

Der medfølger en doseringsske som svarer til 5 gram, som blandet med 250-300ml vædske. Dette skal du gøre 2 gange dagligt, for at opnå den daglige dosis på 10 gram.

Butik
Pris
Link
379,00 225,95
399,00 236,95
399,00 238,00
285,00
379,95 285,00
399,00

NORDBO Kollagen

Norbo kollagen pakke i lilla

Indeholder 180 g pulver ~ 30 dage ~ 5 g kollagen dagligt

Dette kollagenpulver fås i denne pakke med 30 små breve i, som hver indeholder 5g kollagen. For at opnå en optimal dosis, kan du med fordele fordoble dit indtag dagligt og indtag hele 10 gram.

Lige denne pakke fra Nordbo har en skøn smag af citron, som er let forfriskende i danskvand i sodavand, eller du kan drysse det udover din morgenmad.

Kollagenen er udvundet fra vietnamisk fiskeri, og indeholder også vitamin-C og zink, som er godt for knogler og led.

Butik
Pris
Link
319,00 199,95
257,95
269,00