Kollagenpulver Test 2022 – Bedste kollagenpulver på markedet

1490
kollagenpulver

Kollagenpulver er ved at blive et populært supplement i wellness-verdenen. Men hvad er kollagen, og hvorfor tilføjer folk det til deres smoothies? I denne artikel på osmedhus vil du blive klogere på hvad kollagen egentlig er, samt lister vi de bedste kollagenpulver på markedet 2022.

Hvad er kollagen?

Kollagen er en naturlig bestanddel af huden, som er et slags protein. Hjælper huden med at bevare sin fasthed og elasticitet. Har en gavnlig effekt ved vedligeholdelse af hudens fasthed og elasticitet. Efterhånden som vi bliver ældre, producerer vores krop mindre kollagen, hvilket kan føre til rynker i huden. Det er her, kollagenpulver kommer ind i billedet!

Kollagenpulver er en pulveriseret form af kollagen, som du kan tilsætte til dine smoothies, yoghurt eller vand. Det er fremstillet af enten okse- eller fiskeben, så det er en fantastisk kilde til protein og vigtige mineraler som calcium og magnesium.

Nu hvor du ved alt om kollagenpulver, lad os se på de bedste kollagenpulvere på markedet i 2022.

Vidste du, at man bør indtage 10 gram om dagen, men de fleste kollagenpakker indeholder mindre end det?

Du bør indtage 5-10 gram kollagen dagligt. De færreste produkter indeholder så meget pr. anbefalet dosis, derfor vil vi i denne kollagen test liste de kollagen pulver produkter, som kan leve op til indhold og kollagen-mængde for at opnår en optimal skønhed

Kollagen+

kollagen-fritlagt-logoer

Indeholder 30 breve ~30 dage ~ 10 g kollagen dagligt - Anbefalede dosis er 2 poser dagligt, for optimal effekt. 

Nutrinic har produceret denne prisvindende kollagenpulver. Det er et 3i1 produkt, som indeholder 3 vigtige ting, som bidrager til en smuk og elastisk hud. Som er

Kollagen - Der reducerer rynker og gør huden mere elastisk.
Zink - Minimere oxidativ stress og bidrager til sundt hår, hud og negle.
C-vitamin - Bidrager til kollagendannelse, samt bidrager til hudens knogler og brusk.

Det er en produkt der er klinisk dokumenteret, og så er det samtidig bæredygtigt fremstillet, så du kan købe og indtage det med god samvittighed.

En pakke indeholder 30 små breve, som hver indeholder den daglige dosis. Du kan hælde pulveret i et glas vand, juice, smoothie, din kaffe, the eller hvad du nu foretrækker at drikke i løbet af dagen.

Det smarte ved at købe dit kollagenpulver hos Nutrinic er, at kan tilmelde dig i et abonnement, så du får en ny pakke tilsendt hver måned. På den måde løber du aldrig tør, fordi dit abonnement kører helt automatisk. Du kan naturligvis også købe en pakke som engangbeløb.

Butik
Pris
Link
349,00

VILD NORD Marine Collagen GOLD

kollagenpulver

Indeholder 300 g pulver ~ 30 dage ~ 8 g kollagen dagligt

Leder du efter et kollagentilskud, der er fremstillet med ingredienser af høj kvalitet? Se ikke længere end VILD NORD Marine Collagen GOLD!

Dette produkt indeholder rent marint kollagen, som kan hjælpe med at forbedre din hud, dine led og dit generelle velvære. Med sin naturlige og GMO-frie formel kan du stole på, at du får det bedst mulige produkt.

Kollagenpulveret er udvundet fra norske, vildtfangede laks, som giver et kollagen af høj kvalitet! Denne produkt er nemt at dosere i sin vædske morgen, middag eller aften.

Der medfølger en doseringsske som svarer til 5 gram, som blandet med 250-300ml vædske. Dette skal du gøre 2 gange dagligt, for at opnå den daglige dosis på 10 gram.

Butik
Pris
Link
299,95 218,95
379,00 265,00
379,00 266,95
399,00 299,00
379,95 303,92
304,00
399,00

NORDBO Kollagen

kollagenpulver

Indeholder 180 g pulver ~ 30 dage ~ 5 g kollagen dagligt

Dette kollagenpulver fås i denne pakke med 30 små breve i, som hver indeholder 5g kollagen. For at opnå en optimal dosis, kan du med fordele fordoble dit indtag dagligt og indtag hele 10 gram.

Lige denne pakke fra Nordbo har en skøn smag af citron, som er let forfriskende i danskvand i sodavand, eller du kan drysse det udover din morgenmad.

Kollagenen er udvundet fra vietnamisk fiskeri, og indeholder også vitamin-C og zink, som er godt for knogler og led.

Butik
Pris
Link
319,00 234,00
299,00 239,17
269,00
305,00

Wellexir Premium Collagen Sticks (30 stk)

kollagenpulver

Indeholder 150 g pulver ~ 30 dage ~ 5 g kollagen dagligt

Dette kollagenpulver  fra Wellexir fås i 30 små, fine poser hvor hver pose indeholder 5g kollagen. Du kan med fordel fordoble din dosis, så du får 10 gram, hvor pakken kun vil holde 15 dage. Til gengæld vil du kunne se en forandring i dine rynker og mindske kommende.

Din hud vil få mere glans og en jævn tone, og mere elasticitet. Det er smags og lugte-neutralt, som betyder, at du kan hælde de i hvilken som helst drikkelse, uden at det ødelægger smagen.

Butik
Pris
Link
279,00
399,00 319,16

Bodylab Collagen Booster (150 g) - Green Apple

kollagenpulver

Indeholder 150 g pulver ~ 30 dage ~ 3,2 g kollagen dagligt

Dette collagenbooster fra Bodylap fås i to forskellige smage. Dette er med æble, men det fås også i ferskensmag. Ligesom alle de andre kollagenpulver på markedet, så skal man blande pulveret med 250 ml vand.

Dette produkt er tilsat vitamin-C, biotin, zink og selen som både påvirker huden, negle og håret på samme tid. For at opnå nok kollagen, skal du blande en ske med vand 2-3 gange dagligt. Der er også tilsat et ekstrakt fra Boswellia Serrata planten som har antiinflammatoriske egenskaber og som er godt for dine led, især hvis du træner.

Butik
Pris
Link
229,00 183,18
199,95
229,00

Copenhagen Health Collagen Marine

kollagenpulver

Indeholder 121 g pulver ~ 30 dage ~ 4 g kollagen dagligt

Dette produkt fra Copenhagen Health er et 100% naturprodukt som er udvundet af fisk, som er en af de reneste kilder til kollagen. Det går direkte ind og påvirker huden, men ogå dine negle, dit hår og sågar dine knogler og led.

Der er tilsat C-vitamin, som består af 40mg af bøtten. Denne model indeholder 121g pulver, som svarer til 30 dages forbrug.

Den indeholder 4g kollagen pr dosis, og hvis du spiser det dobbelte af det anbefalede, så får du 8g kollagenpulver, som kan give en effekt. Dertil er der så til 15 dage, men du kan også købe en større bøtte med det dobbelte indhold.

Butik
Pris
Link
139,00 111,19
139,00

2 x Pureviva Marine Collagen m. Citron

kollagenpulver

Indeholder pr pakke 231 g pulver/45 poser ~ 45 dage ~ 3,6 g kollagen dagligt
OBS! du får tilsendt 2 pakker ved dette køb

Her får du pulver, som er doseret så du nemt kan hælde det i kaffen, juicen, mælken eller hvad du nu foretrækker at drikke. Dette produkt har smag af citron, som er ideelt, hvis man foretrækker at drikke det med vand. 

Her får du en produkt hvor kollagenen er udvundet fra fisk, som er en af de reneste kilder til effektiv kollagen. Derudover indeholder det også vitamin-C og Vitamin-E, som både påvirker dine negle, dit hår og dine knogler og led. 

For at opnår den daglige indtag af kollagen for at opnår en effekt, skal du indtage 2 poser dagligt, så du får 7,2g kollagen. 

Butik
Pris
Link
219,95 175,94

Seagarden Pure Marine Collagen

kollagenpulver

Indeholder pr pakke 300 g pulver ~ 60 dage ~ 5 g kollagen dagligt

Med dette produkt får du kollagenpulver, som er udvundet af vildfanget norske torsk fra atlanterhavet. Det påvirker din hud, dine knogler og negle. Samt dine knogler og led bliver også påvirket på den gode måde.

Du kan nøjes med den daglige dosis på 5 gram, men du kan også tage det to gange dagligt, så du opnår 10 gram kollagen.

Det er smagsneutralt, som gør at du kan putte det i kaffen, i din juice, mælk eller drysse det over din havregryn om morgenen, uden at du kan smage det. Du kan dog også købe det med smag i. Vær dog opmærksom på, at dette produkt kan indeholde spor af fisk og skalddyr.

Butik
Pris
Link
299,00 223,00
239,00
299,00 239,17

Plent Marine Collagen

kollagenpulver

Indeholder pr pakke 300 g pulver ~ 30 dage ~ 10 g kollagen dagligt

Her får du et produkt, hvor du får hele 10 gram kollagen pr daglig dosis. Dette kollagen er udvundet var fisk, da deres peptider er noget af det reneste.

Det er smag og lugteneutralt, som betyder, at du kantilføje det i dine drikkevare, samt i din morgenmad, uden at du lækker mærke til det. Dette kollagenpulver kan du også købe med smage, hvis du foretrækker dette.

Butik
Pris
Link